Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 18-та тема

• 48 343
  • 371
  •   1
Отговори
# 180
Снощи направих джобове, от които днес и утре закуската ще е тостери  Grinning

# 181
Оп на бързо от мен едни сърмички.....

Коледни локумки по рецепта на мама......
едва опазени за снимка,май до коледа ще се правят още 10 пъти..... Mr. Green

# 182
  Берина,много сладка снимка с коледните сладки!  love001 И сармичките са много апетитни!Постни ли са?

# 183
Селма, тортата изглежда наистина невероятна Hug А какво ще кажеш, ако вишните се заменят с череши? newsm78

Илрай,пробвай с череши и ще ни кажеш как е!Аз отскоро правя тази торта,имам опит само с вишни и банани. Simple Smile

# 184
berina много сладки локумки с много сладка ръчичка!  Hug Публикувана ли е рецептата някъде?

От снощи - телешко с гъби и сметана:             От тази сутрин-за мен с кафето филийка с течен шоколад:   

за останалите-омлет с шунка и кашкавал:

Момичета, помогнете, имам вирус в компа, какво да правя  Praynig

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:41 от nela_66

# 185
  • Някъде на път....
Милен@, страхотни неща! Тортелини и тортили.......Мммм... вкусно!  Peace  А за фотото- да, май вече схванах как се снима.  Wink
abet, много вкусно си наготвила, но защо снимките са някак... издължени?  newsm78
yagodka, крем-супата ти от карфиол изглежда умопомрачително!  Hug
berina, така ми се приядоха сърмички......толкова много ги обичам.......  Sad

У нас снощи - Леща яхния, тази сутрин за закуска - Попара с масълце и сиренце за децата.

# 186
  • София
Показвам снощната вечеря, задушени картофки с кашкавал.

За днес мекички/ тестото е от типово и пълнозърнесто брашно/, разкошни станаха, хем мекички, хем хрупкави.

От същото тесто направих и питка.

Туршийка.

Леща гореща.  Laughing

И свински хапки с гъби, кисели краставички, топено сирене, за гарнитура ориз с праз лук и гъби.

# 187
Дами, от два-три дни съм се преселила в друга тема, обаче сега като влязох тук и какво да видя - моите любимки - настоящи и бъдещи творят ли да творят Laughing.
abet, това картофеното нещо е страхотно!
yagodka, крем-супата с карфиол сигурно е супер вкусна Peace. Много обичам карфиол.
pep-4o, добрите стари джобове явно много си ги уважавате у вас - невероятни са Peace.
berina, чакам на опашката за локумките, моля! Няма да се оттървеш лесно Naughty.
nela_66, ти явно си като мен на специална диета шоколадова. Другите да си ядат омлетите hahaha.
t_ilieva, разбрах, че имаш нова придобивка май. Еми честито и благодаря за почерпката - избирам си лещата, че така ми се прияде като я видях.
geleva, а пък ствойте питки направо ме разстрелваш. И не само с тях де. Кажи за съотношението на типовото и пълнозърнестото. Много вкусни картофки! Ох и лещата и тя! Свинското мога да го пренебрегна Peace.

# 188
  • София
polin_a ,  типово 50% , пълнозърнесто (Панино) 50%, аз малко на око ги карах, но горе долу това е съотношението. Peace

# 189
  • София
t_ilieva  Hug , за6тото ни6то о6те не разбирам от поставяне на снимки  Embarassed сега 6те се поизлагам малко, но ви моля да ми простите   bouquet
esy , това е един немски сладки6 на които забравих името  Embarassed има6е я тая дума КУХЕН  Laughing има блат и крем от извара, стра6но е вкусен, може и рецептата да кача ако някои иска  Peace
polin_a , аз черпиа идеи от вси4ки вас  Hug това е форма за кекс. Слагам един пласт картофено пюре, после плънка по избор, може и по4исти хладилник да е  Wink, пак картофено пюре и се запича. Супер лесно и вкусно .
Момичета, пак сте надминали себе си   bouquet

# 190
polin_a ,  типово 50% , пълнозърнесто (Панино) 50%, аз малко на око ги карах, но горе долу това е съотношението. Peace
geleva, сега пуснах един хляб набързо, но 150г пълнозърнесто на 350г типово. Достраша ме да не би да ми стане много тежък хляба. А пък и твоето типово прави питите и хлябовете ти бели както беше писал някой по-преди.  Моя хляб става тъмен. Но всяко брашно е различно. Благодаря за идеята Hug!

abet, аз съм правила подобно нещо и наистина е страшно ефектно и вкусно Peace.

# 191
  • сред люляците
Селма, тортата изглежда наистина невероятна Hug А какво ще кажеш, ако вишните се заменят с череши? newsm78

Илрай,пробвай с череши и ще ни кажеш как е!Аз отскоро правя тази торта,имам опит само с вишни и банани. Simple Smile

Ще пробвам, но по-нататък - като минат постите Whistling

Днес направих вкусен Ябълков щрудел

# 192
geleva ,невероятни мекици, толкова ги обужавам. Ама не си честна да сложиш такава изкусителна снимка  Grinning

# 193
esy , това е един немски сладки6 на които забравих името  Embarassed има6е я тая дума КУХЕН  Laughing има блат и крем от извара, стра6но е вкусен, може и рецептата да кача ако някои иска  Peace

По описанието разпознавам "цитронен раам-кухен".  Simple Smile

# 194
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес правих пълнена пъстърва с диви гъби...
пак не ме разбраха как искам рибата и я отвориха от към корема,
а аз исках от към гърба Crossing Arms
поне стана бързо Peace

абет, това е кезекухен Peace
аз не го обичам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт