Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 069
  • 394
  •   1
Отговори
# 270
Съвсем се обърках всички "конкурси" ли са майтапчийски или само този ,чудно ми е още как се гласува за красива "вътрешност" само от виртуално познанство .Пък и нали си има и други категории за проницателност ,цялостен принос и т.н. не е ли редно в тях да се гласува за "вътрешната" красота на съфорумките.

# 271
  bouquet Бу!!!   bouquet

# 272
 Няма жури в този конкурс, всеки си гласува,  както му сърце иска, няма и ограничение за броя на гласуващите, пълна свобода на избора. 
 Дори няма значение  аХ`Не!, на какво мнение е по отношение на гласуването, колкото и да не иска да го разбере.

# 273
  • София
Гласувах за Летящата, Ета и Надеждица.
Много интересна стана темата.
Миналата година се млатеха с черпаци в категорията за Златен черпак. От цялата дандания тогава ползата за мен беше, че забелязах някои потребителки и се изумих наистина от тяхното страхотно готвене.
Засега в тази тема нищо не ме впечатлява особено силно. Хайде, момичета, можете и още!

# 274
Хора, изтощена съм от тази номинация. Благодаря на  всички 52-ма, които гласуваха за мен.

Лека нощ и не си скубете перуките, всички ще се сбръчкаме, рано или късно.

# 275
Инфантилна, Ета и Бу са моите фаворитки - оле  newsm18 newsm18 newsm18

# 276
За човек, влязъл току-що, и да, клипнал на Златно огледало (естествено, къде другаде би била драмата) - благодаря за забавлението. Любезно осигурено от Ах'Не, както я помня.

Ах, да, гласувах.

# 277
  • Sofia
Нужно ли бе, на финалния спринт, да ви изгърмят бушоните?
Дори не ми се "проветрява" повече тази тема.

# 278
Понеже вече съм леко раздразнена - снимките на Летящата не са правени за кОнкурса, а за да представят създадените от нея дрехи. Специално за Ах Не, снимки на Летящата, правени от ръка, необработени, за да види има ли нужда Кравата от замаскиране на бръчки, лунички, сенки  и  бенки. Естествено от снимките са отрязани други  участници, нямащи нищо общо с таз пернишка трагедия.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8964861
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8964868

Естествено,че няма нужда.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63502&pid=1265161
 Hug

# 279
Нито една от новопоставените снимки на Джейн не се отваря  Crossing Arms Онази в първия пост пък изобщо не се знае коя е, линкът е към куп албуми  Grinning

# 280
  • Кори Селести
На някои сравнително млади им е трудно да преживеят, че жени около 30 изглеждат значително по-добре от тях.
Ех, мъко, мъко, по целият свят бродиш.

Положението е сериозно, щом и четирите пръстена не оправят нещата.
Язък.

# 281
Нито една от новопоставените снимки на Джейн не се отваря  Crossing Arms Онази в първия пост пък изобщо не се знае коя е, линкът е към куп албуми  Grinning

и аз искам да видя Джейн в пълна прелест Blush
На мен ми се отварят снимките на Джейн ,които са на първа страница.

# 282
Чувствам се като звезда. Скоро мои кофти снимки ще се появят в компроматите.  Grinning

Искам да благодаря на всички, абсолютно всички, за доброто забавление. Ета е права, трябва да има драма и напрежение, нали за това ги чакаме тези номинации. Другото, което ме радва е, че обикновенно хората имат по 15 минути слава, а аз имах 3 дни. Щастлива съм и че болшинството от претендентките се държа достойно, беше ми приятно в компанията им.

И тъй като се чувствам задоволена емоционално искам да направя някой жестове на добра воля, в случай, че не се променят драстично резултатите до края на гласуването:
Дарявам златната тиара на Ах, Не.
Дарявам паричната премия на КМ за материали.
Титлата ще задържа до следващата година, за да погаля  и своята суета все пак.

Kissing Heart

# 283
надя беше писала, че ще ни покаже истинка снимка, без очила - да си спази обещанието!
Надя е потресена от развитието на темата и ще си покаже снимка след приключване на конкурса, за да не участва излишно в драми!

# 284
Нямам наблюдения върху драмата, едва ли и ще седна да я изчета, само лекичко отбелязах своя глас. Инфантилна, Летящата и Касиди -   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт