® E-bay - тема 17

• 31 320
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
И аз днес получих пуловерче,тръгнало от Англия на 18 септември. ooooh!
Явно БГ пощите са спали през този месец.Интересно,че има само английски печат.От БГ няма нищо,все едно не е влязло през България. Mr. Green
така,така,и аз преди месец взех едни ботуши от митницатаи понеже много се забавиха ми стана интересно кога са влезли в бг и на стикера датата беше от 2005 .Така че нищо в пощите не ме учудва

# 706
Явно БГ пощите са спали през този месец.Интересно,че има само английски печат.От БГ няма нищо,все едно не е влязло през България. Mr. Green
така,така,и аз преди месец взех едни ботуши от митницатаи понеже много се забавиха ми стана интересно кога са влезли в бг и на стикера датата беше от 2005 .Така че нищо в пощите не ме учудва
правилно ли разбирам,че са влезли в БГ 2005 и чак сега ги получаваш Rolling Eyes

# 707
А на мен днес една продавачка от Англия иска да и пращам парите,които уж ми били върнати,след като не бях получила едно яке от 14.10 и бях пуснала диспут,който тя ескалира - но след като миналата седмица получих якето и писах,че съм го получила и затворих клайма - но явно на нея са и дръпнали вече парите от сметката/тя и така ми писа де/но пък на мен не са ми ги връщали /сега ме е яд даже че се направих на толкова честна,а тя само проблеми ми създава/ - сега какво да правя - в смисъл,аз и писах че пари не са ми връщали,но тя дали може да ми направи нещо - да ми постави отрицателна оценка или нещо такова....

# 708
Имате ли идае защо не успявам да платя през Пейпал ??Имам в картата много повече пари от колкото е нужно Sad .Благодарся

# 709
А колко голяма е сумата, на предните страници обсъждахме,че не винаги плащанията минават.

# 710
  • на пистата
но тя дали може да ми направи нещо - да ми постави отрицателна оценка или нещо такова....
нищо неможе да ти постави,не се притеснявай

# 711
едната е 40 евро , а другат 16 евро , а в картата имам 300лв

# 712
Ми не е голяма сумата..пробвай утре сутринта или пробвай през друг браузър.

# 713

Значи и аз мога все пак да се надявам,че моята пратка платена на 08.10 и пратена на 22.10...ще пристигне. Praynig Въпреки,че става въпрос за Америка,а не за Англия.  Thinking Peace

TiredНадеждата умира последна Crazy-ако това ще те успокои да ти кажа как бях зарадвана дбес с една пратка от щатите,която съм платила на 26.09  Shocked-и получих днес-печата от САЩ е от 27.09-познай колко време е плувала океана Joy Става въпрос за хранителни добавки,купени не от ибей и не през ПП-от сайт който много често използвам и обикновено идват за 15-20 дни с обикновена поща-ама такова нещо като сега-2 месеца и повече  ooooh!-бях ги прежалила одавна парите.А печата на БГ пощи е неузнаваем и непрочитаем  Mr. Green

# 714
Това са добри новини. Аз все още си чакам хард диска за лаптопа, платен на 12.08. и още няколко пратки от юли.
Може би за следващата Коледа ще ги обработят и ще ми ги пратят?

# 715
Имате ли идае защо не успявам да платя през Пейпал ??Имам в картата много повече пари от колкото е нужно Sad .Благодарся
Authorization Failed
This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card.
This payment cannot be processed at this time. Please try again later. 

Такова съобщение ли ви излиза когато не можете да платите ?

# 716
  • София-Лагера
Ние ще бъдем ефективна поддръжка на PayPal сайт от 23:00 PT до 23:30 PST. Сайтът няма да бъде на разположение през цялото това време. Благодарим ви за търпението

Има профилактика Peace

# 717
  • В сърцето на ММ
Това са добри новини. Аз все още си чакам хард диска за лаптопа, платен на 12.08. и още няколко пратки от юли.
Може би за следващата Коледа ще ги обработят и ще ми ги пратят?
Е,Stryper,колко си скромна. Mr. Green
То ще е чудо на чудесата,ако получим всичко изчезнало.И аз още не мога да прежаля един екип на Адидас от май месец,ама сигурно вече са го скъсали от носене. Tired Всъщност,това сигурно са Коледните ни подаръци от БГ пощи,нали се оказват без пари. Laughing
Мен още ме мотаят от Пейпъл с китаеца дето вече не е регистриран.Минаха 40 дни,откакто съм ескалирала,а все още не ми връщат парите,защото бил дал тракинг номер.Да не говорим,че тоя номер никъде не излиза,че съществува.Май ще пия една студена вода.  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 09:08 от Brrr

# 718

Значи и аз мога все пак да се надявам,че моята пратка платена на 08.10 и пратена на 22.10...ще пристигне. Praynig Въпреки,че става въпрос за Америка,а не за Англия.  Thinking Peace

TiredНадеждата умира последна Crazy-ако това ще те успокои да ти кажа как бях зарадвана дбес с една пратка от щатите,която съм платила на 26.09  Shocked-и получих днес-печата от САЩ е от 27.09-познай колко време е плувала океана Joy Става въпрос за хранителни добавки,купени не от ибей и не през ПП-от сайт който много често използвам и обикновено идват за 15-20 дни с обикновена поща-ама такова нещо като сега-2 месеца и повече  ooooh!-бях ги прежалила одавна парите.А печата на БГ пощи е неузнаваем и непрочитаем  Mr. Green

Така е наистина,надеждата умира последна. Peace Аз и затова продължавам да се надявам. Crazy
Благодаря ти,мацка,определено ме успокоява това и това,че всички сте започнали да получавате поръчки,които сте плащали отдавна. Peace Дано и аз скоро да бъда приятно изненадана. Praynig

П.С. И аз го забелязах вчера-Пей Пал-а,че е в профилактика,след като се опитах 20-ина пъти да платя едни неща чрез него. Laughing Накрая ги платих директно с картата си. ooooh!

# 719
правилно ли разбирам,че са влезли в БГ 2005 и чак сега ги получаваш Rolling Eyes
не,не Joyстикера беше с грешна дата,аз се бях притеснила,че са се изгубили защото 1 месец от Германия,ми се стори много.И тъкмо щях да си търся парите,реших да проверя на митница,и те там ,но ми беше любопитно кога са влезли точно в Бг и като видях дата не можах да повярвам.Така ете не си доглеждат даже да си сменят датите за стикерите,оф ама обясних ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт