Май 2005- Тема 118

• 11 387
  • 205
  •   1
Отговори
# 180
Кате, със закъснение, но от сърце честит имен ден-желая ти много щастливи моменти и  усмивката никога да не слиза от лицето ти!..... а малката е уникална с танците, но както са ти казали и другите мами-споко-ако имам време ще кача и на Иса клипчетата да я видиш как се тупа по дупето #Crazy.....
Феъри, разкошни са и двете ти дечица-да са ти живи и здрави!

Цитат
Аз сега имам две баби на гости - майка ми и свеки и ако не извърша убийство ще влезна пак да пиша 
Choppar-че , дишаиьй дълбоко!

Аз пък да ви кажа- снощи имахме гости и по едно вре Иса отиде да пишка в банята и се забави и отивам да я видя, а тя взела Жилета на баща си се бръснела.....и резултата е , че лицето и е накълцано на 2-3 места и то доста сериозно и щом с жилет се е накълцала представям си какво търкане е търкала....доста кървя и я болеше, но днес каза, че вече не я боли, но казва, че била избръсната де Grinning...

Сега ставам, че имам час при за сестра ми - ще ставам блонди....после пак ще пиша....

# 181
... тя взела Жилета на баща си се бръснела.....
Олии, тия малките ще ни сбръчкат. Наско и той проявява желание да се бръсне. Веднъж едно дете беше занесло самобръсначка в градината. Наско беше толкова впечатлен, че и той ме врънкаше сума ти време да съм му купила самобръсначка  Shocked

Феъри, Косето ми прилича на Наско като малък  Heart Eyes Толкова е хубав, с тия намачкани ушенца, да му ги изпапкаш  Simple Smile Кака Мишка има огън в очетата,толкова се радва  Laughing Живи и здрави бъдете всички  Hug

Чопарче, освен една силна прегръдка, не знам какво да ти кажа  Hug  Още малко, ще пораснат, всичко ще мине  Hug

Ние имаме повод да се похвалим, но нека момчето ми да си дойде живо и здраво, че така се притеснявам по тия пътища  Confused

# 182
Чопарче, ами какво да ти кажа, няма рецепта, свикваш да правиш двете неща едновременно. Ако и двамата са гладни- ОК, ама при мен обикновено комбинацията беше кърмене на бебето и акащ/пишкащ батко...с едната ръка държа бебока, с другата свалям гащи, бърша дупе и т.н.  Sick Тогава още ходеше на гърне. А ти докато кърмиш ставай и слагай масата с другата ръка. Не е толкова сложно, колкото изглежда Simple Smile  Ще се научиш да правиш няколко неща едновременно. И като осъзнаеш, че няма друг начин става много лесно  Grinning

Е това ме развесели страшно  Hug

Днес така ми се вързаха нервите, че наистина щеше да има убийство! Баба свекърва трябваше сабахлен да облече дребен за яслата и сестра ми като дойде да го кара с нейната кола той да е готов. Да ама не, детето е будно от 7:30 и тъй си стои по пижама и гледа Том и Джери до 8:15 когато ми звъни сестра ми да го сваля пред входа да ходи на градина и разбира се баба свекърва не пуснала парното в хола щото незнаела как, поради което Велко кашляше когато отидох. А аз какво правех през това време ли, че не си гледах детето, ми кърмех другото, ето какво. Направо бях бясна.

# 183
  • София
Чопарче, не е лесна твоята, но пък Диана ти дава свежи съвети  Joy, от които и аз май ще се възползвам. Аз не мога да се оправя с едно дете, а камо ли с две.

Аз със свеки прекратих всякакви разговори - хем не знае, хем не пита, хем се сърди като я посъветвам...

Феъри, чуден е малкия Косьо! А и Миша как му се радва! Пу, пу!

Катка, Честит Имен Ден на патерица! Със здраве да си носиш името!

# 184
Привет!
Дианка, ако все още сте на вълна костенурки - вчера разглеждах коледния каталог на Хиполенд и има нинджи в кола 9е, не са на мотор, ама...) - добре изглеждаха и цената е сааамо 40лв.  Crazy Въобще има яки играчки в каталога, ама мноо скъпи  : Shocked

Чопарче, не ти е лесно с деца и възрастни....  ooooh!

Мале, Валя, добре че си я хванала навреме, да не вземе да се надере още повече...Ужас, как им го раждат главите.
Момчил пък веднъж се опитваше да бръсне моя крак, докато бяхме в банята , добре че не се е сетил себе си да бръсне  Crazy

# 185
  • София
Ауу..Вале, ама какви ги е свършила госпоицата  Crazy Сетих се и за мен преди години...но съм била по-голяма. Каките на улицата си говореха как си бръснат краката и аз окрилена от великата идея си бях обръснала краката със самобръсначката на тати. Но нали съм виждала мама как си маха космите от ръцете (с коламаска), реших и тях да обръсна...до върха на пръстите. Като се похвалих на баба и милата щеше удар да получи  Laughing  Отнесох едно конско по въпроса  Laughing

Чопарче, не се ядосвай, душата  Joy Ако от бабите не получиш  куп куриози, от кой ми кажи?!? Joy

Каквото и да си говорим, с две деца е повече отколкото с едно  Peace Всичко е по две и е много яко  Grinning Сутрин, като се боричкат и гушкат, после като голямото "чете" приказки на малкото....ами, като малкото започне да гали голямото непохватно  Grinning Направо е голямо щастие. И хич не си мислете, че не можете да се справите с две  Peace

Пателина, много мерси за инфото  Hug Ще отидем да я видим и ако си заслужава ще я купим. В крайна сметка, като няма на мотор ще има на кола Simple Smile

При мен няма нищо ново, но може би Мартеа ще се включи да разкаже нещо. М? Simple Smile

# 186
Ох, Мартеа хич не трябва и да помирисва форума на новото място, а иначе сме в Младост заради болна Теа, там няма нет и така. Теа е на Суметролим, но положението е ужасно откъм кашлица и не знам...
Чета, прочетох за Иса, добре, че не е направила голяма беля. Целувки за всички, дано успея да ви видя в събота Heart Eyes

# 187
Днес ходихме на пробно кърменен и ламята Зорка изсмуква по 130мл и нашата докторка се поуплаши ама кво да се прави Simple Smile

Аааааа Дианче определено две деца са повече от едно  Joy А кото ме изписваха от болницата една възрастна акушерка ми вика "айде и догодина второ", а аз и викам ми то това е второто, а тя "айде тогава трето",  а аз  Crazy мии аз за тоя живот се отчетох.

Малее Валя, изтръпнах!

# 188
И аз да се включа със закъснения Катка честито на много големи патерици, но от сърце...

Феъри прекрасни са сладкишите ти! Косито е разкошно бебе на външен вид му давам 2-3 месеца Laughing, а не дни...Браво на мама.

Вале блондинка а Wink, а Иса направо добре се е разминала с леки драскотини, че не ми се мисли, ей тези дечица на нокти ни изправят понякога...

мартеа тази кашлица е страхотен вирус, ние още се държим но в детската градина г-жите направо са се уплаши ли от зверски кашлящи деца! Дано Теа бързо се възстанови.

А и Криса днес ми каза че я боляло малко гърлото направо незнам сега какво ще излезе от това почнахме да смучем таблетки Тонзилотрен, давам й и други имуностимолатори но какво ще излезе и дано ни се размине Praynig

Choppar-че лакома мома браво

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 18:25 от buba76_

# 189
  • Варна
Феъри, много са ти хубави дечицата. Браво на малката кака. Все така да обича братчето си.
Чопарче, браво на малката бебка. Добре хапва. А ситуацията при теб е нормална. И на мен ми е любим спомен бърсането на едното след гърнето, докато кърмя другото. След първия месец се наместват нещата. Само трябва да издържиш до тогава. А помощниците, май повече пречат в началото.
Вале, ужас. Добре, че не е успяла да се нарани сериозно.
Мартеа, дано само да оздравява по-скоро Теа, с работата ще се оправиш.
В групата под нашата има скарлатина и ми притреперва, ама каквото има да става.
Днес Ивчо плака така на градината, както не е плакал и в яслата като беше. Не знам какво му имаше на това дете, ама ме прегръща, целува, маха ми с ръчичка и пак тича обратно да се гуши в мене. Много ми стана кофти.
Вечерта нищо му нямаше.

# 190
Мартеа, много лошо с тая кашлица....сиропите като не и помагат, настоявай да и ги сменят с други......и хиляди благодарности за Бърборино-то Hug....днес го купих и направихме къщичката за кучето-Иса много се забавляваше.....
Despina, сигурно е някакъв период и дано утр да не плачка....
Бубе, стискам палци да отшуми всичко....
Choppar-че, нека да си хапва госпожицата....а и вярно с 2 деца си е трудно, независимо от разликата всяко си иска обгрижването....
Дианке, ама и ти добре си се обезкосмила на млади години Laughing

Цитат
Момчил пък веднъж се опитваше да бръсне моя крак, докато бяхме в банята
Пателинке, няма да те мислим-имаш си козметик  Joy
БиРенкА, чакаме да чуем новината....
Кате, как е Ава?

# 191
О Вале руса ли си?Дай снимка!Ау какв идеи им хрумват на тези деца! Shocked
Мартеа води я на лекар!Дано не е нищо сериозн.
Болничките да оздравяват.
Деспинке на периоди са нали знаеш...

# 192
  • Варна
Ох, знам че са на периоди, но и тази сутрин така жално плака. Не знам какво става. Учителката казва, защото си е бил у дома 2 дни. Да ама той си е бил у дома и по цял месец и не е имало такова чудо след това. Сега има някакъв проблем, но не мога да разбера какво, а и той не разказва нищо за градината.

# 193
Здравейте, момичета  Hug
Аз се изгубих малко по терена, ама пак мнооо бач  Tired
Набързо да кажа, квото имам да казвам и пак да изчезвам.
Значи: Кате , малката е много сладка, обаче аз нямам обяснение защо не мога да ги изгледам тия клипове, дава ми ги на забавен каданс. Ама пак виждам колко е хубава и пластична и какви красиви движения прави с раменцата  Heart Eyes
А тя как е? Heart Eyes
Валеее, ужасяващо преживяване  Blush Хич не трябва да ги изпускаме от очи тия дребните значи  ooooh! При нас такъв проблем е малко вероятен (да не чуе  Twisted Evil), щото купих на таткото машинка и той се бръсне от-до с нея  Wink
Деспина, ами кво да ти кажа-нашият дето ходи толкова години вече понякога се държи за мен и ми къса сърцето  Heart Eyes Ще му мине на Ивчо, ние сякаш по-тежко го изживяваме  Blush
Феъри, малките са куклички и двамата. Косето е супер сладур и май ми се струва, че доста си приличат-в устичките със сигурност.
Явно е голяма веселба с две деца-в добрия и в по-уморителния смисъл  Crazy Особено Дианка кат ти го разправя  Wink Да са ви живи и здрави, това има значение  Hug
Мартеа, какво да ти кажа за тая кашлица, нещо алергично да е...или вирусно 100%  newsm78
Чопарче, дръж се, бейби, ще издържиш, я виж какви видни майки на двама (че и повече) имаме тука   bouquet
Дианке, какви са тия обезкосмявания, и после им се чудим на дребните какви ги творят  ooooh!
Рени, айде, хвали се вече, още стискам палците аз  Blush
Рени, Кате, нещо не мога да ви хвана на скайп-а, затова ще попитам и тук...Ще се разбираме ли нещо за събота или всеки ще движи самосиндикално? Искам да знам, щото аз ще съм сама, както казахме, да се организирам малко или много  Hug

# 194
Aвгуста, не знам, душко и не смея нищо да кажа. Борето го няма още, най-рано утре ще си дойде. Нито съм му казала, нито съм го питала, нито пък сега в тоя момент върви да го занимавам с тези неща. Ти ако си сама как мислиш да ходиш, с рейс ли? Едва ли ще се навия да карам аз в събота, ако стане така, че да дойда, щот пътищата са кофти, а дават времето по-лошо от днес. Ако идваме, ще го убедя да ходим заедно. За преспиване...не знам! Той сигурно ще иска да се върнем. Не знам дали ще мога да го убедя да останем, за да идем до Джъмбо на другия ден. Пък ако го навия да ходя без него и с тебе двете се метнем на рейса, на другия ден кака ще се мъкнем с чантите?!...
Уф, кАжи ти кво мислиш по въпроса? Тя Катето каза, че сигурно ще дойдат семейно и едва ли ще минат през Пловдив за по пряко, тъй че трябва двете да се уговорим.
Пущай палците! Купихме за каквото беше тръгнал  Laughing Сега си го кара насам   Laughing

ГушHug  Hug  Hug Ти знаеш за какво!

Общи условия

Активация на акаунт