АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 727
  • 235
  •   1
Отговори
# 105
Юлче, честит ти рожденник! Всичкото щастие на света ти пожелавам!

Оставих го да помисли и днес, обади ми се и каза, че бил решил и ще ми каже довечера, но иска да сме изтриели имейлите. Не съм склонна, защото кажете как да повярвам, че наистина ще прекратат, а не ни мотаят! Просто незнам, ако остане в къщи как ще живеем, как ще се гледаме, какъв живот ще е това. Много ми е тежко в момента - вчера явно под въздействие на мислите как да постъпя не мислех върху видуализацията на събитията, за които четох в мейлите им, но днес това ме върхлита. и не ме оставя на мира. Незнам дали не е по-добре да си ходи.

# 106
  • София
Вени, и това се забравя! Приеми го като вирус който го е владял, това не е бил той, не е било неговото сърце, това са били нуждите му, и рецепиента е могъл да бъде всяка жена! просто тази е била на пътя му! Това няма нищо общо с теб, и чуствата му към теб! Но разбира се съвестта ще го гризе и може да избие на обвинения не само към себе си но и към теб. Приеми всичко хладнокръвно и нищо лично, а като вирус за който никой не е виновен и никой не е застрахован да пипне!
Моя съвет е  ( не ме бийте Simple Smile) огледай се малко, пофлиртувай, разбери че си красива и желана жена, а колко си фотогенична не е истина просто, вдигни очи, изправи стойка и изпъчи гърди, водиш го по точки, сега топката е в теб! Скоро ще тича към теб като пале!

# 107
  • София
 newsm59 Юлче, честит ви рожденник. Много да ви радва, много да ви слушка и той и баткото!   bouquet

# 108
  • Варна
Честит рожден ден на сладкия Дани! Да расте жив и здрав, ограден от любовта на близките му!
Вени, прегръщам те  Hug Направо се вцепених. Не знам какво да те посъветвам, аз сък много крана, може би защото не ми се е случвало. В нашата връзка аз съм флиртаджийката, ама само он-лайн, иначе не ми стиска  Embarassed Казват, че времето лекува всичко, но пък как да живееш с него докато отмине болката? Ако се разделите временно няма ли да ти е по-лесно? То пък не се знае дали няма да премине в постоянна раздяла и той да се почувства съвсем свободен.. Аз не съм много добра в съветите..
И аз залагах на Рачето, ама сега нямам идеи  newsm78
Аз съм много по-зле от вчера и си седя у нас. Вчера лекарката ми каза право в очите, че изглеждам не болна , а нещастна. Много ме заболя, дори едвам сдържах сълзите си. Права е жената, но нищо не мога да направя..

# 109
Незнма дали ще тича като пале, просто не мога да си го представя. И ще ми е много трудно да живея с него, а явно това е решил. Правя голява жертва и аз в момента за тия дечица, не само той, ако наистина я прави.

# 110
Честит рожден ден на сладура Дани   bouquet. Да е все така усмихнат и чаровен. Юлче , честит празник.

Вени, много ще е трудно да живееш така , винаги ще си нащрек, но трябва и да се положат някакви усилия да се запази едно семейство. Ексчето е права, погрижи се за себе си  Peace и ако е решил да остане и ти така решиш , не му натяквай повече нищо , не бъди видимо мнителна . Аз съм го изживяла във връзка преди да срещна мъжа ми и още като се сетя ме боли ужасно. И въпреки , че не ни свързваха деца  чувството беше  отвратително. След хиляди извинения опитахме пак и не можах да издържа на напрежението. Аз , която не съм ревнива, не спирах да се съмнявам във всичко направено и казано и така приключих тази история.
Опитайте задължително ,винаги може да се разделите.

Смин , честита ви покупка, добре изглежда . Както се казва - със здраве да си я ползвате.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 14:09 от Mayflower

# 111
Смин, пералнята добре изглежда наистина! Честита и със здраве да си я ползвате и скоро дрешки на момиченце да переш на нея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вени, Ексчето добре ти го е написала  Peace Аз също това бих те посъветвала. Поогледай се, пофлиртувай, добре ще ти се отрази, а и на него изтрезняващо ще му дойде да види, че не си му в кърпа вързана. Временна раздяла да помислите не знам как ще ви се отрази  Thinking

# 112
Ексче, права си и ти!
Вижте, преди доста години моят Саш ми кръшна и разбрах. Бяхме млади гаджета, даже друга не би се вързала изобщо. Обаче толкова горчи, толкова е трудно да го приемеш, че години са нужни, за да се успокоиш и да надживееш случилото се. Трябва да имаш такава психика, разбирания, че това после да не ти пречи. Сега той вече си знае, ако го хвана в крачка ще отрича до умирачка, понеже тези глупости 'да бъдем честни, да споделяме и т.н.' са само заблуда. Някои неща да те трепят не трябва да ги казваш.
В случая понеже е факт с писмени доказателства, то мила В Heart Eyes, трябва да се замислиш дали твоята личност може да преглътне фактите. Лично аз ти казах вече, че няма безгрешни хора, всеки има нужда от нещо ново, вълнуващо и когато връзката е дълга, то лесно се поддава. Не само че никой не е застрахован, а и никой няма да те сочи с пръст като някаква загубенячка, понеже видиш ли 'нейният съпруг никога няма да го направи' - дрън, дрън, ярина! Peace Лично аз така си разсъждавам, бая си да не ме стига, но пък си и мисля -всеки си има един живот с начало и край. Никой на никого живота не е купил, не господарства и не може и няма право да натиска да го живее както не желае. Двама души се събират, обичат се, женят се, имат деца. Дотук - прекрасно! Но срещаш някого, когото разпознаваш за своето щастие. Тук е момента да се мисли с горната глава, спокойно и отговорно , понеже нямаш право на грешка.
И ако човек усеща, че насилствено е възпрян, то той с времето нито ще възвърне обичта си към теб, нито ще те уважава, напротив - ще озлобява и при всяка кавга ще си казва, че е сбъркал, че са го натиснали и т.н. И някой ден след време ще приключи всичко, но с много, много горчилка в годините назад. Тогава децата ще са гледали, усещали, ще са расли в обстановка на липсваща любов.
Затова и Ани е права - обърни внимание на себе си. Огледай се, помисли си. И ти имаш право на избор - дали да живееш с него след това нещо, или да се разделите. Дайте си време, според мен така няма да загубите. Не си обещавайте нищо. Недей да мислиш, че ще я изрита от живота си ей така, тя не е виновна, можеше да е всяка друга. Нейният мъж може да е мижитурка, не го познавам, може да е много мъдър, може да е всякакъв. Как ще си ляга до нея, как ще я гледа, как ще я усеща - негов проблем. Сега само ти си важна. Децата винаги имат майка, баща, баби и дядовци, роднини. Знаем, че контрата остава в жената - тя гледа, тя гладува, тя е тази с децата в дома си , мъжът обикновено си хваща партакешите и шапка на тояга, може още 100 деца да направи. Но децата както не са виновни за охладнелите родителски чувства, така и само могат да бъдат благодарни, че ви има, и да сте живи и здрави /пожелавам ви го/  да ги обичате и подкрепяте! Hug

Временната раздяла може да е нож с 2 остриета - или да помогне, или да ви отдалечи още повече. Не знам как се обяснява на децата защо баща им не се прибира вкъщи. Едни познати са правели така - вечерят заедно, децата лягат и бащата се изнизва, сутринта отива на работа и така до следващата вечер. Не знам и аз.... Ако обаче се разделите и от временно стане постоянно, значи това е правилния ход на нещата. Но и няма да му се оставяш да те гледа нацупена, тъжна, ядосана и хаплива. Значи залитнал е - ок, даваш му шанс да се обърне към семейството, ще го подкрепиш, ще се опиташ да го разбереш. Тактично се изнизвай за свой, личен живот, намери си интересно занимание, работи и си купи нова дреха. Обидена си, да, наранена си, да, но не си просяк, не си злобарка. Не трябва да се вкопчваш в брака и децата, в грижите покрай тях и да викаш съвестта му, един вид да полагате натиск, защото така не вярвам да се оправят нещата. И все пак насилствено да гледаш за нещо чуждо пак няма как да стане. То или имаш нужда, или нямаш.

----------------------------------------------------------------

На нашият бебок му е тясно, само опъва, разпъва, няма как да рита.
Купих си билет за концерта на Графа, смятам да изпратя последния ден на 9 месец с музика newsm08

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:04 от Чаено момиче

# 113
Аги, голям философ си напоследък  Flutter 
Я кажи, кога ти е секциото, имаШ ли дата ве4е?

# 114
Аги, голям философ си напоследък  Flutter 
Я кажи, кога ти е секциото, имаШ ли дата ве4е?
Дървен или какъв?  Blush
Що бе, аз така си мисля.

Секциото - понеже не мога да си позволя да плащам за нещо, за което и държавата плаща, или по-скоро да давам пари за избор на лекарски екип /който да ми сложи и дата за секцио/, затова ме викат на 10-12 декември в болницата, където техните лекари ще решат кога да ми плануват операцията. Ако не стане нещо и не тръгна да раждам - тогава ще е спешна.

# 115
  • софия
Честит рожден ден на Данито   party006 baloni

Вени Hug Hug ужасна работа. Дано да намерите решение

# 116
  • София
Честит рожден ден на малкото сладко Данинце!!!

Юлче, да ти е жив и здрав рожденника!

Вчера бяхме пак при педиатърката - всичките изследвания на Валски са добри, не е вдигал от няколко дена Т. Страшно съм щастлива и успокоена.  Simple Smile

Днес момчето ми каза, че съм Баба Яга, защото съм много лоша. Twisted Evil  Ако имате нужда от такава Баба за Коледното парти, свирнете!  afwitch
Какво решаваме за Коедните книжки?  newsm78

# 117
  • София
Момичета, няма да го бъде - той си е въобразил, че хем ще остане в къщи, хем ще си води телефонна любов с нея - това няма да го бъде. Лора много зле понася нещата, днес съвсем се влоши - преди поне само кашляше, а сега и корем я боли и свят и се вие...а той пак не съзнава, че всичко това и се случва заради него. Толкова е слаб, толкова е егоистичен, че не чува и не вижда нищо, различно от носа си!

# 118
Вени, съжалявам!  Confused Действай според написаното от Ексчето - подкрепям с две ръце! Hug

Смини, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате! Peace

За днес Wink:

# 119
Добро утро  Hug
Какво решихме за тортата, ще се поръчва от клуба или от сладкарница отделно?
Как ще стане купуването на книжките и подаръците, да съберем пари или как  newsm78
Момичета, няма ли да е по-лесно като всички искаме книжки с някое лакомство всяка да вземе по една книжка с нещо сладко и това да са торбичките, че май сложно ще стане със събирането на парите, после някой да ги купува? Примерно разбира ме се по един шоколадов дядо коледа и някакъв плод или каквото предцените, да са приблизително еднакви и така ще е по-лесно. 

Вени, голямо гуш на Лора и Мати  Hug Дано тя се оправи по-бързо, вярвам, че тя след известно време ще те разбере и ще те подкрепи, макар и няколко години да са нужни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт