Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 590
  • 631
  •   1
Отговори
# 300
На Тони и на Вълчо никъде не видях снимки.Това,което видях от останалите участници обаче ми хареса Laughing Та дали не може все пак да видим поне част от красотата на тези двама видни плейбои.

# 301
Гласуването нали не е по симпатии?
Защото по принцип форумският образ на Вълкът далеч не е мой тип, ама че се дъжи коцкарски никой не отрича.
Значи тук му е мястото. Тъй го разбирам аз "плейбоят"  newsm78 или греша?

# 302
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Нещо взе да става гадно...
От какъв зор?
Докато се боря аз тука за реномето на мъжО като прасе с тиква, вие изпоразплетохте дамаджаните.
За какво ни трябва тоя горчив вкус в устата, дето взе да остава много често?
Дайте по-ведро, и по-ширококръгозорно.

# 303
Грисъм и Лабрадор. Омайници са те...

# 304
За мен форумският плейбой е Поци.
Поци,успех!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:22 от Forgiven

# 305
На 33 процента не си в час, определено.
Осъзнай се, жено.
Дааам, какъв плейбой е Тони?

Горещо се надявам и другите номинирани да не знаят отговора. Че тъпо иначе.

Освен тва си мисля, че не гласувате за Златно огледало, че да слагам снимки.
Или съм объркал номинацията?

# 306
Добре де,аз така и не разбрах кое трябва да му е плейбойското на форумския плейбой-мускулите ли,акъла ли,бройката на булките,дето е ощастливил или някое друго качество?И ако са булките,те от форума ли трябва да бъдат,щото все пак за форумски плейбой става въпрос?

# 307
Aре с'я, красив, грозен. Тук сме все интелигентни хора и знаем, че красотата е въпрос на гледна точка. Както и размерът.

# 308
PLAYBOY
['pleibɔi]
1. богат безделник, разглезен богаташ

2. (охолен) развратник

# 309
PLAYBOY
['pleibɔi]
1. богат безделник, разглезен богаташ

2. (охолен) развратник
По първа точка май Марадона води с няколко обиколки.

stefani6, по тази логика значи тони Сопрано е ощастливил най-много булки във форума, след него Селинджъра Laughing
Мен повече ме интересува КАК точно ги е ощастливил Тони тези, дето са гласували за него bowuu

сега се сетих на кой ми прилича Марадоната - на един фолк певец - Борис Дали Mr. Green
Ако това за Тони е вярно,то той води с едни гърди напред по втората точка. Wink А как ги е ощастливил само те си знаят.Сигурно им е писал на лични. Laughing То и това е нещо,като няма друго.

# 310
Сега следва Селинджър да покаже и очи, за да сравним  Laughing

# 311
pasinet , айде сега фантазия, ще отречеш ли , че и този има очила и червена блуза като Селинджър bowuu

Ами не знам, аз го видях със синя риза и без очила.  bowuu Тази тука много далечна и се иска фантазия да го оприлича на когото и да било.  Wink Laughing

Ти са да не беше на среща с него а?

Срещата тепърва предстои.   Wink  Laughing

# 312

Срещата тепърва предстои.   Wink  Laughing

Мхмм,само пускаш мухата па после бегаш Hug,кажи де какви са очите?

# 313
Селинджър е висока топка, дами. Потвърждавам.  Grinning

# 314
Кой е този Борис Дали? Нещо средно между Борис Виан и Салвадор Дали ли? Ако е така -  ебахти психаря ще да е този....
Като ученик много се кефих на "Ще плюя върху вашите гробове"
Както виждате, освен красив съм и ентелегентен. Да.

Тони, стига с тва огледало и тези снимки. Постнах снимка, за да сме равнопоставени в надпреварата. Знам, че не се гласува само за визия, но някак си не е честно вас да ви знаят визуално, а мен не. Снимките на всички останали, без Селтакис, се развяват из форума от години, да не казвам като какво.

Общи условия

Активация на акаунт