Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да се обличат децата за ясла?
Какви хомеопатични капки се използват за лечение на деца?
Какво трябва да направи една майка, ако детето й плаче, когато го оставя в детската градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да се обличат децата за ясла?
Обличането на децата за ясла зависи от температурата в помещението, но обикновено се препоръчва облекло, което може да се слага и сваля постепенно, за да регулира топлината. Например, анцуг с тениска върху него, ватирана блуза отдолу и чорапогащник или панталонки са добър избор. Важно е децата да бъдат удобно облечени и да имат възможност да се движат свободно.
-
Какви хомеопатични капки се използват за лечение на деца?
Хомеопатичните капки с разтвор на прополис се считат за ефективни от много хора. Те обикновено се използват за лечение на симптоми като хрема и кашлица при деца и могат да бъдат намерени под марката Tentorium. Въпреки това, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар или хомеопат, преди да започнете такова лечение.
-
Какво трябва да направи една майка, ако детето й плаче, когато го оставя в детската градина?
Ако детето плаче при напускане на детската градина, от решаващо значение е да се уверите, че персоналът разбира и зачита нуждите на детето. Обсъждането с учители и директора на детската градина може да помогне за изясняване на ситуацията и идентифициране на подходящи решения. Важно е да избягвате заплашването на детето и насърчаване на положително приспособяване към новата среда.
-
Какви са някои начини за улесняване на адаптирането на децата към детска градина или ясла?
-
Какви са някои методи за облекчаване на стреса при децата, свързан с храненето в детската градина?

. Не мога да отсъствам от работа повече от два пъти годишно, то не че не може просто не е колегиално.
Вие имате опит и най-добре може да ми кажете. Това ме мъчи от доста отдавна и не ми дава покои. Как ще се справям детето като е на ясла аз и мъжа ми на работа, работещи баби в провинцията и разполагаме с една жена която може да ми помага, но до есента нищо не е сигурно може и да се откаже до тогава.
Ние също до скоро бяхме с детегледачка. Ако щеш ми вярвай, че съм го оставяла болен да го гледа, влачим се така една седмица и повече. Накрая излизам болничен, но вече е късно и сме минали на антибиотик. Каква ми е файдата от друг човек щом аз ще излизам болничен и още повече, че детето ми се мъчи два пъти повече. Майката трябва да е с детето, когато е болно. Мама знае най-добре и ще направи едва ли не чудеса, за да оздравее детенцето. Това е моето мнение. Не е на 100% сигурно, че детенцето ти ще боледува, дано да не е така
Спокоен беше и говорихме със сестрата, че днес ще спи там, баща ми ще го вземе към 15.30. Надявам се да няма проблеми, силно се надявам. 

яко се шашнах, но педи каза, че вече като са мъртви ваксините, няма проблем
стандатртен вирус засега, дори т няма пупу
И Моника нямаше температура, но цяла седмица беше ту с повръщане, ту с разстройство
По този повод откара 2 седмици в къщи - едната болна, другата да се възстанови. Живот и здраве, от понеделник сме пак на линия. Между другото, този вирус се оказа голяма гад - изпонатръшкаха се всички, контактували с нея по етапен ред. Най-леко минахме аз и батко й - за 1 ден се оправихме. Свекърва ми, която мина да я види, беше на легло 4 дена; по същия начин бяха сестра ми и племенницата. Пазете дечицата, че е страшно