) 
Аз мисля, че на сила не трябва да се принуждават да спат по един път примерно. Те си знаят. Или поне това е моето мнение. Иначе лично, онзи ден се пробвах, защото заспа точно като я изведох около 11, за да не заспи преди обед и задряма в количката пред блока. Така и не намерих начин да я разбудя, камо ли да седи будна до 1.

Готови пюрета яде вече доста рядко, когато реша да разнообразя Ози, коиъо напоследък ме дразнят.
Днес й предложих от нашия боб, нооо реши, че не й е вкусен.
Сега й готвя крем супа от картофи и ми е адски интересно дали ще я яде утре.
Ментина, защо не потърсиш второ мнение ?
/И аз като Тиги търся мостовете..и звездите ме наблюдават от близо.
/ 
Как сцепихте челце ?
Питам аз, да знам.
Преди малко шу шу - то се пльосна на плочките, не я задържаха ръцете и бум кратуната. Съответно - цицина.
Казах аз да не се слагат плочи, но човека бил решил.
Ние btw се преместихме уж на по чист въздух.

Айде спирам.
Ей, Дезита, ми как да знаеш какво е търкало.

Моя Софиянец

не ми се даваха толкова пари за няколко месеца носене 

На моя дивак краката му растат със светлинна скорост сигурно.
Днес едва му напъхах ботите, които са от Теди между другото и са супер топли и удобни. Тя ги е носила 2 или 3 месеца, не повече. Преди месец му бяха леко големички. И аз си правех сметките да изкара с тях до Нова година, а после да му купя директно апрески, че от опит знам - няма по-удобна за децата обувка от апреските през зимата. Да, ама не. Краката пораснали и май ще се наложи да купуваме нови боти или пък директно да минем на апреските.
), на сестра ми много и помогна хомеопатичното Арника (а има белези от операция ). Никога не съм вярвала, че нещо, което се пие помага за белези, ама на.
...