АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 724
  • 235
  •   1
Отговори
# 90
Юлче, честит прърви рожден ден на Дани! Много здрав, много игрив, много обичан! Весел празник на цялото семейство!

# 91
  • София
Юлче, да ти е жив и здрав най-малкия пораснал мъж  Hug
С усмивки и игри много да ви весели,
да ви радва, забавлява,
с бате да се заиграва.
Да е все така послушен,
миличък и добродушен!
Честит празник на цялото ви прекрасно семейство!

# 92
  • София
ЧЕСТИ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ!
Да бъде все така красиво и добро дете за радост на мама, тате и бате Иво!

Вени, силна прегръдка от мен и дано всичко да се оправи за доброто на семейството, аз досега съм прощавала три изневери и то с доста големи залитания и то преди да имаме дете, но това беше любов, та предвид рецидивите незнам кога пак ще ме сполети![/color]

# 93
Честит първи рожден ден на малкото и сладко Данинце  Hug
Да расте здраво и добро дете, безгрижно детство и много радост да носи на мама, тати и бати  Heart Eyes

Юлче, честит празник, мила   bouquet Още много дълги години да празнувате този прекрасен ден с прекрастоно ти семейство
   bouquet

# 94
  • София
Честит рожден на Данинцето! Да е здрав и щастлив!

Вени, като те четох буца ми заседна в гърлото. Дано всичко се оправи.  Praynig

Много ми хареса тази книжка "коледа в гората", ама са скъпички. И все пак ми се ще да е нещо коледно, но както реши болшинството.

Спирам, че Соня седи в мене. Днес съм сама и с двамата до вечерта и дано не полудея.Чао

# 95
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ! ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО!
ВЕСЕЛ ДЕН! Почерпката е страхотна!  Crazy

Пете, честит рожден ден  със закъснение!   bouquet

Може ли аз да намеря Дядо Коледа за партито? Обещавам да е с голям корем!

Вени, настръхнах като прочетох разказа ти! Дано всичко да се нареди така, че ти и децата да не страдате!  Hug

Хубав ден!

# 96
Честит рожден ден на Дани  Hug Да е здрав, лъчезарен и все такъв милунчо Hug Юлче, хубав празник  bouquet

# 97
  • 2 етажа над тавана
Честит първи рожден на сладкото Данинце!
Да е все такова сладко дете, кротушан и усмихнат!
Юлче, честит празник и на теб, нека все така топли майчиното ти сърце малката душичка
Hug
Вени, чак сега прочетох. Много съжалявам. Надявам се нещата да се наредят по най-добрия начин - за теб, за децата, за семейството ви Praynig Hug Hug

Няма да се хваля как вървят нещата при нас с яслата, да не взема да ги урочасам нещо Rolling Eyes Ако положениетосе задържи така, ще се похваля.

Онзи ден една приятелка, която замина за Дания, ми каза, че има съмнения, че е бременна, сега много силно се надявам да е истина и да ми се похвали наистина с 2 чертички. Тя е страхотен човек и като знам колко обича децата много ще се радвам да си има нейно .

# 98
Честит рожден ден на Дани, весел празник и много целувки    bouquet
Вени много кофти, на всеки може да се случи за съжаление и аз незнам как бих реагирала.

# 99
Вени, мила, бъди силна и напълно подкрепям написаното от Аги! Ти много добре си му го казала, но в крайна сметка и ти си човек и имаш право да си щастлива и смятам, че си човек, който държи на самоуважението си. Аз съм дете на разведени родители, но те съумяха поне да запазят добри отношения помежду си и това беше само в полза, както на нас с брат ми, така и на тях. В началото много ми беше тежко, но сега осъзнавам, че като всеки от нас пое по своя път вече, така май е било по-добре за тях и за нас, за да не растем в напрегната обстановка и в постоянни кавги /въпреки, че те никога не са се карали пред нас/. Дано нещата се развият в такава насока, която да е най-добре за теб и децата  Hug

Ние с каквото можем, ще помагаме  Heart Eyes

# 100
Юлче, честит ви рожденик. Да е много здрав, щастлив и късметлия в живота.

# 101

Ами може, защото аз като питах вчера Младен и той първо много се смя  Rolling Eyes После се изчерви чаровно и ми обясни каква сценична треска щяла да го хване. Гевезе  Crossing Arms
Но все пак оставаме като резервен вариант. Ако се наложи, шму скръцна със зъб и ще наложи бялата брада  Crossing Arms

# 102

4естит рожден ден на сладкиШа Дани   bouquet Да расте zдрав и Щастлив  Hug
юл4е, весел ви праzник  Hug
[/color]

# 103

Може, може! Тъкмо ще е като истински  Mr. Green

# 104
Я да ви кажа какво се случи при нас снощи. Нали ви казах, че не е спал там и снощи заспа в 18 ч..реших да не го будя...събуди се чак в 3 през нощта да пиша и за вода и малко да поцоцка и после в 7.30 чак  Mr. Green ама супер гладен  Crazy Толкова дълго не е спал откак се е родил  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт