Любители на котки - тема 15

• 15 618
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Емел кога ще ни пуснеш снимки на 2-та разбойници?

# 256
  • София
Командировах го при мама в провинцията. Ще ги гушкам в събота, живот и здраве. Снимките останаха в лаптопа на майка, а тези, които имам тук, вече сте ги виждали.

# 257
  • Враца
като ви слушам наша Java си пада по всичките пакости изброени по горе...в скрина с бельото и пижамите като се напъха и се зарови най - отдолу не можеш да познаеш че има коте...преди седмица се беше напъхала в гардероба...аз си взех пресата за коса и съм затворила да не се рушка вътре и по едно време чувам едно глухо мяуууу...гледам вратата на стаята отворена и се зачудих какво става...и след 2-3 мин чух и драскане и се сетих къде е...в събота пък мъж ми чисти и навсякъде отворено (входна врата прозорци)...а по закон тя събота и неделя като сме си вкъщи тя се разхожда по цял ден ...и вика чувам драскане по стъклото...до неотворения прозорец с дървото Джувания решила по дървото да се покатери...отворил и прозореца и тя се фръцнала и влязла...най- редовно отваря гардероба нощем (с плъзгащи врати сме) и си играе със закачалките

# 258
  • България
това е най - новото ни забавление: http://www.vbox7.com/play:f3dc3f84

# 259
  • Враца
supermama smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
имате си много упорито хлапе и страшно търпелива котка...поздравления и за двете

# 260
  • София
Съгласна съм с последното мнение. Joy

# 261
supermama smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
имате си много упорито хлапе и страшно търпелива котка...поздравления и за двете
... и мързелива hahaha

# 262
  • In a surreal moment!
Супеермомент си хванала Супермама - браво !
Искаме ощеееееее !!!!!!!!

# 263
  • София
supermama- много е търпелива.Пинко до сега да е почнал да дере и да хапе.

# 264
  • България
Абе ако аз я разнасям и хващам така Ефи със сигурност да ми е видяла сметката - но това е Коко, на него нищо не му прави - ето и малко снимки в допълнение: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311059&pid=9213496

# 265
  • благоевград
Мда определено котето е мн спокоино когато дете си играе с него Peace
моето зверче на мен няма на4ин да ми даде така да го мачкам но виж племеницата ми като го хване незнам как е толкова кротък. newsm78

# 266

Момичета, аз и Фокси ви черпим по случай МОЯ рожден ден.

# 267
  • София
Честит рожден ден!

Сладкиши не обичам, но виж месцата няма да откажа.

# 268
  • София
miracle -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ,МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ.

# 269
miracle        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Общи условия

Активация на акаунт