Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 18-та тема

• 48 343
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
pep-4o ,мерси за рецептата  Hug
Май ще ги пробвам довечера, че малкия пак е в период на неядене и се чудя вече какво да му предложа   newsm78

А иначе вчера и ние бяхме на Лястовичи гнезда и станаха супер,малкия не ги и погледна ,но с мъж ми ги ометохме Laughing

# 241
Котка, какво стана мила с превода на рецептите, знам, че си заета, ама ако може една по една Wink. Много МОЛЪ newsm03  love001

# 242

Берина, кога ще публикуваш рецептата за коледните ти локумки, че вече сън не ме лови...откакто ги видях  ooooh! Crossing Arms Embarassed

Я да видим кой от готвене не му остава време да чете Crossing Arms......На 10 страница е душа Heart Eyes Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=348045.msg9301423#msg9301423

# 243
  • София
Лястовичите гнезда по рецептата на Баба Куин  Laughing

# 244
Ние сме двете с щерката и обяда ни е съвместно приготвен - от мен кюфтета по гръцки, а от детенце - картофено пюре с кисели краставички - много вкусно  Peace

# 245
  • Torino,IT
От мен днес  Peace

ризото с гъби

запържени в масло гъби с магданоз и чесън

# 246
Котка, какво стана мила с превода на рецептите, знам, че си заета, ама ако може една по една Wink. Много МОЛЪ newsm03  love001

Embarassed Embarassed, наистина нямам време в момента, ще наваксам с повече като се поосвободя.

# 247
  • Някъде на път....
............
t_ilieva, разбрах, че имаш нова придобивка май. Еми честито и благодаря за почерпката - избирам си лещата, че така ми се прияде като я видях.
.................
polin_a, нямаш грижи, мила!  Wink Почерпи се и от снощното ни меню ако искаш!  Hug
мистерия, страхотна питка!  Peace
Lindita, просто и вкусно! Поздравления!   bouquet

У нас снощи:
Салата зеле, Мезета

Баница с праз

Картофено руло

Днес за закуска: Сандвичи със сирене и кашкавал

А сега във фурната се пече тази Пълнена тиква

Вкусен неделен ден желая!  :air_kiss:

# 248
Ох,как ги готвите тези вкусотий,ние у нас,като ви гледам ,готвим селски манджи.Както казва баба,вие ядете само специалитети  Grinning

# 249
  • Някъде на път....
mim4ety_sara, добре дошла!  Hug
Ами, и у нас не готвим кой знае какви специалитети, но поне веднъж седмично гледам да има нещо по-различно!  Wink
Чувствай се като у дома си тук, много е уютно, а и момичетата са големи кулинарки, аз много неща научих от тях!   bouquet
Тук има наистина изявени творци!  Hug
Няма да изброявам имена, за да не изпусна някоя прекрасницаHug

# 250
  • София
Lois благодарности за рецептата!   bouquet
Lindita, дояде ми се от твоята салатка с доматки, моцарела и авокадо. Hug
alex_og97, питката ти е страхотна!  Peace
pep-4o , супер е идеята за картофеното пюре с кисели краставички.
t_ilieva , баницата с праз ми е любима.  Simple Smile

Днес при нас, кисело зеленце.

Супа от сьомга с топено сиренце, която ми беше експеримент, но стана фантастична, изкусах две чинии.  Crazy Heart Eyes

Печени кюфтета с кашквал и задушени картофки за гарнитура.

И за следобедна закуска ябълков сладкиш с пълнозърнесто брашно.

# 251
Днешната ни слетобедна закуска  Laughing

- чудни милинки, имаше и айрянче, което забравих да снимам  Rolling Eyes

# 252
Мммммм тез милинки ми отвориха апетита.Хайде бързо рецептата и да питам от горе твърди ли стават или меки newsm78.Аз понеже се опитах да правя веднъж, но нещо много твърди ми станаха от горе Whistling.......Пък как ги обичаме....... Crazy

# 253
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета отдавна не съм се записвала ето някои неща от изминалата седмица бутерки със сирене  една тортичка току-що направена  салатка хляб със риган и шарена сол приготвен в хлебопекарната  плодова торта която не можах да снимам цяла тъй като сина ми ме изпревари и едни ароматни скаридки newsm62 по-отблизо

# 254
betina33  стахотни неща си направила   bouquet Може ли рецептата на плодовата торта  Hug

Общи условия

Активация на акаунт