Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 601
  • 631
  •   1
Отговори
# 375
Искам..ако може..тези..които са гласувли за мен...да гласуват за МАРАДОНА Hug Hug Hug

# 376
Олеле 194 на 180 за Тони ???
Ши сЪ гръмна на мига , ако скоро Сели не го изпревари ... Crossing Arms
въри съ гръмни от сега!  Mr. Green Единственият който може да бие Сопраното съм аз!  Crazy
Но за съжаление на милионите ми фенки... късно се Фключих Ф надпреварата.., а и сегашната ми работа не позволява да съм в нета толкова често.  #Cussing out

# 377
марадона Hug

# 378
Искам..ако може..тези..които са гласувли за мен...да гласуват за МАРАДОНА Hug Hug Hug
ууууууууууууууууууууууууууууууу, нъл за мен щеше да ги прехвърляш Фе?  Crossing Arms

# 379
приканвам за в коалицията и вълка с дългия...  Mr. Green
Заедно можем повече!  Crazy

# 380
People can no longer cover their eyes,
If this disturbs you then walk away!
You will remember the night
You were struck by the sight of,
Ten thousand fists in the air!

Ареееееееееееееееееееееееееее, ше победимеееееееееееее  Crazy
п.п. - това да е специална препратка към Ерика.. за дет мъ дразни!  Mr. Green

# 381
бе тия няма ли кой да ги гръмне,да не ни мъчат повече ooooh!

# 382
 Момчета какви са тези прегръдки и целуфки (четат се между редовете, както и други неща, но те са нецензурни), вие още малко ще се вземете, кви плейбой сте, кви пет лева.

# 383
Абе Фиатски?
Как може да имаш почти колкото мене гласове, при положение, че заплоди всички съфорумки около теб с поглед?
Нещо куца дейва....  Joy

# 384
Абе Фиатски?
Как може да имаш почти колкото мене гласове, при положение, че заплоди всички съфорумки около теб с поглед?
Нещо куца дейва....  Joy
Теория на конспирацията гледал ли си? Wink  Аз ти казвам... и със Сопраното съм Ф игра... ама нема да съ издам до края!  Crazy
И не мой да ми се изразяваш толкуз снизходително.. .при положение, че ти набих канчето още снощи... кат те задминах с гласове! А представи си ако бях както едно време... по цял ден у форума...  #Crazy

# 385
Абе Фиатски?
Нещо куца дейва....  Joy
Божествен, не я викай за да не отидеш  на зеленчуковия пазар при цитросите  hahaha hahaha

# 386
банана не е цитрУс бе Гили

# 387

Мъже скандират за мъже...

Поци, благодаря ти, че не го направи за мен!

# 388
Абе Фиатски?
Нещо куца дейва....  Joy
Божествен, не я викай за да не отидеш  на зеленчуковия пазар при цитросите  hahaha hahaha
Агхаххахахахахахахахахахахахах, той май не е видял на Тати... препоръките?!  Mr. Green

# 389
банана не е цитрУс бе Гили
Цитирам просто  Wink

Общи условия

Активация на акаунт