Гласувайте за "Златно огледало"

• 23 062
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
Олеле, колко е намаляла темата Simple Smile

Аз също гласувах за красота,какви са тези съмнения.Всеки я разбира различно. Аз намирам Жан Рено за красив- някои го намират ужасен. Имам приятел , който казва че Пи Джей Харви е най-красива на света- за мен е извратено. Дизайнери и стилисти се вдъхновяват от Ейми Уайнхаус ...

# 301
И все пак, не забравяйте, че гласувате за "Златно огледало", което преполага, че се гласува за външна красота.  Wink

Дала съм си гласа точно по този критерий.  Hug
Възприемам го някак комплексно. Почти всички са много красиви,  при Estellia няма за какво да се хванеш да не го харесаш от чисто физическа гледна точка. Само, че нищо нейно сякаш не съм чела. Необходимо ми е да  видя номинираните и по друг начин. Писането е огледало. В някои случаи и огледалото е писане, етично-естетични въпроси. Всеки с отговора си.

И до какъв извод стигаме - трябваше да има пояснения за какво абжаба гласуваме. Тук стана същото, като в мъжката тема. Там се гласува за всичко друго /известен, загадъчен, популярен, против някого/, но не и за форумски плейбой. Всеки си тълкува както намери за добре.
Аз също не съм чела много написани неща от този или онзи, но ако това е критерия, дайте тогава да заровим нос в публикациите им. Щях да го направя, ако знаех, че това са искали да кажат с "огледалото". Но, то е в кавички - може би са искали да иронизират? И тогава си имам фаворит. Но ,неее, виждате ли, те са искали да кажат друго...

Не възприемам номинациите и гласуването насериозно /още повече, гласувам за първи път/, но от всичко прочетено до тук по темите, явно от повечето се възприема сериозно. Тогава е абсурден начина по който се провежда и неясните критерии за гласуване.
Това тук се превърна в пародия и кавичките важат с пълна сила!  Hug

# 302
На мен ми се отварят снимките на Джейн ,които са на първа страница.

Става въпрос за последната, четвъртата снимка. И тя ли се отваря?

# 303
И заглавието ли биде прекроявано? Гласувах за хубост. Така бе формулирано Златното огледало.
Не като конкурс за красота.

# 304
  • София
Позабавлявахме се много с тази тема.
Към всичко казано, добавям и аз своя коментар:

Тва е положението Grinning

# 305
На мен ми се отварят снимките на Джейн ,които са на първа страница.

Става въпрос за последната, четвъртата снимка. И тя ли се отваря?
Не ми се отваря ,беше майтапчийска.

# 306
  • Варна
Не разбирам къде е драмата?! Аз съм най-красива, небесна хубост имам! Не съм номинирана, понеже красотата ми е несравнима, а и простолюдието има нужда да се сравнява с възвишените..
Разберете го, божествена съм! Аз съм небесна красТавица. Написала съм си го, очевадно е, просто клавиатурата се шегува с мен и слага това недостойно Т някъде там...

# 307
  • София / Пловдив
Естелия  Peace

# 308
  • СОФИЯ

Драмата е в нечии глави и искрено се надявам след трийсетина минути да приключи  Hug

# 309
shushi7777 , голям оптимист си!

# 310
Честито на хубавиците!   bouquet

# 311
  • Belgium
Добре че драмата е към края си  Laughing

Благодаря на всички номинирали ме и гласували за мен и очилата ми  Sunglasses

Честито на победителките   bouquet

# 312
Честито на победителката!Спечели напълно заслужено.  bouquet
На деца като Ах,Не ще препоръчам да си намерят друг форум,достоен за възрастта им.

# 313
Не ми се отваря ,беше майтапчийска.

А, точно нея искам да видя Simple Smile

# 314
  • СОФИЯ
shushi7777 , голям оптимист си!

Joy ми , такава съм си и в най лошото се старая да видя добро - така се живее по лесно   Hug

Общи условия

Активация на акаунт