АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 713
  • 235
  •   1
Отговори
# 45
София, имате ли парно? Ние още нямаме, писна ми. Само разнасяме една духалка от стая в стая, и спим всички на спалнята. Звъня на топлофикация, не мога да се свържа, пък на сайта пише, че са приключили с пускането на парното. Уж не сме от длъжниците, но съседния вход е, а май сме скачени съдове.

А и повече няма да се хваля във форума за нищо. Ей на Симона днес рева. Няма да казвам и от колко време ходи без да се разболява...

Да ходя ли днес по борсата да гледам за книжки - на Коледна тематика ли да са? До какви пари?

# 46
Е не е честно пък Crossing Arms аз цял ден се чудя къде сте, а то имало нова тема (ама Надето си е реактирала поста и съответно на мен не ми излиза, че има нови отговори) и сега едва смогнах да ви изчета ... Но пак добре че реших да направя проверка защо няма никой Wink

Пете, Честит Рожден Ден! Много здраве и щастие  bouquet

Да се запиша и аз за партито Simple Smile
1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати
13. Аги+Тони
14 Роси, Милен + Иво
15.Ренката+Вальо
16.Ния+Тони
17. Деси + Кало и евентуално таткото

Роси, клубът се намира до пазара Красно село, ако искаш пиши на лични да ти кажа подробно къде е точно.

За подаръците нямам никакви претенции, това с книжките за Дядо Коледа ми харесва.
За торта мисля да поръчаме, като можем да го направим от самия клуб със сигурност, за внасяне от вън ще питам. Кажете още какво да питам и ще гледам събота или неделя да мина да питам.

Янче, ние имаме парно от 2 дни!

ЕнвиHug хайде с нас, нямате ли път към София около 07.12 Mr. Green?

# 47
  • Русе

Аги, пусна мухата и сега всички сме в чуденка, не е честно така Wink

Абе, явно не са всички в чуденка - посветените са повече от един  Laughing. ... и са в София и Варна...smile3530
Аз не съм на работа и ще ви дебна днес за "скритата лимонка"   tiptoe  Mr. Green

Смини, теб те знаем, че си с "девствен пояс"  Laughing..., ама що тъй ти е заслабнало зрението, не знам. Joy  Hug

# 48
  • София
Аз залагам 200 % на Рачето, че е новия тумбак. Чакаме я да каже дали е така. Heart Eyes

И ние сме в списъка.
1. Бабъл   + Маги.
2. Янчето + Симона.
3. Надето + Стенли.
4. Петето + Алекс.
5. Нуни     + Яна.
6. Рачето + Емо
7. Юлче, Младен + Иво
8. Тина, Вили  + Ема
9. Жени и Рая
10. Рали + Реа
11. Ж, Петьо + Митко.
12. Вени + Мати
13. Аги+Тони
14 Роси, Милен + Иво
15.Ренката+Вальо
16.Ния+Тони
17. Деси + Кало и евентуално таткото
18. Рени+ Соня

Най ми хареса идеята за книжка с коледна тематика, придружена с торбичка с лакомства.

Енви, не може ли да си организирате един уикенд до София по това време?

# 49
Искате ли тортата да е от клуба, за да не се налага пак някой да се ангажира да я поръчва, после да я взима и да я носи, че тя си е голяма и е трудно.
Много голям смях пада със закачката на Аги  Joy То май, който не влезне да попита, май него се набелязва  Mr. Green
Янче, ако не те затруднява, харесай нещо от борсата при вас  Wink

Ама каква бойна група сме  Party дано само всички да са здрави и да сме в пълен състав  Praynig

Янче, казаха че дори и на длъжниците ще пускат парното, не знам защо при вас е така.

# 50
Янче, миналата година ти щеше да ни даваш назаем духалка. Тази година искаш ли ние да дадем назаем конвектор? Много топли.
Между другото вчера бяха спрели за цял ден парно и топла вода и чак вечерта ги пуснаха. Звънни да няма някоя повреда? Ние сме с парно от събота сутрин, но първия ден едва се усещаше.

Иленка, никът е взет назаем от брат ми. Някаква песен - шлябада-ди-шлябада-да-шлябада-диби-ди-диби-ди-да, както ми обясни той. На мен ми хареса.

НА мен предложението на Смин за книжка ми хареса.

# 51
Аааа, Рачето е носила на гръб Емо по витошките морени - едва ли е тя с тумбачето!? newsm78
Татянка си трае нещо!? Whistling

Посветените скайпърки, сега сеира ли ни гледате!? Mr. Green

Деси Hug, Рени Hug, едва ли - за Априлското коледно парти - миналата година не се прие с възторг идеята.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:40 от envia

# 52
  • София
Честит рожден ден, Петенце!
Много здраве и щастие ти желая!

Енви, все още не се приема с възторг идеята за второ, макар че, откакто малкия тръгна на ясла, вече не е чак толкова невъзможна.    Wink
А Деската аз не я изключвам съвсем от списъка.  newsm78  Малее, какви сме клюкарки!  Crazy

Ренка, помисли пак. Печеното прасенце го ядеш веднъж, а детето е за цял живот. На твое място бих искала прасенце всяка Коледа, не само тази  Peace  Mr. Green
Юлче, абе опасявам се, че след като го дадем, ще трябва безследно да се покрием, че ако случайно пак ни видят тея хора, ще вземат да ни го върнат, т.е. отпада варианта с прасенце за всяка Коледа  Mr. Green

# 53
Гузен - негонен бяга! hahaha

Имах предвид renni79 и то не за нова бременост! Wink

Оспамих всичко изчезвам. Embarassed

# 54
  • София
Янче, да не би някой от комшиите да не ви е пуснал крана, на нас така ни правеха, за да спестяват?

Смин, книжките са невероятни, имаме ги от два месеца и от прелистване и подреждане едната вече я изхвърлих, сега ще трябва и другата, а са любимите му, та така или иначе ще купувам.

За подаръците нямам никакви претенции, само ми обяснете схемата - някой ги купува и после му даваме пари или как??? Както и за парите за клуба трябва ли нещо предварително да се събира, кой го събира???

Коремчето да се показва, да не се спотайва, но и аз залагам на Татяна, цял ден се спотайва!

# 55
  • София
Гузен - негонен бяга! hahaha
Laughing Хич даже не съм гузна, няма за какво!  Mr. Green

Аги, ще ти скъсам ушите, да знаеш! Как можа да си направиш такава гавра с нашето любопитство!  Naughty  Wink

Янче, на нас ни пуснаха парното с един ден закъснение, защото домоупрвителя го нямаше, а само той има ключ от абонатната. Потърси вашия, да го питаш какво е положението, ако има проблем, звънете в Топлофикация, и аз разбрах, че навсякъде вече е пуснато.

# 56
  • София
  ura newsm67 newsm51
Честит Рожден Ден  Пете!  Hug
Хубав празник и много подаръци ти пожелавам от любимите хора  Hug

Да си призная, че скоро ще работя по въпроса preggo, но завъдя ли тумбак първо на вас ще се похваля  Mr. Green

Имам усещането, че знам за кого става дума и ще и се обадя след малко да потвърди тук, че интригата много взе да се заплита  Mr. Green

# 57
А Деската аз не я изключвам съвсем от списъка.  newsm78  Малее, какви сме клюкарки!  Crazy
Аз без бой си казвам, че НЕ съм аз Simple Smile макар че мераци не ми липсват Mr. Green
Скарлет, пари за капаро няма да събираме, аз оставих капаро като резервирах.
За подаръците идеята е такава: подаръците да са еднакви на всичките, за да няма борба за чуждия подарък като миналата година  Laughing и някой да ги купи, пък ние да му дадем парите или първо да му дадем парите, после да ги купи, както се разберем Wink
Аз също ако има нужда ще помагам за подаръците. Даже бих се наела да направя пликчета с лакомства, ако решим да има и такива.

# 58
Не писах поради съЩата при4ина като Десито  ooooh!
Ама сега ми е хубаво, 4ета и гледам сеир  Mr. Green

Ще се вклю4а по късно  Whistling

# 59
Ходих до борсата , замаях се от книжки.
Вариантите с коледните тематики са скъпи и луксозни, средно скъпи панорамни и другите са някакви обикновени хартиени книжлета. Примери:

http://www.fiut.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … &limitstart=0

Имаше някакви окомплектовани коледни подаръци за по 4 лв, на които не им се виждаше съдържанието, на корицата се твърдеше, че съдържат стихчета, някакви игри, лепенки , но нещо не вярвам да си струва за тези пари.

Виктор много ми хареса, както и още няколко други подобни книжки с такива пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт