Scrapbooking & Cardmaking- 5

• 23 800
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето и от мен две картички-не са нещо особено, първата мислех да е по предизвикателството, но всички кръгчета, които се опитах да изрежа, бяха просто ужасни, така че я оставих така:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298459&pid=9407435
И една страничка от снощи-седи ми много празна обаче в горната част-някакви идеи какво да й добавя? newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=276283&pid=9407517

# 301
Pinkie, страницата ми харесва, макар и  наистина горната част да изглежда леко празна. Вариантите, които на мен ми хрумват, са два - да добавиш надпис или да повдигнеш, ако имаш възможност все още, частта със снимките нагоре, за да е центрирана. По този начин няма да има нужда да добавяш нищо.

При картичката картинката също като че ли би изглеждала по-добре, ако е в средата. Аз лично не поставям картинките в средата, единствено ако има друг елемент, който да ги балансира. В противен случай като че ли композицията натежава на една страна.
А лентата, честно казано, не ми харесва. Може би на живо изглежда добре, но на снимката е твърде тъмна за зеления фон.

# 302
  • София
Може би наистина някакъв надпис трябва да измисля за страничката, че вече залепих снимките.
А лентата на картичката е прозрачна с шарени елементи, затова отдолу се вижда основата, всъщност на живо е по-добре Simple Smile

# 303
  • Варна
Тони, на мен ми харесват картичките ти.
Pinkie, и на картичката и на страницата според мен има малко повече празно място. Може би ваистина има нужда от някакъв текст.

Това е моята картичка по предизвикателството. Оказа се, че ми е трудно на правя нещо по скеч с повече елементи. За цветното предизвикателство ще се въздържа. Нямам материали в такива цветове.
Да покажа какво си купих днес от Мол Варна

Това са тампони за печат. Малки са 2,5 см.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 17:04 от Despina

# 304
Благодаря ви за уроците, момичета. Ето пак се пробвам.

Еййй, направих го! Направих го!!!!  newsm44 /малко отклонение, но да ви кажа какво ми идва да запея в момента  Laughing. Една песничка на Dora The Explorer - филмче, което гледа дъщеря ми  Laughing . Героите винаги я пеят, когато успешно приключат дадена мисия... Laughing/ Разбрах и къде съм грешила...

Tandoori, надявам се, че нещата при вас се нормализират.

Ели, поздравления за първата ти картичка! Много е сладка! Единствено сякаш мечето/патето ми „хващат” леко погледа... Честит ти блог - ще го навестявам!

Ади, картичките са върха! Много си падам по прозрачните листи...

Тони, много добре са се съчетали екшъните, приложени на снимките, с цветовете, които си използвала за страницата. Супер се е получила. За картичките – какво да кажа друго да кажа освен, че много ми харесват!

Пинки, присъединявам се към коментарите на Тони и само да добавя, че надписът на страничката ми изглежда малко малък. Иначе много сладка страничка!

Деспина, честити придобивки. Картичката е много хубава. Звездичките ми изглеждат релефни – как си ги правила?

# 305
Добро утро!  bouquet

Деспина, нямам никакви забележки към картичката - не знам защо обаче не ме грабва newsm78
Всъщност сега забелязвам, че цветовете на фона привличат повече вниманието отколкото тези на картинката.
Тя идва някак бледа в сравнение с тях, а би трябвало именно тя да привлече първо погледа.

# 306
Ей, мацки ....  нещо супер яко ни замря темата Confused
  Аз съм се заела с тортоправене, че имам имен ден и поръчка за 2-етажна торта за петък Party  Та мен скоро няма да ме видите с нови творения, ама  вие пък защо така се изпокрихте  newsm78  Коледната еуфория не ви ли остава време  да драснете 2 реда  Confused
  Хайде  лека вечер от мен  Hug отивам да бъркам кремчето  Heart Eyes

# 307
Аз пак съм тук ! Имам да ви показвам много работи, но не мога да сваля в момента снимките, така че тези дни като успея ще ги кача! ТЪкмо ще ви се похваля и със синчето Simple Smile Направи рамка за снимка на баща си, която стана много хубава! Simple Smile

# 308
Tandoori, радвам се, че при вас вече всичко е наред Hug

Аз тези дни не съм правила нищо - усещам, че имам нужда от почивка.
Пък и непрекъснато изникват някакви ангажименти. Едва ли ще направя нещо преди празниците.

# 309
На мен също не ми остава време, надявам се по време на коледните празници да направя нещо.
Исках да ви се похваля, снощи получих страхотен подарък от Рачето  Heart Eyes
И в него имаше много оригинална картичка, не е ръчно правена, но може да се използва като идея. Като ми остане време ще я снимам и ще ви я покажа.

# 310
  • София
И аз страдам от липса на време, приготвила съм си материалите , всичко съм си измислила само трябва да го сгобя на практика.Но като се има предвид , че и събота е работен ден.... дано поне в неделя да успея.
Иначе много ви благодаря за коментарите, мисля че всички са съвсем на място и ще си взема поука за следващия път  bouquet
Ади, чакаме снимки на тортите дето майсториш.
Тандоори, радвам че при вас положението се е нормализирало!!!
Руми, товята картичка много много ми харесва!
Деспина , и твоята харесах, но тази рисунка не ми се струва съвсем коледна, може и да бъркам, но едно джудженце или дядо Коледа ми се стуват по-подходящи.
Тони, Ади, за вашите картички освен че са страхотни , друго няма какво да кажа!

# 311
Днес май имаме именничка  Flutter

Ади, честит имен ден! Много щастие ти желая!   bouquet

# 312
Ади, честит имен ден! 
Пожелавам ти много любов и късмет smile3525

# 313
  Hug  Ей такава слинла прегръдка получвате от мен Heart Eyes  Безкрайно много благодаря за пожеланията !
  Да мине и петъка и продължавам с картичките-малко да си поччина от тях  Crazy да слагам Ади да спи, че ме чакат декоративни надпревари

# 314
  • София
Ади, Честит имен ден и от мен!!!Да си жива, здрава и безкрайно щастлива!!!

Общи условия

Активация на акаунт