"МАРТенче в коремчето дивее,а мама дебелее"

• 16 663
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мале, много пишете. 3 стр. за няколко часа, браво! Simple Smile
dimginjan, честита годишнина! Много любов и щастие ви желая! Simple Smile
Гледам имената обсъждате. Както вика Маймунката, аз "запуших" устата на сем. на мъжо с кръщаването на сина ми на свеки и сега спокойно мога да си избирам. Simple Smile Но ме влече да е на моя татко (и с моята буква), та ще видим. 
Тони, много кофти това с вашето име, но щом не се виждате толкова често - не го мисли. Кръсти си го както сте си избрали. Иначе и Александра е много хубаво име Simple Smile
Дума, баткото се грижи да не губя тренинг явно. От 2г и 3м не съм спала цяла нощ. И още колко ме чака, не ми се мисли... Ама вече свикнах. Живи и здрави да са ми! Simple Smile
И аз като Бодливка не смея да раждам нормално. Даже като ми казаха, че мога така да родя, се уплаших. Но гинеколога ми преди не пожела да поема риска (защото мнението на очния д-р беше, че съществува такъв - заради операцията ми), та решихме да съм секцио. Не съжалявам хич. Не искам никого да агитирам. Но по принцип е по-щадящо за детето. За възстановяването - при мен беше бързо. Мога само да се надявам и сега да е така.
Елг, рецептите са ти супер!

# 151
  • София - Рим и обратно
Tony_st , много нагли роднини, честно, и аз бих се вбесила, но се присъединявам към мнението, да си го кръстиш както си си била намислила! Значи тях не ги било срам да ти "вземат" името, а пък ти ще се притесняваш, аааааа да си гледат работата #Cussing out На твое място даже малко напук ще го направя и ако нещо ме питат ще им рекна, че съм й дала името което АЗ съм си намислила Whistling
tai, Ивета е хубаво име, лично на мен ми е по-благозвучно от Ивет Peace В този диапазон ми харесва и Ивайла

Ние добре, че си имаме име за момиче още отпреди да забременея Whistling За момче щяхме да имаме сериозен проблем обаче.

# 152
О виждам, че и тази рецепта сте я харесали Hug Ама хич не съм фен на готвенето. Откакто се омъжих готвя, иначе преди правех само печено пиле и спагети. Ама явно ме е ударила музата. Та съм фен на лесните неща.

Сложих снимка на малката принцеска. Да си кажа - очаквам оферти за зетьове Joy
Иначе за името- май ще си го оставя Елиана. Той таткото нещо не го асимилира, ама аз ще реша.
Тони - Ивет ми харесва много. Брат ми се казва Ивайло, но е чакан за момиче и е щял да се казва Ивайла. Пак става съкратено на Ив.

От мен лека нощ, днес сме на пици с мъжлето.
  bouquet

# 153
  • Ловеч
Elq, да се запиша с двама кандидати, пу-пу Убавица е. Мога и препоръки да пусна, в смисъл че имам вече една мостра /на 6години/ за сравнение  Joy

# 154
 И аз да се включа по повод килограмите момичета...и да Ви се оплача, че като се претеглих тази вечер на кантара и щях да падна- от миналия понеделник до днес цели 3 кила #Crazy-5 пъти се теглих и направо ми изглежда абсурдно.Не съм почнала да ям повече, но заради студеното време почти не съм излизала ама пък 3 кила за една седмица.... Thinking
Кво ще правя до края ooooh! Е, казвам си квото стане ама аз никога не съм била пълна и за мен си ми е шок/а хем съм вегетарианка/ newsm78
Моля Ви споделете от кои пасти за зъби против възпаление на венците сте доволни , защото моите почнаха да ми правят проблеми Sick
Елиана и Ивет са страхотни имета,да Ви кажа аз много преди въобще да забременея си бях измислила името ако е "пикла" и категорично заявих на мъжа ми , че така ще се казва ако е момиченце/както и излезе/някакси много отвътре го чувствам това име, така че кръстете си рожбите както майчината Ви интуиция Ви съветва и няма да сбъркате newsm10 Нали за това жените сме по-интуитивни.... Grinning

# 155
Добър вечер момичета.
Честито на узналите пола.
Аз също качих снимка в албума но ако може някоя от вас да ми напише ника  Embarassed
Все още не знам как става.
Мерси предварително   bouquet

# 156
  • Варна
Вече жена му,готова е снимката ти Simple Smile само виж да не съм объркала нещо. Simple Smile

# 157
  • София
Здравейте от мен  Hug

dyMa, честита годишнина на патерица  bouquet

slancetoo®, давай коледния дизайн, аз съм ЗА. Вече си извадих коледната украса на работа Simple Smile

Дърта маймуна, много ми харесва стила ти, напомняш ми на баба ми - тя може да ти прочете прогнозата за времето така, че да се задавиш от смях. За кихането съвсем точно описа моя проблем  Embarassed

Есме, и твоят стил ми много допада... Да не говорим за ника и аватара, направо се разбивам само като я видя баба Вихронрав, тя ми е любимка наред с Ангуа и Ваймс

rossykv, ще чакам с нетърпение снимки от срещата, защото няма да мога да дойда  Tired

Tony_st, кръсти си бебка както си искаш, хич не се съобразявай с другите

На всички честити розови и сини гащи!!!

За столчетата за кола много интересни работи сте казали. На нас ни дадоха назаем - китайско е, вносител е някаква фирма Дидис. Дали е безопасно, притеснихте ме с вашите коментари  ooooh! Ние нали повредихме колата на майка преди две седмици и тя си направи шега, че не си я иска, та засега я ползваме временно и навлизаме в темата "ползване на кола". Книжка има само мъж ми, аз вече изпитвам ужас да се возя в кола  ooooh!

П.С. НЕЩО ЗЕЛЕНО: И да ви кажа, че днес си спрях хартиените фактури от Мтел, най-сетне нещо екологично да направят и те. Ето още малко информация: http://pressboard.info/pressboard/Preview.aspx?articleid=55699

СОФИЙСКА СРЕЩА ЗА ТАЗИ СЪБОТА 22.11.2008 г. 15 ч.
заведение: Бъфало до Кооперативен пазар - Люлин (спирка на метрото: Люлин), ет. 2 на заведението ИЛИ ДЖЕПЕТО - пада се на практика на отсрещния тротоар - КАЗВАЙТЕ, БРЕ!!!

Записвайте се (списък за казали след четвъртък, който не се вижда, да пише дали ще дойде):
1) аз: ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ, НО ДНЕС СЕ ОКАЗА, ЧЕ В СЪБОТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ МАЛКО ДА ПЪТУВАМЕ ИЗВЪН СОФИЯ И НЯМА ДА МОГА ДА ДОЙДА  doh
2) dobro_nastroenie
3) ? vesi_petrovska
4) Elwing
5) Elg
6) rossykv
7) rossykv - половинка
8 ) dideto
9) ? sia
10) ? shushi_13
11) ? shushi_13 - половинка
12) tedsan
13) ? rosita_ta
14) ? rosita_ta - Дара (5 1/2 г.)

Указания за заведението - Бъфало:
заведението се намира на кръстовището на кооперативния пазар, на много централно място е, една дървена къща с градина и барбекю на двора има парк и църква насреща, даже на другия ъгъл е и детския магазин Бързаков. Ако някой знае как да стигне точно до кооперативния пазар, няма как да се обърка на там.
адрес    бул. Панчо Владигеров № 20, в близост до Кооперативен пазар
Ако напишете в гугъл " ресторант Бъфало в Люлин" и влизате в "Заведения от нет инфо", ще видите и цялото заведение.

# 158
  • София
Еее, Зелено човече, жалко че няма да може да дойдеш. Sad Иначе и аз съм фен на Тери Пратчет Simple Smile
Снимките, дето сте качили ще видя после.

# 159
Да се отчета след прегледа  Grinning Всичко е наред - сърце, разните му там камери, артерии, кръвопотоци и т.н.  Grinning Още веднъж се убедих, че си заслужава този преглед  Peace
И 100% ще е щерка  Flutter Показаха ни срамните устни, влагалище всичко.
Сега вече съм спокойна, че няма да ми отидат на вятъра костюмчетата, които купих до сега  Mr. Green

Днес се натъкнах на магазина на Чиполино,има много хубави комплекти гащеризон+шапка на Caramell/една от любимите ми марки/също Bebetto то на съвсем прилични цени.Количките ги позагледах,масово са започнали да правят копия на известни марки и модели. Outta Joint

За кой магазин говориш? Тозе дето беше някъде по "горните" квартали - Борово, Бояна, Драгалевци ли беше  newsm78 Всичките ги бъркам.

Ами за този в "Красна поляна",на булеварда на партера на голям блок.Предполагам в сайта им го има адреса,че в брошурата която взех нищо не пише.

Да нямаш предвид Бебе +  newsm78 Той се намираше там някъде. Отдавна не съм ходила натам. Може да го посетя тази събота или неделя.

А таткото и Дариа не хареса  ooooh! Звучало му много недовършено. Искал си "нормално" име  Tired Той си настоява за Елена  Rolling Eyes Уф, не знам. То името ми харесва и на мен...Пък и майка ми ще е много щастлива, ако е Елена...Може пък в крайна сметка да остане Елена  Rolling Eyes

# 160
  • София
Аз писах, писах, и забравих да питам това, дето ми е на акъла тези дни. Доста е, ще ме прощавате, ама сега ми дойде музата  Embarassed

Значи първо, към мамите с дечица най-вече се обръщам. Ама само ако обещаете да не ми се смеете и също така да не ме обявите за луда, че съм бременна с това мислене. Ако не сте забравили, от месец и нещо сме в нова квартира. Всяка вечер между 8 и 11 ч. от горния етаж се чува силно интензивно тропане, все едно че някой тича неуморно от единия край на стаята до другия и така много, много пъти. Умора май няма. Ама доста силно се чува, де, имам чувството, че таванът ще падне. Оказа се, че дори не е апартаментът над нас, а този по диагонал  Shocked Детенце е явно, не знам колко е голямо. Понякога се чуват и крясъци на удоволствие. Та питането ми е: луда ли съм, че изпитвам желание да се кача до съседите и да замоля поне след 10 ч. вечерта някак да се опитват да го поозаптват това дете... Честно ви казвам, някой ден ще падне таванът наистина....

Така, второ, ако все още има някой, който не ме е осъдил особено строго за предното ми питане. Има ли и други като мен, на които в офиса им е УЖАСНО горещо и се ядосват защо не са си купили бременни потници, а само блузки  newsm78 Вече се изприщвам да се обяснявам, ходя си с летните блузки, ама и колежките ми не са добре, да ви кажа, защото климатикът е пуснат на 26 градуса, а те викат, че е студено  #Crazy

Третото е питане към пообзавелите се или към по-ровещите се на тема: Скрин за Точко. Какво сте избрали или вече имате от скоро или от преди? Събирам мнения, най-вече линкове  Embarassed Става въпрос за отделен скрин, изчистен дизайн, по възможност "светло дърво" на цвят, без повивалник (ще купим отделно такъв, който се слага върху леглото).

Четвърто, как точно се процедира с подаръците за бебето? Кога се очаква да се подарят - след като се роди ли? Тогава какво ползвате до момента, в който ви ги подарят? Ние сме в ситуацията, че, това, което няма да ни дадат назаем, ще ни го подарят като подарък за Точко... Но ако напр. всички чаршафи дойдат СЛЕД като се роди, кога ще се изперат и изгладят и т.н.  newsm78

Пето, в Дневник на моята бременност за 23-та седмица пише, че трябва да се проучат преките пътища към болницата, в която сме избрали да раждаме  newsm78 Не е ли раничко, аз още не съм сигурна за болницата дори....

ЕДИТ: Шесто, правите ли някакви упражнения вече (имам предвид у дома)? Какви? Аз чета няколко книжки и от там се мъча да правя някакви за дишането, но Точко се бунтува нещо, като се опитам - не ги харесва май  newsm78

Хиляди благодарности на всеки, който ще отдели време да пише по някое питане  Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 21:13 от зелено човече

# 161
  • Варна
А аз искам да добавя и шесто към твоите ако може. Вчера попитах но никой не ми отговори затова питам пак Simple Smile  Към майките вече с деца казаха ми за някакъв крем за подготовка на зърната ? Моля ако някой знае нещо по въпроса да сподели. Благодаря предварително. Simple Smile

# 162
А аз искам да добавя и шесто към твоите ако може. Вчера попитах но никой не ми отговори затова питам пак Simple Smile  Към майките вече с деца казаха ми за някакъв крем за подготовка на зърната ? Моля ако някой знае нещо по въпроса да сподели. Благодаря предварително. Simple Smile

има много на различни фирми.Доказано добър е на авент крем за зърна.Аз смятам да го купя.

# 163
  • София - Рим и обратно
Гармастан. Можеш да започнеш към началото на седмия месец, поне така ми обясни на мен една приятелка, която ми даде нейната тубичка (тя роди септември и каза, че не е имала никакви проблеми със зърната след подготовката с Гармастан, за разлика от първата й бременност).
За след раждането вече този на Авент е по-подходящ защото може да не се отмива преди кърмене.

# 164
зелено човече изобщо не е смешно,аз моето като подивее в чудо се виждам,а кво остава за чуждо! ако е много малко дори и да помолиш да спре с шума едва ли ще те разбере,но ако е по-голямо защо не?

За подаръците-по-големите може да ти ги приготвят в момента в който отидеш да раждаш,ако хората са ти по-близки! Примерно ако майка ти ще ти подари завивките  и чаршафите,като тръгнеш към болницата тя може да иде да ги купи и да са готови за бебо! При мен поне така се случи!
На мен в родилният дом ми казаха за Гермастан,но то беше защото ме боляха зърната и аз докато го купя те ми минаха! Mr. Green
Все пак не е и евтин!

Общи условия

Активация на акаунт