Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 18-та тема

• 48 343
  • 371
  •   1
Отговори
# 60
yagodka  моля те кажи как я правиш туршията Praynig

# 61
Аз също ще се оглеждам за дробчетата /ако ги пуснеш до утре може и да ги направя веднага, че ми се мъдрят едни във фризера/.

Нека си стоят там - дробчета няма да пускам, щото не съм правила отдавна  Wink Но тази вечер правих пилешки ХАПКИ.

Простено ти е  Hug  уплаших те с диета  Laughing

# 62
От мен един прозаичен зрял фасул с пащърнак и тиквичка.

# 63
Аз също ще се оглеждам за дробчетата /ако ги пуснеш до утре може и да ги направя веднага, че ми се мъдрят едни във фризера/.

Нека си стоят там - дробчета няма да пускам, щото не съм правила отдавна  Wink Но тази вечер правих пилешки ХАПКИ.

Простено ти е  Hug  уплаших те с диета  Laughing
Мале, pep-4o, усетих се аз, че е мръкнало, ама ти диети не, пък не и после, и направо са ми се привидяли тия дробчета накрая в чинията. Сега на съмнало вече виждам по-добре. Пилешки хапки нямам, тъй че ще пасувам. Ама рецепти събирам Laughing.

# 64
Спагети с кюфтенца

# 65
Аз ще ви предложа много вкусна манджа, но за жалост няма как да я снимам.

Продукти:
Пилешко месо
Един фикс Малки тайни за кавърма
Една голяма глава кромид лук
Килограм картофи

Пилешкото месо се сварява предварително.
В тенджера се запържва лука, след това се добавят нарязните на кубчета картофи и фикса.Ври, както е оказано на опаковката - около 30-40 минути.

Това ястие го измисли майка ми, става невероятно, просто добавя само картофите, иначе всичко останало си го пише на опаковката на фикса.

# 66
  • На небето
Котка, би ли могла да ми помогнеш с превода на това. От същия сайт е. 2 от продуктите ги разбрах, ама останалите... newsm78 : http://fidji.canalblog.com/archives/2007/05/13/4944854.html

# 67
Ауууу много сте готвили....аз за малко да изчезна и гледай какво става..... ooooh! ooooh! ooooh!
Хайде сега да оспамя.....ЗАПИС Mr. Green

# 68
Mama_E, заповядай! Hug Туршийката на Блонди

Milika, баничките са невероятни!  bouquet

Tannita, с тези спагети с кюфтенаца ме подсети за един мой любим филм - "Всички обичат Реймънд"! Нали майка му все такива готвеше, а жена му - само пиле с лимон! Joy  bouquet

# 69
От онзи ден зеле с ребърца

и от снощи една бърза плодова пита с компот

# 70
Да се запиша и аз при вас,4е да не ви губя.И за да не е спам,6те ви покажа сно6тните ми пълнени картофки,неверояно вкусни.

# 71
Котка, би ли могла да ми помогнеш с превода на това. От същия сайт е. 2 от продуктите ги разбрах, ама останалите... newsm78 : http://fidji.canalblog.com/archives/2007/05/13/4944854.html
Не съм Котка  Simple Smile, но ще помогна.

1 голям ананас
4 яйца
200гр кристална захар
1 лимон
за декорация кокосови стърготини

Пюрирайте ананаса и прибавете сока на лимона. Смесете жълтъците с 150гр захар и прибавете към ананаса. Изсипете в тенджера / не знам какъв е този вид, предполагам нещо за водна баня / и бъркайте до сгъстяване на слаб огън, без да заври. Оставете да изстине. Разбийте белтъците на сняг заедно с останалите 50гр захар, след което прибавете внимателно към крема. Изсипете муса в съд по ваш избор / остатъка от изречението го разбирам, че ако се ползват малки силиконови формички, ще ни трябват 11 /. Сложете в камерата за няколко часа. Сервирайте върху кокосови стърготини.

Simple Smile

# 72
  • На небето
Вери благодаря ти много.   bouquet Ананаса и захарта ги разбрах, за яйцата не бях сигурна, а лимона нямаше и да се сетя.  ooooh! Благодаря!

# 73
  • София
За днес пилешки крилца със соев сос и бяло вино и за гарнитура ориз със спанак.

# 74

Реших да завия едни малки кранч-овчета от тестото на Котка, че като се разтече мармаладът по време на печене, станаха карамелизирани кифлички. Видът им не е идеален, ама с тоя карамелен привкус Heart Eyes....... бързо вървят.

Супа топчета без топчетата, че нямах време, сложих каймата, разбита с малко вода направо в супата.

И чирпански кюфтета по рецептата на zvanche .

Общи условия

Активация на акаунт