АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 729
  • 235
  •   1
Отговори
# 135
х_diabet_mama ,понеже сега прочетох поста ти,та да ти кажа и аз от няколко пъти съм го пробвала това с лежането през единият месец в който опитвахме и хоп близнаци и то мъжки Joyспоред мен от друго зависи,но това е дълга тема Mr. Green

# 136
Татянка, не, не обяснявам за религия. Мисля, че Велина е много малка за това, а и не се чувствам в свои води... Предпочитам, да не натрапвам, а да отговарям на въпросите им. Напр. Петър е много впечатлен на тема християнство и проява жив интерес , както и към Космоса, динозаврите, държавите, човешкото тяло и пр. и пр. Но това се получи някак си естествено при него или пък просто е на такава любознателна възраст. Истината е, че у дома не сме до там религиозни, т.е. и личен пример не можем да дадем, както прави Рачето. Rolling Eyes

При нас пък продължава да  е отвратително неколедно хубаво времето, та чак коледните украси ми изглеждат нелепо.
Tired

# 137
За партито - каквото решите, аз съм съгласна. За Лора аз ще взема нещо - вие вижте за малките, че сега немога да съм ви от полза.

Иначе, е ясно, че не мисли с горната глава, толкова е влюбен, че неможе да повярва, че може и да я преболедува,  да я забрави някога - той самия не го иска. Обяснявам му, че е влюбен и затова така мисли иче всеки, който е влюбен докато не се появи следващия, давам му примери, за да разбере, че това може да приключи, ако той намери сили да го прекрати. Но той няма тия сили. Дори децата и това което причини на всички ни, вкл. и на родителите ни не го отрезвява.
Аз снощи бях много зле, посттравматичния шок ме връхметя и честно ви казвам жива съм само благодарение на ясното съзнание, че имам две деца.

# 138
Вени, бъди силна, моля те  Hug Децата наистина имат огромна нужда от теб сега.

Ексче, хич не помня как сме го правили, ама най-вероятно легнали  Mr. Green Joy Защо не го каза това по-рано  Crossing Arms

Аз знам и кой е припкал веднага да става  Mr. Green hahaha

# 139
Леле Вени къде му е ума на този човек, направо немога да си го представя това, да има такова хубаво семейство и да е толкова влюбен  Thinking. И аз съвети немога да дам, защото е нещо лично и нямам опит за което.
За подаръците както кажете, а за тортата като миналогодишната съм съгласна  Heart Eyes
Ние нашто момче на морето го правихме, и един приятел вика на  Илиан: "тука на морето не, недей само момичета стават на морето" Joy нищо вярно 

# 140
Е хубу де - аз съм една от припкащите - ами че искахме момче, к'во сега  Whistling
Благодаря за пожеланията за пералнята!
Наде, Наде, че то и аз сега пера на момиченце дрешките - моите  Mr. Green

Вени, отново много прегръдки от мен и много сили   bouquet

# 141
Вени, дръж се и си плачи при нас, да ти олеква.
JD, хайде да се видим в понеделник на обяд и да гледаме заедно книжки. Прати ми icq  на лични, ако ползваш, да се разберем.
Аз пак гледах, тези на "Златното пате" са или много бебешки, или за по-големи почти без картинки. Харесах една - "Моята първа книжка за Коледа", голям формат, едни такива гланцирано пресовани страници, вътре имаше разказчета, стихотворения, хубави картинки. Цена 3,90. Татянка, точно като я разглеждах си мислех за същото , защото в книжката имаше  за раждането на Исус.
Не съм говорила за Бог,  само смъртта ми се е налагало да обяснявам, но избрах "Пипи" варианта.

Позите на Ексчето си имаха някакво логично обяснение със скоростта на сперматозоидите и с времето им на живот, в зависимост от различните хромозоми. Така че, пола ако си знаете овулацията кога ви е и кога е бил акта може да се предположи, момиченцата стават и с акт до ден-два преди овулация. За момченцата трябва да е нацелен момента.

# 142
  • София
И аз знам кой е ставал, от там си направих извода  Joy  тоест за две знам а, тя едната си признала  Hug

Вени, за съжаление на всички им е ясно само на влюбения - не! А какво казва съпруга на другата половина, и при нея ли е плачевно положението, тя би трябвало по бързо да се оттърси от хормона дето я е блъснал, тогава и твоя ще се събуди. Ако през пубертета не се е влюбвал така, няма да може да те разбере, че ще му мине.

А ти се успокой, толкова риба има в морето, че не  е истина просто, на ръце ще те носят и по-влюбени ще бъдат ЗАЩОТО СИ НЕВЕРОЯТНА 100% ЖЕНА  Hug

Да да, Чери, точно така е , но не ми се изпадаше в теория  Joy
Наде, аз го писах това за мъжко и женско доста отдавна  Laughing има и други тактики които подобряват шансовете

# 143
Аз имам друга теория за пола на бебетата - мъжки майки има, има и женски  Mr. Green А има и хибридчета  Joy

# 144
Е, сега ще се обиждаме ли!? Rolling Eyes

Или това е оправдание, а не обяснение, за пола.  hahaha

# 145
Да си мъжко-женска май е доста по-добре, отколкото еднополова. Така че хибридчетата не са зле, хич даже  Peace
Как мислиш, добре ли е да те питат какво ще е второто и като кажеш "Пак момче" и те "Аааа, 100%-това свекърва" Crossing Arms

# 146
  • София
Айде айде, Аги не философствай, да не си ставала след сексуването Joy признай си, че ти си втората  Mr. Green

Ама то по скоро има мъжки, женски и хибрдидни татковци, че нали те ги пускат хромозомите, наште са си все женски   Mr. Green

# 147
Ох, момичета, благодаря, че ви има!

# 148
Ексче, аз също съм чувала, че преди овулацията шанса е за момиче, а след нея за момче, но може и да греша  newsm78 Ще видим какво сме го забъркали  Mr. Green

Пете, Стенли също е правен на морето и не е момиче определено  hahaha

Вени, другата има ли деца, нейният мъж какво мисли по въпроса, ще се разделят ли?
Винаги ще сме тук да те изслушаме, споделяй си, за да ти е по-леко  Hug

# 149
  • София
Ами Наде, така е както си го чувала.
Идеята е , че женските сперматозоиди са много по-големи, тежки и тромави. Ако е преди овулация шаносовете да стигнат заедно с мъжките и да чакат яйцето им се изравняват с мъжките.
По време и след овулация мъжките най-вероятно ще стигнат първи защото са по-бързи, това при условие, че киселинната среда на вагината не е много висока и няма да ги убие по  пътя, женскиет оцеляват в такава среда, затова някой жени са "обречени" да имат само момичета, е и тук има тактики, но....това е в общи линии, разбира се гаранция няма

Общи условия

Активация на акаунт