АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 730
  • 235
  •   1
Отговори
# 150
Сега ми се иzяснава Надето zаЩо пита дали ни иzлиzат верни таблиците  Mr. Green

# 151
  • Русе
Верно, бе! Joy Joy Joy

Айде, стига го дъвкахме пола, ами да си признава бременната под прикритие! Naughty Wink
Не знам кога точно ми е овулацията, ама Преслав е направен на 11-ти, а Диди - на 14-ти ден от цикъла (т.е. получи се обратно на вероятния резултат). Имаше значение и какви храни преобладават в менюто на майката, за това кой тип сперматозоиди ще привлича... newsm78

Аз за Господ не говоря, и ако ми се наложи да обяснявам, ще е по възможно най-"светския" начин. И преди съм писала, че съм безбожница - никой в семейството не е кръстен, нямам и намерение да кръщавам децата - Ако искат, като порастнат да се кръщават, ... ако щат и будисти да стават... Laughing

# 152
Верно, бе! Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 153
...както и защо на Надето й е толкова интересно, да й разказвам за двете деца... Mr. Green

Приятен уикенд ви желая, дами-мами!
Hug

# 154
За Коледа нищо не съм обяснявала, защото Иво още нищо не е питал. Но ако ме пита, ще процедирам като Иленка (и ние сме атеисти, безбожници малко лошо ми звучи  Laughing )

Вени, много мислих дали да дам мнение, защото не ми е работа. Но въпреки това ще ти кажа следното от позицията на човек, който е бил на мястото на мъжа ти, макар и не напълно и не в същите условия. На два стола не се стои. Идва един момент, в който трябва да избираш. Ти пита ли мъжа ти как си представя бъдещето на тази връзка? Защото не е възможно да не е мислил за това! Всяка връзка се развива, минава от етап на етап или умира и всеки си хваща пътя. Като казваш, че е много влюбен, като пубертет, той най-вероятно си представя някакво развитие на тази връзка. Само че каква си ти тогава? Когато човек е в пубертета, той живее у майка си и баща си, те го хранят, издържат, перат, обслужват. Мъжа ти не е в пубертета. За какво ще стои у вас? За да играеш ролята на майка му - като слугиня и домашна помощница ли? Ти искаш ли тази роля? Какво ще мислят за теб децата ти един ден? Независимо дали е избрал да развива тази връзка или да я поддържа в някакво статукво засега, той няма работа у вас. Не говоря за развод. Казвам просто ,че той няма какво да прави при вас, докато е в замъглено състояние. Това се отразява зле най-вече на теб и на децата, защото той в момента е щастлив и не му пука. Ако реши да зареже тази връзка напълно и изцяло, с прекъсване на всички контакти - тогава ще бъдете при равни условия и може да решавате какво да правите вие като семейство, ще продължавате - ще му дадеш ли шанс да бъде достоен съпруг и родител - или ще се развеждате.
Надявам се, че не те засягам с мнението си  Hug

# 155
  • Sofia
Ееееех Ексче, защо не си споменала по - рано как стават момиченцата, цяла нощ щях да лежа без да мърдам. Толкова много искам момиченце.  Simple Smile
На патерици ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ! Да е здрав и щастлив, а мама и тати много да го слушкат!   bouquet
Честит първи месец и на бебче Влади!   bouquet

Вени, съжалявам, че изживяваш такова нещо! Моите родители т.е. единия от тях правеше компромиси в името на децата - не искам дори да си спомням за тези " компромиси." Искрено се надявам при вас нещата да се оправят!

# 156
Шлябада, ама ти ме утрепа, това трябва да си го копирам и чета в кризисни ситуации. Напълно подкрепям всяка твоя дума! Peace
Тук идеята е, че когато едната споделя е естествено другите да си изкажат мнението, мислите ли, че някой ще се обижда? Нали затова споделяме! Иначе за какво, за да си правим сеир ли, прощавайте... Rolling Eyes Така че когато различни жени си изкажат мнението, може да се пръкнат точно такива според мен прекрасни изказвания, които да имат много разум, да дават правилна насока и да помогнат Peace

Бях в ситуацията на М и знам какво е. Просто трябва време, изведнъж ти минава. Само където в този период си супер егоистично настроен и не си даваш явна представа какво правиш спрямо околните и най-вече любимия, който явно е не-любим.
Също така смятам, че е виновен мъжа на онази, който е ровил в пощата й. Това според съвременните психолози е терор, може да го съди дори, колкото и нелепо да звучи. Води се насилие с/у личността.
Видях днес Лора на улицата, засякохме се в крачка, но да кажа - детето направо беше като претрепано Sad

Учителката ми по френски от Музикалното у-ще ни разказа една история, в която нейна много добра приятелка имала супер брак. С малко спадове, с възходи, с деца и дом, всичко й било съвсем нормално, докато един ден не преджобила мъжа си. Разровила му документите, портмонето се оказало разковничето - в него скрита снимка на някаква жена. И от там като се почнало разследването...та до развод. Тя тоава ни каза "Момичета, ако тя не беше ровила, можеше всичко да мине, премине и замине и тя да си е щастливо омъжена, но сега е сама и нещастна".
Та можеше да се размине със семеен дискомфорт, с някакви обиди, но с времето да изтрезнее и да се оправите. Сега по този начин онзи мъж направо подлага на супер стрес и двете семейства. Аз така мисля, макар да е малко щраусово това мое мислене.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 19:18 от Чаено момиче

# 157
  • София
Не мога да ви изчета, а така мразя да чета по диагонал и да пиша телеграфно  Confused

Няма да пиша по темата на Вени на дълго и широко, много ми е криво от онзи ден когато прочетох какво е станало. Дотук с моето мнение и усещана съвпадат изказванията на Аги и Юлето. Много болезнено и трудно ми се вижда такова разочарование от уж половинката си, незнам ако ми се случи дали ще мога да продължа с него със сигурност ще трябва мноого време, а живота - един.
По повод думите на Юлето -
На два стола не се стои. Идва един момент, в който трябва да избираш. 
Имаме общ приятел, с който във всичко много си допадаме, разбираме с поглед и половин дума /със Ст и с 5 изречения пак не се разбираме/, преди години пред мен имаше избора Ст или Този /те незнаят, че аз избирах/. Няма да забравя тази вечер, такова самовглъбение, преценяване, претегляне, обмисляне - не ми се беше случвало. Избрах Ст. Несъжалявам, Този трябваше да го изчакам да порасне и "узрее" за мен, сега виждам, че е готов, но вече направих своя избор и връщане назад няма. Много сме близки с Този, особенно той много споделя с мен, добро и почтенно момче е, та ще продължаваме като добри приятели, защото аз направих избора.

# 158
  • София
Юлче, благодаря ти за умите - винаги разсъждаваш много мъдро. По въпроса как си представя бъдещето на връзката - той го е написал в един от мейлите - иска да живее с нея, да се буди до нея и пр. А другите ти думи са верни и това ме плаши най-много. Затова съм приела да отстоявам идеята, че той трябва или да се откаже от всякакъв контакт с нея, за да го преодолее или просто да си тръгне. Незнам дали съм права, но смятам че пословицата "очи, които не се виждат, се забравят", перефразирано в съвременен вариант да не се и чуват, пишат и пр., т.е. да прекъснат 100% връзката си, ще доведе до забравяне и преминаване на чувствата. Знам, че няма да стане бързо и че ще болезнено, но опита показва, че рано или късно ще я преболедува.

Поправете ме, ако греша. Разбира се, остава въпроса какво следва след това, дали той ще може пак да бъде с мен като пълноценен съпруг. Допускам и варианта, в който той, въпреки всичко, не я преболедува, но все си мисля, че ако спази уговорката, това няма да се случи.

А варианта той да продължи връзката и да си остане в къщи просто не съществува.

# 159
А варианта той да продължи връзката и да си остане в къщи просто не съществува

Раzбира се  Peace Вени, желая ти много сила zа предстояЩото, каквото и Ще да е  Hug

# 160
Хайде, добро утро!
Голямо духане, голямо виене правеше вятърът тази нощ!
Честит първи сняг!

# 161
  • нейде там, където ....
Честит първи сняг и от нас!
Вече изпяхме два пъти "Шаро и първия сняг", в хор, на три гласа, строени под прозореца.
......
Ама то по скоро има мъжки, женски и хибрдидни татковци, че нали те ги пускат хромозомите, наште са си все женски   Mr. Green
Аааа, те, татковците дават материала, майката избира кое ще е най-хубавото чедо!  Laughing Иначе, чувала съм, че най-голямо значение има какво е яла майката, при това (в определени случаи) месеци преди беременността. Две седмици не са достатъчни  Mr. Green

# 162
Момичета,честит първи сняг и от мен Nature Snowman
снощи при нас имаше страхотна буря която вилня цяла нощ и сега към 10 сутринта вече заваля сняг и всичко е бяло,децата се радват,рисувахме снежен човек,пеем зимни песнички,а стихчетата от детската за коледното тържество незнам как ще ги научат,страхотно е вън да вали сняг а ние на топло пред каминката,,,,,,,,, Peace

Желая на всички приятни почивни дни Hug

# 163
Честит ви сняг.
При нас пък само дъжд и вятър  Confused

# 164
Здравейте и от мен,надявам се  ме помните  Embarassed , нямам много време да пиша момичета .Завиждам за срещата. Липсвате ми и ви чета  когато мога  Hug .

Общи условия

Активация на акаунт