Отговори
# 15
запис
оо сега видях ... mari_eta, съжалявам! Добре е обаче, че е открито навреме. Бъди все така настоятелна   bouquet Гуш от нас  Hug

# 16
Добро утро и от нас!!

Благодаря за кафенцето, вече пийвам и истниско!
Мариета-прочетох написаното от теб и сърцето ми се сви! Много неприятно! Наистина, най-важното, е че открито на време и може да се повлияе позитивно. Пожелавам от все сърце проблема да се разреши и след време твоето момче да няма тези неприятности, които има в момента. Всяка майка казва : "Дано само на моето дете не се случи! " Истината, е че ако не един проблем, ще е друг, просто идеално няма никъде.Искрено съжалявам, че това се е случило на Вас. Много позитивна енергия, вяра и надежда ви изпращаме от нас с Перси!!!!!!!!!!!!! Hug Praynig Hug Praynig Hug

Ползотворен ден !

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 09:23 от PIVANOVA

# 17
Mерси за кафенцето, имам нужда  Hug
Мариетка, наистина е добре, че сте открили проблема на време и сте взели мерки. От тук нататък само търпение и всичко ще се нареди  Praynig
golden fall увеличих малко размера на снимчиците. Така наистина е по-добре като че ли   bouquet
pokahontas махнах излишната снимка
Ето какво се получи: колаж

# 18
  • В светлината на слънцето
Ооо, Мариета, толкова съжалявам.  Sad И ми стана едно такова мъчничко за малката душичка.  Sad Прегръщаме ви много, много силно и ви пращаме много топлина и обич със Саши. Hug Hug Hug Добре, че сте открили проблема навреме. Знам, че мързеливото око се лекува именно, ако е открито навреме. Имам позната с такова дете и сега то си е съвсем нормално. Тоест вижда си нормално. Но доста време ходи със закрито оченце. Дано при вас проблема се реши по-бързичко.  Praynig Praynig Praynig 

# 19
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мариета племенницата ми на година и 7 месеца е със същата диагноза. Вече три, четири месеца се лекуват и има напредък  Peace Неприятно и тревожно е, но ще се справите. Нацелувай го малкия юнак  Heart Eyes

# 20
Добро утро!
Мариетка съжалявам, че трябва да извървите този труден път. Но с много упоритост и постоянство, съм сигурна в прекрасния завършек на този проблем. Важното е че сте намерили вашия специалист. Още когато бебчетата бяха съвсем мънички към 3-4 месеца, агитирах майките да направят профилактичен преглед при детски офталмолог ,за съжаление тогава повечето ме скастриха, че това се отнасяло само за недоносените сега пак напомням, че след година отново отново се полага такъв преглед, който желае да се възползва.  Във форума има едно страхотно момиче Viki i mama и въпреки проблемите си, винаги е готова да помогне, а също така има и тема с д-р Константинов, отговаря на въпроси.  bouquet
Галка страхотен колаж.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:23 от elissee

# 21
Мариетка Sad
Стискам палци бързо да се оправяте PraynigДобре че ,поне на време сте го открили и е лечимо.Може ли да няма и никакви признаци това заболяване newsm78

Ние бяхме до Айко на размотка с малката,ама тя подивя там ви казвам.То не беше тичане, не беше пипане,скачане-полудя от кеф.Сега се наяде и ще спим Party

Хайде,лек ден от нас Hug

# 22
  • София
Мариетка,много мъчно ми стана! Cry Hug
Охх...... милата душичка HugДано бързо се оправя..... Praynig Praynig Praynig

Ние се разходихме малко на вън,а в останалото време по магазините/Била,Хит,Пигис/
Взех му по обикновенни блузки за в къщи,2 чорапогащника,1 шапка,дънки и 1 пуловече  Party

Взехме кухнята папкахме и вече спинкаме!

# 23
Здарвейте,и аз тук да се намърдам и да ви се оплача ooooh!

от вчера съм без комп,тотална се прецака Mr. Green занесох го в един сервиз да ми направят пълно почистване на дъното и да ми го преинсталират,а да и инфото ще ми го свалят Grinning цялата процедура 75лв Crazy

сега се връщам да ви чета Simple Smile

# 24
  • ГОре на черешата...
Лулу, Бобченка, благодаря, имам нужда да чувам такива неща.
Бобче, нали беше от Варна? Племенницата ти там ли я лекуват, при кого? Пиши ако знаеш нещо повече на лични...

Благодаря и на всички останали за куража  bouquet!

Адриана, да както писах вече, може да няма никакви външни признаци и детето като стане голямо съвсем случайно да разбере, че не вижда нищо с едното око. Тогава, за съжаление, нещата ставата трудно, много трудно поправими Confused.
Затова, както писа Елис - непременно заведете децата на преглед! Важно е, много важно!!!

Следобед ще идем да избирим очила - дано Андриан ги приеме Praynig.

Впрочем, отпреди месец два забелязахме, че обича да се кипри като кокона - слага си мои шноли, гривни, шапки и идва да се хвали, същото беше и с едни слънчеви очила на батко си, даже съм го снимала - а кажете сега, че нямало съдба ли, карма ли, и аз незнам как да го нарека - все едно е знаел, че ще носи очила Rolling Eyes.

# 25
Мариетка моя приятелка имаше същия проблем с неиното момиченце носи превръзка няколко месеца но се оправи .Сега носи очила с много малък диоптър на едното оченце и е с тенденция да махне очилата напълно .Успех на вас. newsm10

# 26
  • Видин
МариетаHug. Дано малкото съкровище скоро да се оправи.
Когато писахте преди месеци за профилактичния преглед аз питах педи и тя каза че тук не се прави. Но сега като отидем на консултация пак ще я питам и ще взема направление да го заведа. Дано само да имаме добър лекар във Видин Praynig Rolling Eyes

# 27
  • ГОре на черешата...
yanakr, само няколко месеца ли? Боже, дано и ние се справим така бързо Praynig Praynig Praynig...
Опитвам се да не заплача, но ми е много трудно...в следващия момент си казвам "Може да е с очила, но е в прегръдките ми, а сестра ми всяка вечер заспива, вперила поглед в небето, там някъде, където си отиде Маги..."  Cry

Ния, хич не я питай, те едно си знаят, заведи го на частно - няма да е повече от 20 лв. прегледа, но ще ти обърнат внимание.

# 28
 Hug
Мариета една прегръдка,всичко ще се оправи,важното е,че е сте го открили навреме проблемчето,ти си супер  добра майка и ще се справите с него бързо. Peace
Ох аз съм така недоспала,че не ми се пише повече Tired

# 29
Мариета,сега видях какво е трябвало да преживеете,искрено се надявам скоро да се оправи сладура Hug Praynig

Галка колажа е страхотен,Теди се настанил до Перси Heart Eyes

малко офф,пиша от компа на мъжо неговата клавиатура още по сбита от моята направо откачам ,искам си моя комп Close

Общи условия

Активация на акаунт