Отговори
# 45
  • София
Мариета, дано всичко да се оправи много бързо и всичко това да остане само лош спомен Praynig.
Бини, като минете на преглед непременно пиши какво е казал лекаря. Стискам палци на Ивето Praynig.
Ох,Тони, миличка като прочетох постинга ти и ми се насълзиха очите. Представя ми си какво му е на детенцето Sad. Тотончо може ли да се излекува и да не се стига до положението на баткото? Стискам палци и силно се надявам като сте хванали болестта толкова рано да успеете да се справите Praynig.
Галка, колажа е супер newsm10. Поздравления.
Тиги, добре дошла Hug.

# 46
Ех Марти, не се натъжавай така мило. С времето свикнахме, приехме болестта и сега трябва да сме силни. За жалост, нашата болест не се лекува, тя е до живот, но с кривогледството може да се справим, дано !Проблемът с нистагъма е, че е свързан с друг, неврологичен проблем итой бил само симптом  Confused
А Тотонката, въпреки треперенето на очичките си вижда много добре и е голям калпазанин. Имам чувството, че при него няма да има изоставане, поне за сега има голяма разлика в стравнение с батето на същата възраст.
Голден фал, ние започнахме да лекуваме мързеливото око през септември и сега на всеки 2 месеца го водим на преглед, за да наблюдаваме как се развиват нещата. Аз съм оптимист. Е, вече започнах да се бъркам, кой ден кои очила да слагам, но нищо  Laughing

# 47
  • В светлината на слънцето
Ооо, Тони, не е честно.  Sad Просто нямам думи, с които да изразя какво почувствах като прочетох за Тотончо и батко му.  Sad Възхищавам се на смелостта ви.  Hug Дано при малкия има по-голям ефект лечението и дано при него е по-слабо изразено.  Praynig Една голяяяяяма прегръдка от нас.  Hug Hug Hug

# 48
Здравейте!!!

Ние сега се върнахме от Била.Вече се чудим къде да се заврем,а тепърва се започва с гадното време Tired

Френско Тони HugСви ми се душата като прочетох за дечицата CryНо вие с вашата сила,съм сигурна,че им влияете в най-положителната за тях насока HugДано при Тотончо е в по-лека степен и си остане на нея PraynigВъзхищавам ви се Hug

И ние след празниците ще ходим на офталмолог и на ортопед.Не ми се искаше в грипавия период да се завираме по болниците,но сега като ви чета........

Галка,колажа е великолепен Heart Eyes

# 49
Здравейте   bouquet
Гушвам всички които сте споделили за проблемчета при дечицата  Hug и искренно се моля за вас и за тях да се оправят  Praynig Praynig Praynig
Мариетка, моя мъж е бил с астигматизъм, носил е очилца със лепенка до 1 клас и астигматизма му е излекуван, сега си е напълно ОК с очите  Peace Така, че кураж и радвай се, че е открито на време  Hug При мъжа ми са го открили на 4 годинки  Peace Неди също криви оченца, по този повод към мамите от София, препоръчайте ми офталмолог, аз от много време се каня да попитам...

bouquet

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 23:30 от фетица

# 50
Моля за помощ от мамите от София ... как от околовръстното да стигнем до магазин Джъмбо ?

Благодаря предварително.

# 51
  • ГОре на черешата...
Фетица, във форума консултации дава д-р Константинов, питай него!
Благодаря и успех  bouquet!

# 52
Радостче,карате по Околовръстното,стигате широк участък с 3 платна,от ляво има ОМВ бензиностанция, а на 200-300 м след това от дясно е отбивката за Бояна.Завивате  и карате по бул.България докато стигнете Била.На 50-100 м от Била е Джъмбо Heart Eyes

# 53
  • София
Лулу,радвам се,че сте по добре! Heart Eyes Party

Тиги,добре завърнали се Hug
Чакаме снимки и разкази  Party  bouquet

Фетица и аз съм с астигматизъм и трябва да нося очила и тези дни ще ходя да си избирам рамки  Rolling Eyes Преди 4 години носех очила 2 г постоянно но нещо и аз не знам защо реших и ги махнах и сега е още по злеее Confused

Нещо умувах заглавия за темички дано се хареса някое! Grinning
1. Августинче на прозорчето стои- на вън пухкав сняг вали!
2. Авгутинче на мама се мръщи не му се стои в къщи!
3. За празниците в къщи украсена е елха,августинчето добричко е с подаръче в ръка!
4. Августинчето прегръща мама и иска за коледа голяма изненада!

Grinning Grinning Grinning

Лека на всички!  Hug

# 54
Тони, когато ти видя името и се сещам за едни любимци на Яворчето - Хари и Тото  bouquet
http://www.bbc.co.uk/cbeebies/harryandtoto/music/harryandtoto_theme.shtml

Може да ви е смешно, но снимките ми останаха на флашката, а тя остана в Лондон

# 55
  • София
 Hug
Друг път ще гледам снимки тогава  Peace чакаме само разкази! Crazy Party Heart Eyes

# 56
Здравейте  Hug
Като чета за болните дечица направо лошо ми стана. Пожелавам на всички да се излекуват колкото може по скоро и по безболезнено.
Някой да има идея за детски офталмолог в Сф. И на какви други профилактични прегледи е хубаво да се заведат малчовците?
Много ми стана тъпо айде лека нощ

# 57
Галче супер е станало  Heart Eyes
Тони, аз като взема да забравям, почвам да записвам Crazy като някоя бабушкера съм, но като взема да давам заето действам с тефтера. Дано скоро да се оправят и двамата герои и на теб да ти е по-леко  Heart Eyes
Тиги ще ме умориш  Laughing
Димяни супер са Hug
да всея малко коледно настроение, кога ще почвате елхите  Mr. Green

# 58
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Снощи поръчахме очилцата на малкия - много е сладичък с тях, сега остава и да ги носи...ще поръчат и едно силиконово вакуумче /обтуратор/, което ако ни го доставят, ще спаси Андриан от всекидневното залепяне и разлепяне на лепенките Confused.

Иремче - бебо на ортопед трябва да заведеш, а очната, при която заведохме Андриан каза - профилактични прегледи на 3 мес., 6 мес, 1-3-5 години.

golden fall , според традицията елхата се украсява на Никулден.

Айде и малко предложения за заглавия и от мен /отдавна не ме беше спохождала музата, може пък да е за добро Praynig/

Августинчето запретнало ръкави - с мама коледните меденки ще прави!
Нека люта зима вън да вее - августинчето и вкъщи може да вилнее!
Августинчетата малки готвят се за зимните пързалки!

# 59
  • София
Добро утро мацки,

Мариетка Hug Hug Hug, мога само да ти вдъхна кураж и да ти кажа, че ако нещата останат ( не дай си боже ) в застой или ако нещо те притеснява, мога да ти дам тел  и координати на една от най-добрите детски очно хирурзи в София, наша близка е - много симпатична и отзивчива жена. Едно съседско дете в Банско дето го бяха отписали ( кривогледство и още куп болести) ,тя го оправи и няма и спомен от проблемите.

Иначе ние сме добре. Ирен се е научила да се тръшка и ляга на земята, като не и се угоди нещо, а това аз най-много мразя да правят децата Close Close Close.Лази никога не го е правил, а тя откъде се  научи и идея си нямам Thinking. Никне и зъб и се лигави по цял ден, ходи с един лигавник и той е все мокър - писна ми вече.

За Коледното парти - какво решаваме, ще си купуваме и разменя ли подаръци до определена сума, или всяка мама сама ще вземе за детето си?

Общи условия

Активация на акаунт