Отговори
# 255
Бобченка, много сладко..Simple Smile) Heart Eyes
Аз мисля, че на сила не трябва да се принуждават да спат по един път примерно. Те си знаят. Или поне това е моето мнение. Иначе лично, онзи ден се пробвах, защото заспа точно като я изведох около 11, за да не заспи преди обед и задряма в количката пред блока. Така и не намерих начин да я разбудя, камо ли да седи будна до 1. Crazy

Готови пюрета яде вече доста рядко, когато реша да разнообразя Ози, коиъо напоследък ме дразнят.
Днес й предложих от нашия боб, нооо реши, че не й е вкусен.
Сега й готвя крем супа от картофи и ми е адски интересно дали ще я яде утре.

Ментина, защо не потърсиш второ мнение ?
/И аз като Тиги търся мостовете..и звездите ме наблюдават от близо. Whistling/ Wink

Как сцепихте челце ?
Питам аз, да знам.
Преди малко шу шу - то се пльосна на плочките, не я задържаха ръцете и бум кратуната. Съответно - цицина.
Казах аз да не се слагат плочи, но човека бил решил.
Ние btw се преместихме уж на по чист въздух.Simple Smile

Айде спирам.
Ей, Дезита, ми как да знаеш какво е търкало. Joy
Моя Софиянец Mr. Green каза, че не било търкало , а по скоро бутало. Joy

# 256
Фетица, ама че сладко коледно джудже . Wink

Я препоръчайте някоя постановка, че ми се е приходило...плс.

# 257
Фетица, ама че сладко коледно джудже . Wink

Я препоръчайте някоя постановка, че ми се е приходило...плс.

Не само заради коледното костюмче, но "Дядо Коледа е боклук" бил много забавен, със Рачков и Лафазанов, аз утре ще ходя за билети  Peace

# 258
  • вкъщи
с4епихме 4елото на един ръб на секцията.
ментина,мариетка стискам ви палци Peace Peace Peace!

# 259

Аз днес купих на Неди ботушки, червени  Crazy
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8996307
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям сладур.Малък коледен "хаяс"(от едно джудже помощник на дядо Мраз-Хаяско)....

# 260
  • София
Лелка,бързо да минава! Praynig

Боянче,това което ти препоръчва Фетица да гледкаш е страхотно и няма да съжаляваш! Mr. Green Joy аз го гледах докато бях бременна и беше супер! Hug
Бързо да минава цицинката! Praynig

Фетица,страхотен мъж! Heart Eyes Hug Flutter
Ако имах мома ехее............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изчетох ей така набързо но нямам мн време Rolling Eyes

А... имаме си и ние нови ботушки  Party

# 261

Фетица,страхотен мъж! Heart Eyes Hug Flutter
Ако имах мома ехее............. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А... имаме си и ние нови ботушки  Party

Еми, чакам я аз момата  Mr. Green Flutter И от Варна една чакам  Mr. Green  Hug

Ботушките са супер сладурски  Peace Аз много търсих и накрая взех апрески за 20 лева...За сега това, доста са топли и удобни  Peace Гледах на КиК но нещо  Stop не ми се даваха толкова пари за няколко месеца носене  Outta Joint

Аз ще се гътвам, че съм изморена и отново провалила се с лунуването  Embarassed

Лека   bouquet

# 262
  • София
За мъж се точа ама каквото дойде! Party
Аз днес поибиколих няколко магазина и нищо не харесвах или пък ако харесах то няма номер! Rolling EyesНакрая в Цум намерих това кото търсих PartyВярно 60 лв, са ама нямах нерви повече да обикалям ама така е като оставам всичко накрая,а зимата чука на врататаа..... Grinning

Лека на всички!

# 263
  • В светлината на слънцето
Оф, само не говорете за ботуши.  ooooh! На моя дивак краката му растат със светлинна скорост сигурно.  Thinking Днес едва му напъхах ботите, които са от Теди между другото и са супер топли и удобни. Тя ги е носила 2 или 3 месеца, не повече. Преди месец му бяха леко големички. И аз си правех сметките да изкара с тях до Нова година, а после да му купя директно апрески, че от опит знам - няма по-удобна за децата обувка от апреските през зимата. Да, ама не. Краката пораснали и май ще се наложи да купуваме нови боти или пък директно да минем на апреските. Thinking

# 264
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох и аз се точа да и купя на Йована едни боти Гора Текс- не пропускащи вода, но се чудя още  Thinking. Преди два дена и купих червени лачени обувки восоки до глезените и засега е добре с тях. Но от градината много ги извеждат навън и ще и трябва нещо по- подходящо.

Лулу, какво е това апрески  Embarassed

# 265
Боянче, името ти знам, че не означава "носеща на бой малка мама", ама като нищо да те набием. Как точно се получават лошите рани искаш да научиш преди да ги получиш. Няма да му се случват лоши работи на момичето, а и ако му се случат, ще действаш преди да мислиш. Ивая сигурно ще пада много леко, защото е проходила сега. Явор все е по земята - голямо падане и то за кеф.
Лелка (що си се нарекла пък лелка сега? Naughty), на сестра ми много и помогна хомеопатичното Арника (а има  белези от операция ). Никога не съм вярвала, че нещо, което се пие помага за белези, ама на.
БОбче, и ние в Лондон ходихме на плуване с каката. Но само гледах. Голям кеф. Ходихме и на салса, и на йога за бебета. Предполагам, че и в БГ има такива забавления, но на мен ми е по-лесно да се тюхкам, че ТАМ се живее по-забавно и просто да се самосъжалявам.
Ние падаме и без апрески:) (ботушки като на космонавт - с дебели маншончета около прасците. Е, помниш ги)
Ама Неди е едно голямо и четящо джудже - има кой да ни прочете писмата до Дядо Коледа явно Heart Eyes Аз съм ЗА червеното

# 266
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 16:06 от mari_eta

# 267
Добро утро

Мариета имаш си един малък професор,много е сладък,а и имаме същите пантофи Hug

Ментина,дано леко ви се размине с този обрив,много неприятно Tired Hug

Днес е деня на Християнското семейство http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=967891

Бобченка,много страшен аватар мила Crazy

# 268
  • ГОре на черешата...
Мерси, Морска  bouquet. Той май ще се извъди по-голям професор и от батко си / между впрочем Калоян чете перфектно от 5 годишен и учителката му ми мрънка, че бил разсеян в час и му е скучно  Whistling/ - и Андриан отсега му дай книги, и не иска детските, дето му купувам, а на батко си енциклопедиите. А снощи е заспал с "Малый атлас мира", моля ви се hahaha...

И да, днес за празника питка ще меся. Ако стане както съм я намислила, ще ви я покажа.

Каке, как сте Rolling Eyes?

# 269
  • вкъщи
имам си при4ини да съм тъй.много шпиони са се навъдили и докладват за нас.вие нали знаете кой е.
арника имаме и ние от предното падане,много с е 4удих да му дам ли,ама ще му дам днес.

Общи условия

Активация на акаунт