Гласувайте за "Златно огледало"

• 22 981
  • 394
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Гласувах за три сладурани! Hug

# 33
Жени говорат за жени.
Рубрика от "Мощен Нагъзин".

# 34
Летящата   bouquet

# 35
Гласувала и тук

# 36
  • До хладилника, който обичам
Ах, Бу, ах радост за окото! Такваз си гиздава!  Heart Eyes

Битката е голяма, утешителните награди какви са?

Blush благодаря, Ета, старая се!

Предполагам, насърчителен поглед от форумния Плейбой.

# 37
И аз глаувах,  Peace

# 38
  • София
Гласувах... мноого труден избор... едвам успях да се спра само на 2 кандидатки.. е така де 3тия глас си е за Им  Peace  Hug  Crazy

# 39
# 40
Това ли е представата за форумси красавици?Измежду всички поставени има точно 5,които биха могли да се състезават...и то успорвано.Смятах това гласуване за по-сериозно,но явно съм сгрешила,по-добре всеки,който искаше да участва да си беше турнал по една снимка,та независимо каква е тя,щяхме да направим супер гласуване.И защо няма снимки на някой от участничките,ние как да гласуваме за тях?

# 41
Биа, наричаш съфорумките грозни?!! Shocked

# 42
Оспорвано, не успорвано. Но, да не спорим.
Победителката ще си получи диск на лейди
Страйзънд, пък ти, Биа, си мисли, че е грозна.

# 43
Това ли е представата за форумси красавици?Измежду всички поставени има точно 5,които биха могли да се състезават...и то успорвано.Смятах това гласуване за по-сериозно,но явно съм сгрешила,по-добре всеки,който искаше да участва да си беше турнал по една снимка,та независимо каква е тя,щяхме да направим супер гласуване.И защо няма снимки на някой от участничките,ние как да гласуваме за тях?

Виждам, че имаш желание - дай снимка и те включвам.
Ще имаш възможността да Оспорваш първенството.
И какво значи "защо няма снимка"? Да не падаш от луната? Виждам, следиш играта, имаш очаквания към гласуването, ама не знаеш що нямало снимки. Нали не очакваш да издиря недалите снимки и да ги щракам собственоръчно?! От една седмица приканвам да дадат снимки. Като не дават - няма снимки.
Как ще гласувате за тях си е ваш проблем. Гласуването не е задължително.
И понеже сериозно ми възбуди любопитството, сподели какво е твоето виждане за "форумски красавици" и "сериозно гласуване"?

п.п. "на крива ракета, космосът й крив"  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 12:34 от Biby

# 44
Биа, наричаш съфорумките грозни?!! Shocked

Чу ли ме да го казвам???Никой не съм нарекла грозен.Просто си мислех,че това е конкурс за красота,а не за снимки,на които потребителките се правят на клоуни.Нека не го приемат лично,харесвам доста и Бу и Имелда,поне стила им на писане (тези 2 снимки визирах)..........а за другите...просто смятам,че има къде,къде по-красиви съфорумки,които заслужават да са там,но явно никой не ги е номинирал.
Грозна не бих нарекла никоя от участващите-напротив,всяка жена си има своя красота,била тя външна или вътрешна.Не ми разбирайте думите погрешно,не се заяждам.....просто изказвам мнвние и не обвързвам никого с него.

Общи условия

Активация на акаунт