Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 273
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
tutubutu преди малко щях да спомена и Велико Търново,но реших,че харесвам толкова много градове в Блъгария,че ако почна да ги изреждам....... Mr. Green Благодаря за поканата!!! Ееех,ама много ми е хубаво така като се запознавам с хора от цяла България...Където и да отида ще имам познати Mr. Green
Албенче,мерси,душка Hug Дано някой ден да имаме възможността да си купим с любимия "бяла спретната къщурка,с две липи отпред" в някое хубаво китно балканско селце...И да си ходим там през уикенда,и да гледам как децата ми щъкат наоколо,без да ме е страх,че ще излязат на улицата или че дишат гадния градски въздух...И да тичаме по ливадите и да правим обиколки из горите...И да имам баби съседки,дето да ми квасят мляко, да ми месят питки и да ме гощават с вкусни селски манджи...Ама те защото много ще ни харесват с мъжо,щото сме добри деца и големи сладури Blush Mr. Green Ееееееееееех,много се размечтах и взех глупости да плямпам Rolling Eyes
толо,от личен опит ти казвам да не пробваш да изядеш цялата тарелка /ако е малка-може/.В противен случай рискуваш така да те напъне голямото щастие,че да не усетиш как става белята... Embarassed Ако пък за щастие усетиш,че нещо става в стомаха ти,се увери,че не се чува какво правиш в тоалетната,защото звуците са доста смущаващи и неконтролируеми....Не дай си Боже ако имаш гости,седнали в хола,който е на половин метър разстояние от тоалетната и на всичкото отгоре вратата е отворена...
Ей това сега ако го четат други мами...мале,мале,голяма излагация ooooh! Embarassed

# 226
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА! СТРАХОТНИ СТЕ!   bouquet  Имам мас в къщи и ще пробвам! Имам и Пантенол! Какво щях да правя без вас, незнам! Прегръщам ви!  Hug
Меченце, добре дошла! Желая ти лека и безпроблемна бременност, а февруари здраво и красиво бебче!
 newsm51  newsm51  newsm51 за всички мамчета!

# 227
Фоксиsmile3532 smile3532 smile3532
Не спирам да се смея с глас и рискувам да ме помислят за луда!

# 228
  • София
cutesmallcat не сме много хора за Чиполино,аз изчетох всичко,но сме изявили желание само аз,ти и толо, iva_angel е на работа и няма да може.Така че ако не се появи друг ние трите може да се разберем нещо за четвъртък ако детенцето на толо се оправи разбира се.

konikonkoni
мерси за линка за сайта на Чиполино.Разгледах специално количките,но определено не фигурират всички модели,количката коя аз много харесах ( милото никак,но избирам аз  Simple Smile ) не фигурира в сайта,а и на живо всичко е доста по-различно.Като отидем ще проверим и за цените,защото сега не си спомням дали са същите или по-ниски от тези в сайта.

zitka
Легълцето е много хубаво,но аз гледах в АИКО подобно и с матрака беше 100лв. по евтино от това.Ако имаш възможност да го видиш би било добре,защото 100лв. не са малко.Това в АИКО е легло с люлеещ се механизъм и шкафче с масичка за преповиване,след време става на нормално легло,в което може дечко да си спи до 3,4 годинки. Ти споменаваш Щъркел,доста от вас говорят за тази фирма,къде имат магазин в София и заслужава ли се да се види?Аз нямам инфо за тях,явно е българска,но дали някой знае подробности?

^desika^ крема за обезкосмяване не е ли само за крака,смисъл не е ли опасно там долу да се слага такава химия особено сега?

viev_3003 за момента и аз съм се ориентирала към Тина Киркова или сега Св. София. Дори имам препоръчана лекарка - шефката на отделението,даже видях в сайта нейна снимка изглежда мила жена.Аз държа да ме изражда жена,ако ще е естествено,но засега още не знам как ще радвам и не съм говорила с никой лекар,като разбера как ще се ражда,някъде в 8-мия месец ще отида директно да си говоря с лекар и направо да си ме прегледа няколко пъти преди това,за да се поопознаем така да се каже  Simple Smile

me4ence добре дошла  Hug

# 229
dideroncho, за кремовете вече са ти казали. Аз лично съм доволна от Дефламол-а но съм чувала добри отзиви за този крем от мас и невен. Важно е, обаче да опазите раната чиста и нераздразнена. Затова, като намажеш раната с крем отгоре трябва да сложиш НЕЗАЛЕПВАЩА превръзка или марля (в България май не всички аптекари знаят за тях, но ги има) и да бинтовате. И така ще сваляте бинта само за да почистите раната, да намажете пак и да сложите нова превръзка. Бинта се маха чак когато раната заздравее, кората отгоре стане твърда и отдолу кожата е още розова, но здрава и не боли. Иначе- за в бъдеще да знаеш, че при изгаряне първо се махат всякакви дрехи и др. неща, които задържат топлината. После се слага студено отгоре, защото кожата продължава да гори дори след отстраняване на източника. И после се почиства внимателно и се маже с лекарство или напр. с нещо мазно.

# 230
  • София
Фоксиsmile3532 smile3532 smile3532
Не спирам да се смея с глас и рискувам да ме помислят за луда!
все едно аз съм го писала  newsm62

# 231
Дидерончо, и аз съм за дефламола и пантенола (то май е бе-пантенол). а освен това мъжа ти да пази раната от вода и замърсяване. все пак е хубаво да отиде на лекар, ама...
тук пък във форума си имаме пример за едно притеснително момиче, което не обича да ходи на лекар - Десика, душицо, ушите ти ще дърпам, да знаеш! аз ако бях на твое място още снощи да съм вдигнала мъжа да ходим в спешния кабинет в Шейново. вече го правих един път и слава богу нямаше причини за голямо безпокойство. но пък твоето...не знам, все ни стряскаш с твоите преживявания, а не отиваш веднага на лекар. това много ме учудва. дано няма нищо тревожно, де, но все пак не те разбирам защо чакаш.
аз днешния земетръс не съм го усетила - уж бях будна вече и си приготвях закуска, ама на - днес ми се е разминало стресването.
всъщност е по-добре натрупаната подземна енергия да се освобождава така - на често, но в по-малка степен.

за изпускането, за което писа Карбо, а и още няколко момичета - случва ми се рядко, по съвсем малко. аз правя упражненията за перинеума още от 3ти месец и мисля, че имат ефект. особено сега, когато водя по-заседнал живот вкъщи. гадното беше, докато имах хрема - е, тогава при кихането падаше голямо стискане и след това - търчане до тоалетната не през 5, а през 2 мин. затова, който не е почнал упражненията - да ги почва. това ще укрепи мускулатурата и за самото раждане. освен това ползвам от няколко години ежедневни превръзки - в момента съм на Дискрийт и съм много доволна.

# 232
  • Sofia
Здравейте пак Simple Smile
 Аз пак си записвах, че хич не помня  Tired
Та така:
viev_3003, и аз съм се насочила към Тина Киркова и даже доктор си избрах (Константин Ташков), но още не съм се срещала с него. Мисля в началото на другия месец да отида до частния му кабинет за един преглед и да се запознаем. Дано го харесам на живо, че да не се чудя кой друг да избирам.

дидерончо, лоша работа при вас. Съжалявам! Ама ти се опитай да го заведеш на доктор, че такива дълбоки изгаряния не са шега работа. Хич не могат да се третират с каквото и да е. Поне питай някоя аптекарка дали Дефламола, Пантенола и т.н. стават за такива дълбоки изгаряния. Че са ефикасни, ефикасни са, ама това звучи като доста лоша рана, да не го працакате нещо. А мъжете са....не е истина какви са бебета в това отношение! Simple Smile Сакън чичо доктор да не ги ухапе Simple Smile) Добре, че човешкия род не разчита на тях за възпроизводство, че го закъсахме! Не упойка, маи не знам какво трябваше да им правят.... Joy

tutubutu, готова си на ЛС с паролката и линка за личните данни Simple Smile

меченце,  welcome

а за правата - търся си ги и много се заяждам! Ужасна съм! Simple Smile Ама много се дразня, като само претенции има, а никакво покритие! Голямата ми гордост е една УЖАСНО ПРОСТА И ТЕМЕРУТНА продавачка в близкия супермаркет, с която се превъзпитаваме от година някъде. Е, вече и поздравява и довиждане казва и е любезна (ама само с мен засега, мъжа ми отказва категорично да пазарува от там), смятайте колко съм досадна  smile3508

я кажете за това кремче на Veet - как се прави процедурата? Не дразни ли нежните интимни части и не стават ли алергии?

smile3525 за всички!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Малеее! smile3501

# 233
Foxy,вече изядох цялата тарелка(малка),но хубавото е,че не сме планирали гости тази вечер.. Joy
hetera,магазин "Штъркел" е на бул.Стамболийски и в него има най-различни стоки.Не е нещо особено,да не говорим пък специално да го търсиш.В смисъл нищо по-различно от всяко друго магазинче.Последно съм била там преди 2-3 год и беше нахвърляно тип "Илиенци".Сега може и да има промяна.Съвсем близо е до Вагон-ресторанта.

Момичета,само аз и Миа66 ли сме се насочили към Токуда?А решихте ли дали мъжете ви да присъстват?

# 234
Добре дошла на Меченце  bouquet

Албенче почти ревнах на поздравчето, много е хубаво Hug Hug Hug
Добре, че беше поста на Фокси за кайсиите след твоя, та се разхилих Joy
Бульовче явно ще трябва да почвам с упражненията Embarassed Crazy

# 235
  • Sofia
Аааа, Толо, решихме за мъжа - няма да присъства!  Grinning И да иска, пак няма, ама той и не се натиска много Simple Smile

Хетера, ами аз съм на линия за Чиполино, само да видим Толо как ще са и отиваме Simple Smile Ако сте някъде около Руски паметник, може да ходим с една кола, че в тая лудница да не търкаляме много возила...

# 236
  • Бургас
Ta, и аз да се похваля - от днес съм официално в болничен, и май ще продължава така докато родя Thinking Просто вчера ме подразни един от шефовете и проблема при мен е, че имам нервен стомах, и когато се ядосам силно започвам да повръщам Sick и така - цяла нощ! Днес отидох при лекарката и когато я попитах за болничен, тя ме потупа и каза, че било крайно време!
  И така - днес заредих резервоара на колата до горе и кафенца, приятелки... цял ден.  4470 Ама това е все-пак един ден, а не знам какво ще правя още 2 - 2.5 месеца? newsm78
  Имам 2 въпроса: 1.С какво се занимавате по цял ден, ако има мами в болнични? и 2.Само на мен ли вече ми става по- тясно в колата и по-трудно, докато шофирам? newsm78

# 237
  • София
Толо, мерси за инфото за магазина,от това,което ми каза не пробуди желание у мен да го посетя  Simple Smile
 за Токуда знам,че е хубаво,но и доста скъпо и затова не обмислям този вариант. А за таткото,ако се окаже,че ще раждам нормално сме решили да е до мен,до момента,в който започне да излиза бебо и аз да напъвам,тогава ще го отпратя,за да не гледа гадни изпълнения и да се шашка,но преди това искам да е до мен,за да ми държи ръката,докато се мъча да получа разкритие.По този повод свекърва ми ме попита "Обичаш ли го" аз:"Разбира се" тя:"Тогава не му причинявай това", много се ядосах все едно го карам да роди вместо мен,а не да е до мен,грам милост няма тази жена,ама така е майка е на един син какво й пука мен дали ще ме боли и дали ме е страх...Много се ядосвам и сега като се сетя  #Cussing out

# 238
Vasi_k, bobsi,вие сега се смеете,ама знаете ли на мен кво ми беше тогава???? И после питам мъжо така леко истимарската..." Абе ,Боби,чу ли се един странен шум по едно време,доката бях в тоалетната? И той " Оооо,неее,никой нищо не е чул Naughty" А аз всъщност много добре знаех,че всички чуха,защото секунда след моето звуково изпълнение, изведнъж в хола настъпи гробна тишина...Много е смущаващо,наистина Embarassed Почувствах се като пълен идиот!

# 239
dideron4o, най-добре купи от аптеката един Дефламол, има чудесен ефект - подпомага по-бързата епителизация (зарастване на кожния епител), по-добре е от мас и невен, особенно във вашия случай. Както описваш състоянието на изгарянето - явно е сериозно. Добре е било мъжа ти да отиде веднага на лекар, но и сега не е късно, пак може да отиде да го видят и да му предпишат адекватно лечение.

За сйта на Чиполино - вече ми е любим.  Mr. GreenДаже съм решила да си напазарувам солидно от там. Ако купувам количката покупката ще е за над 500 лв и доставката ще е за тяхна сметка, което ме устройва още повече. Харесала съм си и спален комплект за легълце с обиколник, играчка за легло и др. разни дреболии.

Меченце, добре дошла сред нас и лека бременност!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт