АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 725
  • 235
  •   1
Отговори
# 120
Вени  Cry

Наде, аз лично мога да купя книжките без предварително да събираме пари. На партито ще оправим сметките. Обаче не ми помагате, поне да кажете сума, до която да се огранича. Това издателство "Залтно пате", на което Аги показа книжка съм го проспала. Днес ще го потърся. А от братчетата и сестричетата някой ще присъства ли и за тях какви подаръци? Иначе съм за торта от клуба, да не се ангажираме и с това.
Ренка, ха дано това да е края на Вальовата болест.

# 121
ВениHug
моето мнение е, че такава ситуация е абсурдна (хем вълкът сит, хем агнето цяло). За Мати и Лора сигурно е тежко (особено за Лора, защото тя е по-голяма и разбира какво точно се случва), но си мисля, че по-добре разделени и спокойни, отколкото заедно и вечно каращи се ...

Аз също съм за торта от клуба, за да не се ангажира някой.
Янче, аз нямам претенции за парите за подаръка, колкото реши болшинството, аз се съгласявам с тяхното мнение. Иначе идеята на Надето ми хареса също всеки да си приготви книжка и лакомства.

# 122
http://knigosviat.net/?bookstore=book&book=130247
Аз съм харесала тези книги, поредица са,
обаче тези са Коледните, тях не съм ги виждала - някоя друга ги е посочила. И са много подходящи! Ангелина Жекова си я бива като автор!
http://www.book.store.bg/c/p-l/m-424/zlatnoto-pate.html
Черепахова, ами ти ако искаш ги купи книжките, ако пък кажете всяка ще купи книжка за своето гардже. Както решите! Peace

Вени , силно те гуш! Hug Недей да страдаш много, това са преходни неща. Вярно е като бацил - тръшне те и после си заминава.

# 123
  • София
Тортата и аз съм съгласна да е от клуба.

Съгласна съм и с варианта на Надето.
В другия случай трябва един /Янчето/ да купи книжките, а друг да направи торбичките с лакомства.

Смин, честита придобивка.

Наде, ти с какви предпочитания си - за момиченце или за момченце?

Аз сега съм в голямо вълнение, защото вчера Влади стана на 1 месец и днес сме на първа консултация.  Simple Smile

# 124
Рени, пиши после как е минало и колко е наддал  Hug
Иначе си признавам този път имам предпочитания за момиченце, но малко се съмнявам, защото в родата на мъжа ми са само мъже  Crossing Arms

# 125
Честит ден на християнското семейство мили момичета!Нека вашите семейства бъдат винаги сплотени,задружни и любящи!

# 126
  • Русе
Със закъснение...
Честит 1-ви Рожден Ден на сладкото Данинце!

Да е все такъв Слънчо и палавник!

Юлче, да ти е жив и здрав порастналия малък мъж!   bouquet

Честит 1-ви месец и на Влади! Hug

Вени, шокирана съм от развоя при вас! Shocked Sad
Не бих давала съвети без да ви познавам и двамата..., само силно те прегръщам! Hug Praynig Hug
В момента си афектирана и всяко негово действие/бездействие или думи, ще се приемат много болезнено... Каквото и да решите, гледай себе си и работи за максимална независимост (работа, опреснителни шофьорски и т.н.)... Боже, много са малки децата още...!!! #Cussing out Praynig #Cussing out

# 127
  • нейде там, където ....
Добро утро, мами! Денят, въпреки всичко, ще бъде прекрасен!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
За Коледа, харесах си толкова много книжки, не знам как ще избирате. Май ми хареса идеята всеки да си купи книжка+шоколадов дядо Коледа+плод(банан, мандарина)+(бонбони, от типа точно на Бонибон). На баткото със сигурност аз ще направя торбичка и ще донеса. За малчовците - както кажете. Ако някой пазарува в София прес - с удоволствие ще дойда да помогна.
За торта - не знам, впечатленията ми са, че те са скъпички от клубовете, но пък ползваш от тях чинии, прибори и т. н. Иначе, в сладкарницата до нас приемат поръчки за торти. Цената на парчето беше около 1.50 - 2, зависи от фигурките.
Вени , силно те гуш! Hug Недей да страдаш много, това са преходни неща. Вярно е като бацил - тръшне те и после си заминава.
 Peace
Само да не забравяме, че като си замине бацила, трябва още време, за да отшумят последствията. И при болния, и при околните. Според мен, най-важно е да говорите, а е трудно у дома, пред децата. За много неща. Може би брачен консултант ще е най-добре. Hug

# 128
Вени  Cry много съжалявам, мила  Cry Ако можем да помогнем с неЩо, само кажи  Hug

Рени, кога мина един месец  Shocked После да се похвалиШ какво са ти каzали на консултацията  Peace

Милена ве4е няма Т, ни днес, ни в4ера  Grinning Но каШля ужасно и носът й е zапуШен...и аz така, все едно наново ни тръШна  ooooh!
Ина4е тук днес времето е страШно, беz да преувели4авам, едни урагани и дъждове, не е работа, а по обяд се о4аква ряzък спад на температурите и сняг  Crazy

Като zаговорихте книжките zа Коледа.....обяснявате ли неЩо на децата zа религията? Обяснявате ли, 4е на Коледа се праzнува рождество Христово, или ги оставяте да си мислят 4е Коледа е когато Дядо Коледа носи подаръците?  newsm78

# 129
Татянка, аз още не съм обяснявала, защото не мисля, че ще ме разбере  Thinking А и си мисля, че така повече й се радва, защото го свързва с нещо, което разбира. Абе и аз се оплетох  Whistling

Момичета, пак ли за торта от Лагуна говорим  Mr. Green

Джинджър, кажи как сте? Само влизаш и изчезваш  Crossing Arms

# 130
Ох,Вени и аз много съжалявам за нещата които се случват около теб и твоето семейство Hug Tiredто никой не е застрахован от такива неща,аз се поставям на твое място и ми става супер гадно Hugнезнам какво да кажа за това тези дни само чета и не смея да пиша,дано се оправят нещата по някакъв начин,не бързай с разделите според мен,градили сте семейство толкова време и чудесни дечица имате,не може така без борба да се хвърли всичко на вятъра,стискам ти палци да се поправи ТОЙ и да си заживеете пак щастливо Hug Praynig
Наденце,благодаря че питаш Hugдобре сме,децата си ходят на детска градина,готвят коледната пиеса вече за посрещане на дядо коледа,аз все още съм в очакване на подходящата работа и имам нещо уж обещано надявам се другата седмица официално да се похваля Praynig,събираме се с майките от форума от Благоевград и си изкарваме чудесно,когато беше и вашата среща беше и нашата само че вечерна в един страхотен ресторант с три вида кухня,хапнахме китайско и съм много доволна,ходя на курс по английски 3 пъти в седмицата заела съм се серьозно с езика Naughty,одеве взех размери за ламината в кухнята Жоро ще го поръча следобед,другата седмица ще си поръчаме дивани за кухнята и хола и маси и щори,та още не сме довършили ремонта,покрай всички бременни познати и на мен ми се иска по на там да се пробваме,надявам се Господ да е благосклонен и ни даде момиченце Peace
Хубав ден желая на всички от мен!

# 131
покрай всички бременни познати и на мен ми се иска по на там да се пробваме,надявам се Господ да е благосклонен и ни даде момиченце Peace

И ние се надяваме на същото, но нещо май не разбрах .......... на момиченце или момиченца се надявате  Mr. Green

# 132
  • София
Вени, а няма ли как да му тръшнеш вратата под носа, пък дано се осъзнае? Не вярвам родителите му да го подкрепят. Аз не бих толерирала такова отношение  Naughty Много прегръдки за теб и децата  Hug
Рени, хайде покажи го този сладур и ние да му се порадваме  Hug
Татянка, Емо го водя често на църква и съм го причестявала. В нас имаме много икони и често се молим заедно. За нас Празникът е Рождество, а не Коледа. Акцентираме на Бог, а не да някакъв измислен дядо дето носи подаръци. Не че ще му се разминат снимките с Дядо Коледа или получаването на подаръци, но с времето ще разбере, че подаръците са послучай празника Рождество от мама и татко, а не от мистериозен дядка  Mr. Green - егати и изречението дето съставих  Embarassed
Джинджър, тъкмо се залагаше тук във форума кой ще потрети първи. Залагам на теб  Hug Пожелавам ти красавица, та да се престрашиш  Hug
Относно коледния празник:
1. Съгласна съм с еднаквите подаръчета. Книжките са супер идея. Вече се предлагат интересни торбички с лакомства и малка играчка - може нещо такова да вземем.
2. Подаръците за другите деца от семейството - тъй като не са на една възраст най-добре е всеки родител да прецени какво да му купи.
3. Тортата най-добре там да я поръчаме - да не се налага да ангажираме някой рано сутринта да я издирва и транспортира. Все пак имаме и тази опция Wink
Само да напомня да носите пантофки на хлапетата  Peace

Пожелавам ви хубав и празничен петъчен ден.  smile3558

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:59 от ra4e

# 133
  • София
Вени, няма по-добро доказателство от това абсурдно предложение което ти е отправил , че не мисли с главата си, бацил си е!
Жалко, че децата трябва да го изживеят. Неможе ли да го пратите в " командировка' за малко.

Искам от тортата миналата година ОХ БЕШЕ РАЗКОШШШШШШШНА

За момиченце след секса леж му е майката, даже поза на свещ няма да споменавам освен мен кой друг е стоял така и момиченцата са налице   Joy

За момче се оказа, че рецептата е моментално ставане макар че рискувате въобще да не заченете така

Наде, как го направихте второто?  Laughing

# 134
Раче,благодаря за пожеланието,ама аз смятам поне след 5 години,та близнаците да станат в 1 клас,пък то знае ли човек божа работа,но определено много искам,даже и момиченца да са Наде
Само дето мъжът го е страх да не са пак 2 и то момчета,че тогава трябва да си купуваме микробус hahaha,живи и здрави да сме,за мен това е най-голямото щастие и постижение в живота -да имаш деца Peace

Общи условия

Активация на акаунт