Любители на котки - тема 15

• 15 622
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ted_cat, снимките са супер Heart Eyes А Нико като бебе е.... лелееееееееее, мечта Hug Голям сладур. И Бени не му отстъпва Laughing
♥ iguanka ♥, Алф е страхотен Grinning
Емел, много сладки пози Party

Нашето кюфте пък тази нощ обръщало саксии, ровило пръстта, яло дървото на живота - горкото е направо в трагично състояние Confused Покатерих го на хладилника засега, но мисля да го нося на майка ми да го реанимира. Нашата явно няма да го остави на мира Confused

# 226
  • Варна
Димитър на сестра ми не стига че рови в саксиите, но и пикае в изровеното  Crazy. Всяка сутрин имат изненади. Тоалетната да е чиста, ама ха.
Какво го правите такова?

# 227
макар че ви прочетох по диагонал разбрах ,че има 2 -ма бебоци ,честито на Джиндж и Сиамка да са живи и здрави
а Бенито е голям сладур не мога да спра да му се радвам
а ето и една снимчица на Ути поспаланко

# 228
Ted cat, много са сладурски твоите писанчовци... Heart Eyes
игуанка, Алф е голям симпатяга. В тези кашончета... Joy
Емел, завид, завид Grinning
arte_mida47, мн сладък Ути Simple Smile Heart Eyes
Относно елхата(средна големина-изкуствена), нашата Пуфка, миналата година я събори. Бяхме я качили в/у един шкаф и палавницата я бутнала... ooooh! А като беше по-малка, дъвчеше клончетата и лампичките...Но сега е по-възпитана, мисля Simple Smile

# 229
  • София
Добро утро от мен!
Моите ровеха и чишкаха в саксиите преди да ги кастрирам. Но остана навикът да си играят около саксиите, да се крият зад тях, да ги събарят, да дъвчат цветята. Миналата година прекараха цял месец като подаръци, считайте под елхата.  Simple Smile Всичките ми играчки са нечупливи, съответно осторожно изгризани. Веднъж намерих елхата до вратата в коридора - влачили са я през 60 кв. метра хол и коридор. Но въпреки това киченето на елхата си остава любимо занимание, тъй като много се забавляваме.

Ути много пасва на декора. Hug

# 230
  • благоевград
  bouquet Здр моми4ета страхотни снимки сте сложили .
Тед-кат   твойте снимки и 4асове мога да ги гледам явно имаш мн добър апарат и най ве4е око за снимки Peace
А за елхата ние проблеми нямаме понеже слагаме под нея сушоара  Crazy Лъки изпитва ужас от него #Crazy и не припарва на повече от метър от елхата. Naughty
А отностно саксийте ние такива нямаме по 2 причини
1 - заради мацата
2 - защото ако оцелеят след котето то аз ще ги довърша.

# 231
  • София
Ха-ха-ха!
Аз трябва да наредя някакви спрейове и дезодоранти. Не бях се сетила за това. Joy
Още като бебета напръскахме моите със спей за обезпаразитяване на малки котета и само дето не ги убихме - едното си изповърна червата, а другото получи кожна алергия. И всичко това само за 5 мин. - веднага се усетихме и ги вкарахме в банята. Нямам идея те как са се чувствали, но аз щях да се гътна поради чувство на вина. Бяхме ги взели от улицата, не се виждаха паразити, можех да изчакам да поотраснат. ooooh! Та, вече 9 години помнят както изгледа на спея, така и звука при отварянето на капачката и на впръскването. Знаем, че в тяхно присъствие никой не може да си позволи да ползва дезодорант. Simple Smile

# 232
макар че ви прочетох по диагонал разбрах ,че има 2 -ма бебоци ,честито на Джиндж и Сиамка да са живи и здрави
а Бенито е голям сладур не мога да спра да му се радвам

Ути прилича досущ на един котаранчо на име Курти, който ни беше на гости за няколко месеца.  Simple Smile

# 233
Rorrr   искаш ли да гледаш Зоро за 10 дена  ,ако ме пуснат отпуска   Whistling Джес мисля да я оставя сама да са гледа...... поне не изяжда всичко , а на порции и ще се оправи.

# 234
А сега Рор   Laughing
А Ути да го храните повечко, че има доста хляб да яде, докато заприлича на Ути Бъчваров (ако на него е кръстен де)  Mr. Green

# 235
Ето пресни снимки на диваненцата....Е, не са професионално направени , като тези на Ted_cat  Whistling Flutter
По близо от това Джес не допуска Зоро  Crazy

# 236
...
...

Ути прилича досущ на един котаранчо на име Курти, който ни беше на гости за няколко месеца.  Simple Smile

Ути е абсолютно същия като моята Коткодзила  Shocked Все едно са братче и сестриче. Утре ще сваля нови нейни снимки и ще ги кача в албума на темата.

# 237
*Didi_Hris* по принцип с удоволствие бих го взела, но имаме един съквартирант, който изрично отказва да имаме друго коте. Това означава, че ще трябва да го държим в нашата стая, а то като не е свикнало Зорото, ще му е лудница малко. Когато Рижи си отиде, миличкия, тоя наш тъп съквартирант дума не обели, нито "съжалявам", нито "много лошо" или нещо такова... Гадняр. Така че с удоволствие бих взела Зорчо да го погледам, ама... нема място...

# 238
  • София
Момичета, ще уважи ли някоя от вас общофорумското парти в София?

# 239
Момичета, ще уважи ли някоя от вас общофорумското парти в София?
аз съм още в чуденка Grinning
Диди, Джес и Зоро са мн готини. МНого си приличат на снимките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт