Отговори
# 30
Здравейте!  bouquet
Мариетка,дано по-скоро да се оправи детенцето! Praynig Много неприятно,добре че сте открили проблема!А ти бъди силна! Hug

Галка,колажът е супер!Благодаря!  bouquet

Момичета,благодаря ви за окуражителните думи за Ивето! HugТази седмица мисля да отидем на кардиолог.
Самата аз съм с пролапс на митрална клапа и съответно шум в сърцето,но за сега проблеми с това нямам.Ох,дано и при Ивето няма нещо сериозно! PraynigАма много ми е напрегнато.

Успешна седмица ви желая!

# 31
  • София
Аз смятам също да го заведа!
Мислих преди 2 месеца но нещо ме отказа но ще отидем след празниците! Praynig Rolling Eyes

Галка,колажа е много сладък! Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Вале,така е с ремонтите и почистванията Crazy
Аз си ги правя сама,че нали са ми страст PC-тата Winkи литера бая съм изчела! Flutter Mr. Green

Анаморф,какво си правила та не си се наспала аааааа........... Thinking Mr. Green  

# 32
  • ГОре на черешата...
Бини, извини ме, не съм  разбрала, че имате проблеми. Стискам палци за Ивето Praynig!

# 33
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
Влизам сутринта и гледам,че пак има неприятности с някой от мъниците.
Мариета искам и аз да ти дам кураж и да ти кажа,че напълно разбирам притесненията ти.
Брат ми също е с мързеливо око.При него,за съжаление се откри много късно(в 4-ти,5-ти клас)и вече нямаше какво да се направи.Носеше известно време леща,само на окото,с което не вижда,но не можа да свикне и я свали.Спомням си,как майка ни мъкнеше по доктори и никой не даваше прогнози.Била съм малка,но и до сега си спомням думите на един лекар,че от него шофьор няма да стане.Сега вижда само с периферното зрение с ''мързеливото''око,а с другото-нормално.
Води си нормален живот.Кара си колата,работи с компютър,чете си,пише си,но само той си знае,какво му е.При него се откри случайно в училище при очен преглед,но с онези големите очила,не знам как се казват.Преди това ни преглеждаха само като си закрием едното око и кажем две-три букви,което явно е нямало ефект.
Вие сте го открили навреме,за това не се притеснявай.Лечението е дълго,но ефективно в 90% от случаите.
После ще препиша малко инфо за всички да прочетат от едно списание.

# 34
mari_eta кураж,ще се оправи детенце. Но ти трябва да си силна и настоятелна. Една прегрътка и от нас с Марти

Излязохме за един час,взехме кухнята и той заспа.Сега го чакам да се събуди и да яде и основно и десерт

# 35
  • Пловдив
Момичета,вместо да преписвам,ето направо линк от списанието,да прочетете,важно е за всички.Аз го купих лятото,заради подаръка-сенниците на Chicco.
http://moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=view& … 71&Itemid=106

# 36
  • ГОре на черешата...
Ди, каква ирония - аз също го купих заради сенниците, но ми се наложи да го извадя и да чета...статията вече я знам наизуст.

# 37
хайде да се разсеем малко Hug http://www.vbox7.com/play:03af0cc3

# 38
  • Пловдив
Ди, каква ирония - аз също го купих заради сенниците, но ми се наложи да го извадя и да чета...статията вече я знам наизуст.
Мила,много съжалявам Sad.Важното е,че си била наблюдателна и настоятелна,още повече пред лекарите и сте открили проблема навреме.Както споделих,брат ми нямаше този късмет,поне да опита някакво лечение.
Кураж на цялото семейство Hug и вярвам,че Андриан ще се оправи.

# 39
Ехо, хайманите са тук - надебелели и силни. Най=новата дума на явор е юнак(юнак около 9кила)
Мариетка, аз защо си спомням една мама на две момченца, която силно вярва в навременната намеса на Небесния ни закрилник? Натъжавай се, но не унивай. Разбира се, че ще се оправи големият мъж, защото навременната помощ пак е дошла при него и мама. Моята сестра беше с мързеливо оченце и далекогледство. Мързеливото око се оправи до 1-ва група на детската градина (ние късно я заведохме), а далекогледството сега е пренебрежимо малко. Тя беше с очила в детската градина заради далекогледството. Оченцето се оправи без да закриваме едното стъкло Hug
Бини, прочетох само тази тема и не знам какво му е на Ивето, но стискам палци да попаднете на верния лекар и да е здраво детенцето.  bouquet
Вие сами се сещате, че с моя размах може да отиде една страница да ви разказвам за пътуването и пребиваването в Англия. Ще се огранича обаче. Справях се с отглеждането, разхождането, къпането, приспиването и игрите на децата. И то доста добре. Проблем ми беше, че трябваше да опазвам физически Явор от каката(на 3г 9м), защото тя, за да ми привлече вниманието, го буташе, дърпаше и се опитваше да го язди.
Естествено разбрах къде греша. Трябваше да си играя с нея и да не й забранявам да го наранява. При храненето, приспиването и къпането я спечелих за съюзник.
Няма как да ви опиша красотата на есента там. Вижаш всичко толкова ясно - като през дъждовна капка. Просто с Явор се чувствахме у дома. Дори там той беше с по-добър режим. Започна да яде много и научи да казва две-три неща на английски.
За пътуването друг път. Прегръщам малките патенца

# 40
Тиги, добре дошли! Липсвахте  Hug
На mari_eta дружно ще и стискаме палци. Аз вярвам, че всичко ще се оправи. Дано да е скоро  Hug

# 41
  • В светлината на слънцето
Тиги, добре дошла  Hug Наистина ни липсвахте много с Яворчето. Голяяяма прегръдка от нас.  Hug

Проблем ми беше, че трябваше да опазвам физически Явор от каката(на 3г 9м), защото тя, за да ми привлече вниманието, го буташе, дърпаше и се опитваше да го язди.

Защо ли ми е познато?  ooooh!

Я, да се похваля малко (дано не чуе обаче рогатия Twisted Evil). Днес Теди е малко по-добре. Няма вече вътрешна температура, а по-голямата част от пъпките са завехнали. Остават обаче още много. Лошото е че са станали на гадни рани, понеже тя ги разчеса. Но съм взела вече и Мадекасол, и Контратубекс, и ще атакувам в момента, в който и те завехнат. Сашко засега е добре. Като изключим факта, че има сополи заради предкътниците и отвреме-навреме му пълнят гърлото и го карат да кашля като дърт пушач на преглед в УНГ-кабинет. До две седмици би трябвало и той да се ошари. Но може пък и да му се размине.  Thinking

# 42
Златна есен,беше права,още не са ми се обадили Outta Joint

# 43
Мариета, обръщам се най-вече към теб, защото прочетох поста ти и ми стана малко мъчно за твоето детенце. Знам какво изпитваш, но знай, че откритият навреме проблем (преди 2 годинки) може да се излекува. Имай вяра и смелост.
Големият ми син е със хиперметропия (има и нистагъм - треперене на очните ябълки) и кривгледство. И при него едното око започва да отслабва, което е причината за кривогледството. В момента носи 2 чифта очила, които сменяме през ден (днес едните, а утре другите), така се избягва закриването на едното око. Диоптрите са големи, 7,5 и 6,5 и той вижда много слабо, лепи се за екрана на телевизора например. Ето затова ти казах, че знам как ти е пртеснено, но знай, че това може да се случи на всеки и не защото с нещо си сгрешила. На мен също ми е тежко, най-вече защото, заради зрителният проблем, детето изостана с развитието на всички нива и това започна много да си личи. Малкият за жалост има същата болест, което направо ни съкруши, когато го разбрахме.
Та, много смелост ти пожелавам и дано си попаднала на добър специалист, който да помогне на детенцето ти.Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 17:34 от Toni et Toto

# 44
Мариетка искрено съжалявам за всички неприятности, но както сама си казала, хванали сте проблема навреме. Лечимо е и всичко ще бъде наред  Heart Eyes Елито и се кривеше едното оченце и ни казваха да изчакаме, сега си мисля, че скорострелно трябва да я заведа да я видят  Thinking А на Боби му правихме преглед като беше на 6 м и всичко е ок. Имаме доста познати, на които дечицата им сложиха очилца на 2 годинки и трябва да ти кажа, че те пак са си същите чаровни малчуганчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тони ет тото
, а при вас има ли ефект от лечението? Малкия също ли започнахте да го лекувате?

Тиги как после за пътуването. Давай насам снимки, разкази, емоции, впечатления   Hug
Златната есен забрави да си включи кюто  Embarassed

Галче не ми се зареди колажа, по-късно пак ще опитам, но съм сигурна че е страхотен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт