КГБ = Клуб на Готините Баби - 48

• 21 045
  • 600
  •   1
Отговори
# 480
                      Айша,топло е ,но дУаааааа,както ти е казала Жабчето от Витоша къде вас! LaughingУтре май ще си честитим първи сняг.
                       Айде,ЛЕКА и до утре! Peace

# 481
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Тайне , ще изчакам да видим като как ще се устрой и тогава ще го мислим отново.  Hug А и сега с тая криза , сложно става , но квото за всички , такова и за нас.  Thinking
Лека нощ на лягащите.   bouquet

Ако знаете София колко е красива. Толкова чисто не се е виждал града от дъъъълго време.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 21:44 от babka_jabka

# 482
  • София
   Здравейте девойки!    Прибрах се и изчетох  всичко.Присъединявам се към пожеланията ви за днешния празник.
   Честита прахосмучка на Тайна./Тайне,кажи"Да ти се връща"/
   Шпунц,съмнителна си! Как по друг начин да си обясня днешното ти дяволуване!
   Янче,разтъжихме се...идвай си!
   Момичета,толкова помня...Не се сърдете,че не споменавам всички.
Тук духа изключително неприятно.Бора пред терасата се наклонява почти на 45 градуса.Не зная как ще се спи,дано Вики не се из плаши.

# 483
  • София
Блока се разтърсва на поривинте на вятъра. Може наистина да ни изненада сутринта.
Аз съм гроги, изкъпах се и лягам. Някои вече похъркват пред телевизора. И аз натам се ориентирам.
Лека нощ!   Hug    Hug    Hug
До утре.

# 484
  • София
Яге, добре дошла тази вечер.
Телешкото варено стана много вкусно. Слага ли му се домат? Пламен каза - не, а майка ми слагаше. Не че без домат няма да си хапна.
Тайне и аз чакам Бети.
Ани се обади в ресторант са - при общината на Московска. Целият ресторант е за тях, после ще има пиано бар, после дискотека. А утре е на работа. Млади - издържат..
Лека нощ на заспиващите. Аз засега се мотам насам - натам.

# 485
Все се надявам да утихне вятъра за да може да се спи.
Имам чуството , че къщата дава отклонения.
А и наща къща е така че посреща всички ветрове. Нямаме завет от друга и сме ужас.
Римар лека нощ.  Hug
Айша , аз слагам домат.  Peace

# 486
  • Кубрат/ Пишурка
 Тук съм и Криско е в полата ми - слуша музика,а аз използвам да драсна пак.
Разбрах,че Краси вече е в Испания - дано всичко при него е добре!
Тайна има нова "слугинка" - да й е честита и вярно да й служи!
При нас няма чак такъв вятър,но е студено.Дано завали най после този сняг,че да пречисти малко въздуха.Стига с тези болести!
Моята майка беше на доста силен антибиотик и нямаше Т,а тази сутрин пак беше 37,5.Но е доста по-добре и се надявам следващата седмица да мога поне в сряда да си отида при дедкото.Всъщност,благодаря на всички,че го приехте и не го оставихте съвсем сам.Не пише,не че не му е интересно,но през седмицата много се изморява и си ляга доста рано.
А сега ЛЕКА НОЩ! До утре вечер!

# 487
Добър вечер,
Изшпионирах ви набързо и бързам да ви се оплача.Днес звъня на личната на Анжела да й кажа как са минали прегледите и тя в един момент ми казва:Ама тя Анжела е с бронхит ти нали знаеш? Shocked
Преди два дни,когато отидохме за направление, я прегледаха за сетен път,но нищо не ни казаха.
Момичета,сега се притеснявам още повече,понеже Анжела не е боледувала от бронхит и не съм много запозната с тази болест.Направо съм на тръни до понеделник,когато ще ходим пак при другата педиатърка.Дано да ми се оправи по-скоро детенцето,че и то много се измъчи с тези лекарства. Praynig

# 488
Meл , съжалявам не мога да ти помогна , че нито мойте деца , нито внука са боледували. Пу пу , дано да е все така.  Hug
Дано , бързо се оправи Анджи и другите бабки дадЪт лек.  Heart Eyes

# 489
 Hug Hug Hug
 И аз така казвам.  Peace

# 490
  • София
   Мел,чайче от подбел лекува бронхит.

Време е вече да се настройваме за снежко  http://www.senseofbulgaria.org/index_real.php

# 491
Време му е , но колко ще натрупа и ще се задържи не се знае.
Немците ги е заснежило ,ма не са за жалене. Чистят хората , а ние тука ooooh! ....
не ми се мисли с това ринене на сняг. 

# 492
  • София
Мел, спокойно, децата са издържливи. Бързо се разболяват, държи ги и после им минава. Ядовете са за нас. Ако почна да изброявам болестите на Ани още от кувьоза/роди се 1200 гр./ - - пневмонии, бронхити - антибиотика го лапаше като бонбони. В яслата и в градината е развъдник на болести. Всеки петък ми я даваха сополива. Гледаха си я баба и дядо в къщи докато и мине, но детето си иска средата и казваше - отегчавам се тук, искам при децата. Като и мине пак я пращах и  след 2-3 седмици - отново болна. И ваксини против грип сме слагали, и на хомеопат сме ходили. Няма оправия - като ги водят родителите болни и не искат да си ги оставят в къщи така е - заразяват и здравите. Болестите спряха в 1 клас. Обяснявам си го с това, че в градината и яслата ги събличаха да спят и много ги разголват, не е отоплено добре и децата настиват и лепват вирус. Докато обърнат внимание на всички и ги облекат - моето по-крехко и настинало.  Някой се обличат бързо сами, други чакат госпожата.
Лекувайте я, давайте витамини и имуностимулатори и това е. После пак ще се разболее/не че те плаша/.  Така растат децата.
Пламен си дойде, лека нощ!

# 493
Яжка,за съжаление,абсолютно по никакъв начин не мога да склоня малката да пие чай.Мислех да й направя онази рецепта с мед и вестник,но в момента я мажа с друго мазило.
Стискайте ми палци да ми се излекува детенце   Praynig
Аиша,благодаря ти  Hug

Лека нощ на всички.Аз сядам да гледам Бетито

# 494
Мел , ще се оправи  детенце.  Hug
Стискам палци за бързо оправяне.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт