Яслата 14 - весели, игриви, здрави и щастливи!

• 12 167
  • 197
  •   1
Отговори
# 120
  • София

Сополите при Марти намаляха значително след хомеопатичното лечение. Преди това слагах maxitrol, но хомеопатката ми каза да ги спра.

# 121
Ние изкарахме 1 седмица на ясла и тъкмо свикна да спи там и от днес пак сме си в къщи,много кашля и тези сополи не спират  #Cussing out
То при нас както е тръгнало 1 седмица ходим,после 2 седмици в къщи,ако ще е все така,незнам като започна работа как ще я караме  Rolling Eyes
Дано сега като застудя,да няма толкова болни дечица и нас да ни олекне поне малко  Praynig Peace

# 122
Тони отново не е спал в яслата. И преди малко заспа след като мрънка и се тръшка 30 мин. в коридора като се прибрахме. Сега се надявам да спи цялата нощ,че ако се събуди след 1-2 ч. сън няма да заспи до никое време. ooooh!

Болничките да оздравяват вече,че много им се събра. Hug

# 123
За сополите, какво да ви кажа, нашата лелка я питах един път дали не знае някое вълшебно лекарство, ама тя ме отчая направо, каза че 11месеца от годината тя самата е с хрема #Crazy , просто ми стана лошо.
Kaili за спането, ще свикне детето, моя малкия 2 месеца му трябваха да се адаптира и да спи по 1 час там, та вече не ми заспива в 8 вечерта, издържа до 9-9,30.
Малкия нали не е на ясла и цял ден се чуди какво да прави, от снощи не е имал Т, но има още малко хрема и покашля, но няма да го пуска тази седмица на ясла, да мине хремата, не че на 3 ден откакто тръгне няма да я лепне пак.. Но то се е видяло че цяла зима ще си караме със сополи и сироп за кашлица.
Мислите ли вече за подаръци в яслата, на нас ни казаха изискванията в общи линии, харесала съм една кола- МакКуйн, голяма, без никакви екстри, но ще я хареса малчо.

# 124
  • София
Май излиза, че цяла зима ще си влачим сополи и това е #Cussing out.
 За подаръци аз купих един саксофон много сладък - няма дребни неща по него, което за мен беше задължително. Митко много обича музикални инструменти и мисля, че ще му хареса. Сутринта Дядо Коледа ще му го подари и вечерта ще си го прибере вкъщи. Казаха ми каквото преценя това да купя на детето, въпреки че може би щеше да е по-добре родителите да бяхме купили еднакви подаръци за децата, за да не се сърдят, но нямали такава практика. И накрая купих това, което знам, че ще се хареса на детето.

# 125
  • София

Сополите при Марти намаляха значително след хомеопатичното лечение. Преди това слагах maxitrol, но хомеопатката ми каза да ги спра.

Може ли да кажеш нещо повече. Че и ние ходихме на хомеопат, пи 3 дена конституционалното си лекарство, ама не знам каквод а очаквам. Опитвам се да се запозная с този начин на лекуване, но материята ми е мног нова и ми е трудно да изчета многото информация.

Днешния ден минал добре, едвам успях да се добера до яслата след 18 ч., такъв лед, после не ме питайте как се прибрахме с количката, ад беше, но ме е страх да го нося в тази поледица да не паднем и двамата. А диването не ме позна като отидох, то вярно, че се бях омотала с един огромен червен шал, ама чак да не ме познае  ooooh! Много ми стана смешно. Дано смао не се разболява, много ме е страх вече от това. За подаръци за Коледа нищо не са казали, не че и питах де, но преди на род. среща казаха, че купуват те еднакви подаръци за децата по принцип. Утре сутрин ако съм жива след воденето пак с количката ще питам з аколедното тържество.

# 126
  • Бургас
Здравейте!
И аз трябва да попитам за коледното тържество, че май са казали, но  мен са ме пропуснали.Иначе днес ще им правят снимките  за календарите.
В нашата ясла вчера нямаше вода и парно.Днес нямат само парно.Пускат на децата някакви духалки, но е хладно та го пратих с чорапогащника и една горница над блузата.От друга страна, баща му днес е на работа и после ще почива до края на седмицата та се чудих дали да не го оставя в къщи, ако е така хладно..

catty m и ние от скоро (няма и месец) ходим при хомеопат, но и на мен ми е още голяма каша в главата.На моменти изпитвам страшни съмнения, след това се убеждавам, че хомеопатията помага.И аз не знам вече...

# 127
  • София
Може ли да кажеш нещо повече...

catty m, хомеопатката ми обясни, че maxitrol-a само "маскира" симптомите и временно спира сополите. Аз бях писала, че ни изписа едно лекарство, от което 1 гранулка, разтворена в 50мл вода, трябваше да изпием 3 капачки (около 5 мл) през 5 минути. В деня, когато го изпи, почти веднага имаше леко разстройство, както и по-късно следобяда. На другия ден, вдигна на 2 пъти много висока температура (около 39). Хомеопатката ме беше предупредила и за 2-те неща. На следващия ден, сополите му рязко намаляха. Все още не са спрели напълно, но преди това бяха едни реки... Сега му давам сок от черна ряпа и захар за кашлицата + АЦЦ сироп.

# 128
  • София
Може ли да кажеш нещо повече...

catty m, хомеопатката ми обясни, че maxitrol-a само "маскира" симптомите и временно спира сополите. Аз бях писала, че ни изписа едно лекарство, от което 1 гранулка, разтворена в 50мл вода, трябваше да изпием 3 капачки (около 5 мл) през 5 минути. В деня, когато го изпи, почти веднага имаше леко разстройство, както и по-късно следобяда. На другия ден, вдигна на 2 пъти много висока температура (около 39). Хомеопатката ме беше предупредила и за 2-те неща. На следващия ден, сополите му рязко намаляха. Все още не са спрели напълно, но преди това бяха едни реки... Сега му давам сок от черна ряпа и захар за кашлицата + АЦЦ сироп.

Благодаря ти за отговора. И при Бобо май има ефект ото лекарството, защото май му спряха сополките (дано не е временно това). Вашата хомеопатка съчетава ли хомеопатичните лекарства с обикновените таквиа или ти по свое усмотрение му даваш АЦЦ?

# 129
  • София
...Вашата хомеопатка съчетава ли хомеопатичните лекарства с обикновените таквиа или ти по свое усмотрение му даваш АЦЦ?

Принципно не се смесват лекарствата, но Марти един ден направи много тежка кашлица със свистене на гърдичките. Обадих й се и тя ме посъветва да пробвам този сироп, но аз вече тогава не давах хомеопатичното, само бабешката рецепта с ряпата. Хомеопатката, при която ходя, е педиатър по специалност и още в началото ми каза, че ако види, че детето не се повлиява от хомеопатичното лечение не би се поколебала да даде и други лекарства, вкл. АБ в краен случай.

# 130
  • 5 етаж в ляво
Аз отдавна съм признала ефекта на хомеопатията newsm53
Мира беше със много гъсти и зелени сополи,не съм и слагала никакви капки и никакъв сироп не съм давала,само засилих на по 4 хапчета дневно коластрата и се оправи,сега пак продължавам по 1 на ден да давам.

# 131
  • София
Добър ден!
След 10 дена вкъщи днес пак го заведох на ясла. Има малко задни сополи, които не текат, но няма оправия от тях. Какво ли не слагах, какво ли не мъчих - не и не.
Сега ще видим какво ще кажат днес лелите.
Иначе мисля, че вече нямаме проблем с адаптацията. Влезе си сам, каза чао, няма тръшкане, няма ревове. Май се примири, че мама оди на абота  Joy

# 132
И ние се пробваме с хомеопатия, но май моето дете не се поддава много-много на това лечение засега. Поне не успя да спре изтичането на течност от ухото и сега пие втори АБ, вторият вече след антибиограма. Лошото е, че може пак да възникне същият проблем при следващи хреми, така, че ще трябва да ги борим в зародиш, което не знам доколко е приложимо за ходещите на ясла деца. Confused
Иначе, въпреки отсъствията проблем с адаптацията нямаме и ние, не иска да си тръгва от яслата.  Crazy

# 133
  • София
Аз отдавна съм признала ефекта на хомеопатията newsm53
Мира беше със много гъсти и зелени сополи,не съм и слагала никакви капки и никакъв сироп не съм давала,само засилих на по 4 хапчета дневно коластрата и се оправи,сега пак продължавам по 1 на ден да давам.

Коластрата на Аква Сорс ли? Отдавна съм и се наканила, но все не хартисват 100 лв. Sad

# 134
  • 5 етаж в ляво
Кати м ,да ,на аквасорс са.....сега да не прозвучи кото реклама Stop
наистина съм много доволна.....90 хапчета ,са 89.00лв. никак не са евтини,ама по дабре да давам пари и да не тровя,отколкото пари и да тровя....силно се надявам,че помагат,незнам дали си въобразявам,но сравнено с м.г.през този период вече беше изпила 3 АБ,а до сега да чукам вече и аз незнам на какво,не е пила нито един,затова си мисля,че е от коластрата,и детенце дори и да се разболее се разминава много по леко....за това съм вече 100% сигурна,и със сополите и разстройство имаше....и 2те болести като засилих дневната доза,минаха без лекарства и усложнения,за разстройството дадох 2 пъти хидрасек и това е....нито температури,нито нищо,но разбира се всеки сам си решава Wink

Общи условия

Активация на акаунт