Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 680
  • 631
  •   1
Отговори
# 315

Срещата тепърва предстои.   Wink  Laughing

Мхмм,само пускаш мухата па после бегаш Hug,кажи де какви са очите?

Няма да казвам подробности, отбелязвам съвсем отговорно обаче, че прилика с Борис Дали няма никаква.  bowuu
Определено и най малката такава щеше да попречи на среща изобщо.  Mr. Green

# 316
Предложение: така и така си мерят неземната хубост мъжете, да направим отделно гласуване за ''Златно огледало''-категория мъже.Без право участниците в конкурса да пишат в темата и без агитация по други теми.
Плейбоят не е задължително да е красив, както и красивите мъже не винаги могат да са плейбои.

# 317
  • СОФИЯ
Снимките на всички останали, без Селтакис, се развяват из форума от години, да не казвам като какво.

Подшушни къде , за да хвърля едно око , че от работа пак изпуснах купонЯ ............. Whistling

# 318
Снимките на всички останали, без Селтакис, се развяват из форума от години, да не казвам като какво.

Подшушни къде , за да хвърля едно око , че от работа пак изпуснах купонЯ ............. Whistling

И после ти на мене. Whistling Whistling Whistling

# 319
Предложение: така и така си мерят неземната хубост мъжете, да направим отделно гласуване за ''Златно огледало''-категория мъже.Без право участниците в конкурса да пишат в темата и без агитация по други теми.
Плейбоят не е задължително да е красив, както и красивите мъже не винаги могат да са плейбои.

Е нема смисъл, той тук си върви паралелно.

# 320
Тази тема, от време на време ми напомня за една реклама.

http://www.vbox7.com/play:e1da46e1

# 321
Сели, покажи  поне едното око в близък план, както прави Пътувация примерно, и ще издухаш конкуренцията отвсякъде.

# 322
Е нема смисъл, той тук си върви паралелно.
Да не те уплаши,че няма да се класираш ако са поотделно  Laughing Laughing

# 323
Аз пък се чудя как може по темите да се обясняваш с кой женен мъж ще си уговаряш срещи.
Или може би фактът,че е на второ място,го прави желан мъж и някак си е готино да покажеш на другите,че точно ти ще излезеш на среща с него...
Разсъждавам си на глас.

# 324
Бо_  съвпадението е много голямо!

Съжалявам, че няма как да номинирам тази тема за тема на годината!

# 325
Как може Еди и Селтакис да имат
равни гласове. Направо безобразие!!!

# 326
само ако ми   покажат снимки ще гласувам Embarassed Rolling Eyes

# 327
  • Кори Селести
Колко жалко, че тединю заплаши да не ми върне рубикубчето, ако постна едни негови снимки.

# 328
Предлагам коалиция на Гильо, Лабрадора и ЗеФса...
С вашите гласове ще смажа всички... напрао ше ги размажа! Предлагам на вас... шото и без туй не мой дори мен да стигнете... пък аз поне (за разлика от вас съм и симпатичен). На селтакис нема му предлагам... шот му е ноу голям... парка!  Mr. Green
Таааа, така де... аз продължавам да обещавам, че ще... обещавам!  Crazy

# 329
Марадона, пич, трябва да уволниш целия си предизборен щаб! Да пуснеш предизборен плакат с три бири в женски форум е все едно Волен Сидеров да се яви на избори с фес...Гледай как се прави - давам им това, което искат, заедно с твърдо обещание за управление със здрава ръка (забележи, с изпъкнали вени)...Призовавам твърдия си електорат да гласува за мен, в замяна ще ви водя в парка!

Ето ме и мен: ЦЪК

P.S. Да се счита и за поздрав към конкуренцията

Успех ти желая  newsm10 newsm10 мисля,че ще ти е нужен  Wink
Само послеписа ти не ми харесва

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 18:36 от ГИЛ ГРИСЪМ

Общи условия

Активация на акаунт