КГБ = Клуб на Готините Баби - 48

• 21 137
  • 600
  •   1
Отговори
# 465
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Диди , минижуп кой носи и езиците да научи.  Joy Joy Joy Joy

# 466
Ааааа,ДИди...много готино това за минижупа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 467
  • тук и там
Здравейте момичета!

Честит ден на християнското семейство!
 Нека във всеки дом цари щастие,мир,топлота и разбирателство,да си прощаваме и се обичаме много,много!

Върнах се от работа,изчетох ви и сега почвам по ред.

Мастерче,събирай сили,че утре вечер ще си като лимонче.Приятно гушкане с малкото ангелче.
Жабче,е вече си по спокойна за Краско-старши.Пристигнал,настанил се и сега ще си и гукате  по скайпа.И днес пак много си шътъла из двора.
Тайне,да ти е честита новата придобивка и я ползваш дъъъълго време.
Жаки,хубаво си направила,че си ходила на църква.Аз, ако знаех,също щях да отида,но късно разбрах и нямах време.Стихчето е прекрасно,а песничката ти е супер.Непременно ще я разуча.
Шпунц,как отделяш време,хед дете да гледаш и разхождаш,а и на нас настраението да повдигаш.
Танче,стига бе,жена,не се спираш от работа.Кажи един ден лежах,спах, и мързелувах.
На Мел и Анжи много целувки.Как е малката сладуранка пооправи ли се вече?
Диди,поразвесели дружината,поне при мен се получи.
Зиче,Доби,Мони,несъм ви забравила,но ако съм пропуснала някого да ме прощава.
Дидка, как е малчовската дружина.
Обичам ви всички и тази вечер ще съм с вас.

# 468
                   Най-после съм си в мойта къща  newsm44 и най-после съм на моя atwork
                   Току що изплувах от банята , а деди ми прави вечерята  Laughing
                   Мимче,какво става с Янчето ? Имаш ли някакви вести? Преди по-малко от половин час оставих малчуганската дружина на родителските им тела и сега активно почивам.Не,че нямам работа,но...тя не е заек да избяга.Утре зареждам перални,миялни,грабвам мопа и се разтанцувам из къщата. Mr. GreenИмам и да засаждам цветя,че едни бегонии ми цъфтят във вазите с водата дето ги бях сложила да пускат корени.
                   Лелеееее,какъв вятър вее при нас !Направо страшен!Утре чакам като се събуда да е побеляло.Този вятър обикновено докарва снега.

# 469
Мастерче,събирай сили,че утре вечер ще си като лимонче.Приятно гушкане с малкото ангелче.

Ще видим какъв лимон ще съм утре... Mr. Green Mr. Green
Малкия е на 2 месеца...Ще го видим как ще се представи  hahaha hahaha hahaha
На мен обикновено бебета не ми плачат в ръцете(изгледала съм 4 бебета... на сестра ми,на братовчедките ми и едно на приятелката ми...),ама ще видим  Whistling Whistling Whistling

# 470
Малееее , ма къв е тоя ураганен вятър.  ooooh!
Дограмата  скърца чак.  Crazy
Да вземе да завали и да спре да духа , че ще ни отнесе по центрото чак.  Laughing
Мразя ураганните ветрове.

Мастерче , приятни мигове с мъника.  Hug

# 471
  • тук и там
Дидка,Янето тази вечер ще си бъде на Беловец и сигурно по късно ше пише.
Мастерче страшно няма ще му пееш песнички и ще видиш как ще те слушка
При нас няма вятър и все още е спокойно.

# 472
  • София
Прибрах се, успях да ви прочета.
Със закъснение - честит празник на християнското семейство. Аз на празника ще съм с вас. Ани е канена на рожден ден  на приятелче, сигурно до сутринта.
Пламен беше при майка си в Пирогов/нещо не е добре жената/ и от там са отпрашили за Симеоново. Петък - ден на майстора, нали са строители и са взели пари. Ще пият, поканиха ме, но аз предпочитам при вас и после да си гледам Забранена любов.
Сега правя телешко варено от сношното месо. Много добре съм го сварила и е крехко.
Мастерче, благодаря за обясненията за тенджерата. Ама нали съм тъпичка нищо не разбрах.
Ще трябва да ми дойдеш на гости и да покажеш как се работи с това чудо.
Жабке, какъв вятър? В Дианабад е много спокойно. Не се плаши, като духне и ще те довее директно у нас на 12 ет. Продорците ми гледат към Драгалевци и Симеоново и посрещам летящи феи.
Сега отивам да разходя кучо и после ще ви досаждам.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:51 от Aisha

# 473

Мастерче, благодаря за обясненията за тенджерата. Ама нали съм тъпичка нищо не разбрах.
Ще трябва да ми дойдеш на гости и да покажеш как се работи с това чудо.
.
Peace Peace Peace Peace Peace
ОК. нямаш проблем  Hug Hug Hug

# 474
  • Кубрат/ Пишурка

Аз продължавам да съм извън дома - в момента съм в Русе.Блягодаря,че ви липсвам и питате за мен.Утре съм гледачка - върховното удоволствие за една баба.Ще се прибера чак утре вечер.Прочетох само последните две страници,бързам да се обадя къде съм.Разбрах,че е имало купон,но ще чета утре вечер.
За сега ЛЕКА ВЕЧЕР,че не знам дали ще мога пак да вляза.Но ще се опитам да постоя най-нахално още малко.

# 475
Aйша то от Витоша посока ценрото духа.
Ма духаааа , направо ще ни отвее.  ooooh!

Сега на скайпа говорих с Краси и му завидях. Разпищолевил се по потник , било 20 градуса.
Та то си лято бре.  Laughing

Яне , айде мъка ни стана. Hug
 Дядо Тошо ни зариби първия ден и после ни оте.а.  Laughing
Не сме му интересни май.  Crazy

# 476
  • София
                                     Лелеееее,какъв вятър вее при нас !Направо страшен!Утре чакам като се събуда да е побеляло.Този вятър обикновено докарва снега.

И при нас, ще ме духне от балкона  Laughing

# 477
  • София
Като никога тук е спокойно и даже по-топло от сутринта.

# 478
Като никога тук е спокойно и даже по-топло от сутринта.

Не е студено и тук и вятъра дет вее е топъл даже.  Peace
Дан , не дойде и към вас вЕтъра , че ще ви отнесе.  Crazy

# 479
  • София
Жабка, Ти нямаше ли да ходиш с Краси към Испания? И тук духа силно, пука дограмата!

Ох, аз преядох и сега ми е гадно   Sick. Опуках две големи пъстърви в масло на фурна и пийнах две чаши вино, а по принцип не пия изобщо.И без хляб ядох... Confused Сега ми се спии  , но е още рано,чакам си грозната Бети.

Лека нощ, момичета и приятни сънища!

Общи условия

Активация на акаунт