Любители на котки - тема 15

• 15 620
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета, ще уважи ли някоя от вас общофорумското парти в София?

Ами май -не  Blush

# 241
  • София
Ами то срокът за записване е изтекъл, но просто исках да знам дали да съжалявам. Пиша предимно в две теми и ако нямам съмишленици по интереси не ми е работа да присъствам.

# 242
  • София
Ами то срокът за записване е изтекъл, но просто исках да знам дали да съжалявам. Пиша предимно в две теми и ако нямам съмишленици по интереси не ми е работа да присъствам.

Аз от теб разбрах за нея,а някак си не ми се връзва да се виждам с напълно непознати.Виж ако тук се заформяше от нашия форум щях да го обмисля сериозно.

# 243
Ама Утето не е толкова слабичък колкото изглежда на снимката ,даже след като го кастрирахме преди 2месеца започна да дебелее.

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 18:43 от arte_mida47

# 244
  • София
Миленке ако ходих с Джони ще те вземем. Ама ще сме за малко, че няма кой да гледа хлапетата.

# 245

Аз от теб разбрах за нея,а някак си не ми се връзва да се виждам с напълно непознати.Виж ако тук се заформяше от нашия форум щях да го обмисля сериозно.
Да, ама и с причините да сме в тази тема. Представяте ли си newsm78 #Crazy

# 246
  • София
Или да се костюмираме като мацки, да знаят от коя тема идваме. Joy

# 247
  • София
Миленке ако ходих с Джони ще те вземем. Ама ще сме за малко, че няма кой да гледа хлапетата.

С вас може и не на форумски срещи  Mr. Green.
Даже може покрай нашето виждане да повлечем и другите Софийски Любителки на Котки  Party

Вчера в къщи беше като след торнадо.Пинко набарал една кутия с шоколадово Нестле. Насвякъде намирах снощи шоколадови мидички ,отделно ,че целия под беше застлан с такива. Ял е от тях и явно се бил превъзбудил и всичко, което може да се бутне в къщи, беше бутнато.Изпитвам ужас какво ще заваря днес. За него вече няма проблем да си отваря които шкафчета си иска Sad,ще взема да наслагам на всякъде райбери.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 16:24 от mausbeni

# 248
  • София
Моите някога правеха много бели. Един ден /живеехме още в Централна Европа/ усетих миризма на лук още от асансьора. Викам, еййй, кой готви толкова смърдящ лук в работен ден. Влизам и какво да видя - целият апартамент е в люспи от лук. Нашите набарали една торбичка с лук от вчерашното пазаруване, направили торбичката на кръпки, наизкарали всички глави и цял ден ги търкаляли по пода. Малки глави силномиришещ лук /вече на дупки от нокти/ за готвене.

# 249
  • Варна
Хихихих,
това ми напомни за нашето Макси (предишното ни коте). Той по принцип никога не се качваше на масата, та затова оставяхме там разни неща. Та една година по Великден боядисахме яйцата, наредихме ги в една красива купа - и на централно място Grinning Прибираме се една вечер и какво да видим - наш Макси вадил яйца от купата и събарял на пода, вадил и събарял - беше натъркалял долу повече от половината Crazy И това тъкмо преди празника Whistling

# 250
Като стана въпрос за бели се сетих за миналата Коледа.  Mr. Green
Моята палавница точно, когато вече сядахме на масата реши да си играе с един гирлянд и събори елхата. Повечето играчки отидоха на кино.
Като се сетя сега беше забавно на връх Коледа да чистя с прахосмукачката  Joy
Но ако ги няма тях колко по-скучен ще ни бъде живота  Heart Eyes

# 251
  • София
Миленке поръчвай си от Данет райбери за шкафчета  Joy
У нас торнадото се казва Торо. И климата явно в този географски пояс (8ми етаж, вдясно от асансьора) е странен - торнадо минава всеки ден по няколко пъти Simple Smile

# 252
  • София
 Joy

Сетих се за още нещо. Някога си слагах ролки, които са под формата на дунапренена пръчица с тел отвътре - около 20 см. дълги. Слагам ги вечер, сутрин ги махам, прибирам в метална кутия и излизам. Връщам се от работа и какво да видя: няколко донапренени ролки на земята, оглозгани до металната пръчица. Знам, че Дундьо много обича да го прави и в такива случаи обвинявам предимно себе си, ако съм оставила подобни предмети на достъпно място. Точно за това си и помислих, че в бързината не съм затворила кутията и си казах, че следващият път много ще внимавам. И следващият път наистина се уверявам, че кутията е затворена, обувам се, вече съм на вратата и хвърлям един последен поглед и какво забелязвам - оня ми ти хубостник с малката си лапичка отваря с лекота капака на кутията, измъква си с ноктенца ролките /не една, а няколко/ и се подготвя да ги гризе.
 Joy
А казват, че котките били прости.

# 253
  • благоевград
Мммда котките никак не са прости мен ако питаш bowuu
Моя котаранчо е спец по отваряне на гардероби ,шкафове и врати  Crazy
като зачопка с малките си ноктенца и за секунди ве4е е вътре  ooooh!
ама после като го видя как сладко е полегнал вътре , и като ме погледне с тези сини о4и  Heart Eyes как да му се скарам  Rolling Eyes ами немога просто ,гушкам го и така всеки път Blush

# 254
  • София
Моят Кьорчо е малко маниак - ще се сбие с мен, за да се намърда в чекмеджетата с моето бельо. Да не ви казвам къде обича да спи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт