Гласувайте за "Форумски плейбой"

• 23 632
  • 631
  •   1
Отговори
# 390
Извратена работа... аз ти казах да ми прехвърлиш титлата пожизнено.., ама ти се оФлянкваш... още.

# 391
  • out of space
На 5- парче на Дестърб в негова чест )обещавам)
давай ми го сега.. докат не съм изгубил и него! Ку може да е "тен таузънт фиsтс"... ше е още по-добре.  Crazy (те всичките им неща си приличат де.., а това си е хит - безспорен)

http://www.youtube.com/watch?v=m53lQhBalOQ но естествено не е таузънт, те, наградите са друг вид.  Grinning

най-достойния!  Grinning

# 392
http://www.youtube.com/watch?v=m53lQhBalOQ но естествено не е таузънт, те, наградите са друг вид.  Grinning

най-достойния!  Grinning
ееееееееееееееееее, мерси.. това не го бях гледал...
мерси!
М/у другото... появи се некъф слух, че щели да идват догодина.. Wink
Сещаш ли се вътре във Фиатката ко ше дъни, а?! А ся си поредстави мен... карам с 5 км/ч с отворени джамове... музиката на мах... кат на сватба.. и дъни Дистърбт.., а?!  #Crazy

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:31 от Фиатаджия

# 393
Изчетох внимателно темата и искам да ви кажа, че сте изтрещели. Laughing
Утре пак ще седим на една маса/тема и ще се правим, че никой никого не е обидил, айде по-кротко да я даваме.

Гласувах за Сопрано - обективно, знаем защо. Гласувах и за Вълка, обаче - тук е субективно, аз си знам защо. Третият го обмислям.
Дали и това ми мнение ще изчезне като последните няколко в клю? Надявам се не преча с има-няма десетте си включвания дневно.

# 394
Вие тотално изперкахте!

# 395
...
Поци, моля те. Да играем честно. Подозирам какво  готвиш...Какво си намислил де. Готвенето е в темата за черпака Simple Smile
Не се съмнявам, че можеш да "прехвърлиш" мнооого гласове за когото решиш, но нека да оставим нещата да следват собствената си логика.
При всички положения, дали ще съм първи, вотори или трети, толкова много гласове за мен, толкова много ентусиазъм и всичката тази любов, ме задължават да съм във форма. Знам, че ти си човека, който може да ми помогне да поддържам физическа такава. Това ми е предостатъчно, май френд  Hug
Наздраве!
...
Играта е честна....нещата следват собствената си логика Peace Peace Peace
..Гласове няма да прехвърлям Wink
Наздраве Peace

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 07:03 от Поци

# 396
Гласуване, като гласуване. като на избори.
Купени гласове, компромати, истини, полуистини и лъжи.
Тук там коалиция.

# 397
Прекрасна тема се получи, но и чудесен конкурс. Благодаря ви.
Сънувах как всички номинанти са на Ялта, жената на Зефс го ошамари и си го прибра, Марадона, сопрано и селтакис бяха един човек, много пиян, но услужливо се снимаше с фенките, грисъм и лабрадор не ги пусна фейс контрола, а Вълкът се натискаше на фиата. После дойде еди и се събудих.

# 398
  • Galaxy 13197853088
намекваш, че с Грисъм сме нелицеприятни?

# 399
Прекрасна тема се получи, но и чудесен конкурс. Благодаря ви.
Сънувах как всички номинанти са на Ялта, жената на Зефс го ошамари и си го прибра, Марадона, сопрано и селтакис бяха един човек, много пиян, но услужливо се снимаше с фенките, грисъм и лабрадор не ги пусна фейс контрола, а Вълкът се натискаше на фиата. После дойде еди и се събудих.

хахаххаха Joy Joy

# 400
Толкова се вълнувам от тази категория, че
нощес дори сънувах двама от плейбоите.
Вярно, в лекарски кабинет, но хубав сън все пак.

ПП. Не, Еди, не тебе, хубав сън все пак.

# 401
лиске ще те пиша при копирачките  Crossing Arms

# 402
Мю, как ме сънува, като силен мъж, или мека китка. Shocked

# 403
Хм, темата била за споделянето на сънищата. Не е голяма работа плейбой да посети съня ти, по скоро ти да си в неговия.  Wink  Laughing

# 404
 Дупето на фиата има фен клуб в ютюб, но както си избереш, вълк.

Общи условия

Активация на акаунт