Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 628
  • 631
  •   1
Отговори
# 60
Ужас!!! Вълкът ми води и то не с малко. Май ще трябва да си изпълнявам обещанието, колкото и да не ми се иска...

# 61
Аз съм си на снимките Mr. Green

# 62
Готово Peace

# 63
Май гласувате за всичко друго, но не и за "форумски плейбой".

За какво са ви снимки?

Можеше да питате, кой ви харесва най-много, кой е най-популярен... Отговора тогава е налице. Но, плейбой, че и форумски...  Crazy

За мен Казанова е символ на плейбой и понеже става въпрос за форумски Казанова, не виждам смисъл от снимка, а по-скоро от дар словото му.

Абе... гласувайте си.  Sunglasses

# 64
За какво са ви снимки?
Ти ли си на снимката?
Ужасно си чаровна.  Flutter

п.п. Докарах ли го на слово?

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 15:34 от КЕЛЕШ

# 65
Защо да не се искат снимки, оценката е комплексна, кой както я възприема, ако на някой му е нужна снимка да прецени фаворита си, защо не.
Както се оказа, че критериите за красота са комплексни, вътрешна, външна, чувство за хумор, красиво представяне, защо в тази категория да не е комплексно. На някои може мъжете да им въздействат единствено със снимките си, нали така?  Wink  Laughing

# 66
На някои може мъжете да им въздействат единствено със снимките си, нали така?  Wink  Laughing

Точно така.Независимо,че си имам наблюдения,снимките са ми нужни за да си изградя завършения образ на Плейбоя Laughing

# 67
Аз предлагам като ще има снимки нека са по бански  Mr. Green  оценката да е пълна не за друго Flutter

# 68
Защо плейбоят трябва да е красив? Ние за красота ли гласуваме или за мъж, чийто приоритет са жените? Кой мъж тук от форума обича истински жените? Усетихте ли го? Снимката нима ще ви помогне?

Красив ли е?

# 69
  • Galaxy 13197853088
още малко ще поискате и видео + препоръки от поне 5 други жени .....

# 70
държа едни два гласа - фото материалите на ЛС

# 71
още малко ще поискате и видео + препоръки от поне 5 други жени .....

мда, препоръки от "гост гост"  hahaha

# 72
Ужас. Резултатите до момента са отчайващи за мен.
Ще се кандидатирам отново, когато поостарея и помъдрея.
Второто може би никога няма да се случи, така че очевидно ще си остана без тази награда.

# 73
Хайде момчета още два гласа имам дайте снимка  Mr. Green

# 74
Ужас. Резултатите до момента са отчайващи за мен.
Ще се кандидатирам отново, когато поостарея и помъдрея.
Второто може би никога няма да се случи, така че очевидно ще си остана без тази награда.

Не се коси излишно. Аз започвам да си мисля, че или тук пишат по възрастни дами или възпитани млади, които отдават почит на бащите си по този начин.
А и ти взе един приз все пак.  Laughing

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 16:25 от pasinet

Общи условия

Активация на акаунт