Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Бебешките гащеризончета струват 22 лв. за 3 бр. и 43 лв. за 6 бр. Цените на количките за бебета варират, като моделите Chicco Trio Tour 4 и Trio 4 me включват количка с летен и зимен кош, столче за кола, зимно чувалче и дъждобран. Други модели като Duo CT 0.2 не включват зимен кош, но продавачката препоръчва бебешко столче за кола за първите месеци.
-
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
-
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са критериите за стерилна урина и какви са резултатите?

За всяко лекарство питайте лекаря си.
, но после излезе грешка в отчитането и се успокоих.В края на другата седмица ще отида пак да си взема болничния по майчинство (започва ми от 25.11) и тогава докторът ще ми пусне изследвания май за последно.Момата ми е с главата надолу и не знам какво натиска, ама ми се ходи до WC през 10 минути.
Добре дошли на новите мами 

Вече е празна
То са си цели 13 дни...
Сори
Трябва да питам док това пък нормално ли е...
Но с близнаци бременността сигурно е така.При прегледа онзи ден моите бебки бяха 1760гр. и 1440гр. и доктора каза че вървят прекрасно та поне това ме зарадва.