83 Американски пуйки по Тенксгивинг

• 16 284
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
Biz, а козето не мирише ли? Простете невежеството ми, ама последно съм пила на село, като бях малка.  Embarassed

Тандури, за пиене, за мен става дума, слагам в кафето, а и чисто го пия. Иначе ако имаш идеи какво да използвам за готвене също приемам съвети.

Аз също се опитвам да имам дни когато нищо не харча, ама трябва и интернета да си спирам май тези дни, че иначе много трудно.  Embarassed Аз обаче почти никога не купувам неща специално за празници, та така спестявам.  Sunglasses

# 136
Пингвинче, аз ще чакам януари за семейните коледни подаръци в духа на кризата. И аз вчера бях там - според мен има накъде да свалят от цените!

ей така се прави дефлация, айде сега помогнете на икономиката да дръпне малко моля  Mr. Green

На мен не ми чак толкоз жал за китайците, моля, моля Wink

Атти, мирише мила, но е най-доброто, а и се свиква. Козе сирене обожавам, но млякото (и кисело и прясно) и на мен ми идва в повече!

Ако е за кафето да пробваш да намериш нондайъри сметана за кафе?

# 137
На мен козето не ми мирише  Naughty , много си е хубаво даже  Grinning .

# 138
Козе сирене и кашкавал обичам много. Мляко - кисело и прясно - не, миришат ми.  Sick Но трябва да призная, че съм ползвала в кафе UHT козе мляко и не мирише. Но не се намира често.

Ати, защо търсиш заместител? По здравословни или вкусови причини?
Нондайъри криймър обикновено съдържат казеин (млечен протеин). Т.е. разликата с нормалните е, че няма лактоза. За сметка на това обаче са пълни с корн сироп. Аз си купувам лактоз фрий мляко. Не съм открила заместител. Соево и оризово не харесвам хич.

# 139
Кюбит, на бебето му излезна екзема и сега съм на диета. Защо не са му пуснали кръвни тестове, за да се види към какво е алергията е мистерия за мен, ама пратих мъжа ми на прегледа, а той не е настоявал. Та за сега ще пробвам бе някои неща, вкл. мляко за около 1-2 седмици, докато се изчисти. Не знаех за лактозе-фрии млякото, сега ще пратя мъжа ми да вземе, то си има вкус на истинско, нали?

# 140
Aтти, дори е по- хубаво. Плами има алергия към лактозата и затова знам

# 141
Не знаех за лактозе-фрии млякото, сега ще пратя мъжа ми да вземе, то си има вкус на истинско, нали?

Aтти, дори е по- хубаво. Плами има алергия към лактозата и затова знам

Абсолютно по-хубаво е!  Peace
Аз си купувам само от това. http://www.lactaid.com/
Има го в различни разфасовки / маслености / адд калций и т.н. http://256.com/gray/recipes/eggnog/lactaid.jpg

Ати, дано бързо премине проблема.

# 142
sedq tuk  и мисля-аз пари от понед.до петък не харча,освен ако съм омазала нещо и няма мляко от смт важно; кафе пия нес от чекмеджето,обяд си нося или не ям,взимам децата в 4.30,ходим някъде където пари не харча,вечеряме у дома и спим..така погледнато направо съм се замогнала май Laughing Четох преди време че се пести от 1 до 3К /година ако не се пие кафе и обядва/закусва навън в раб.дни в тоя ход на мисли..
*
Зора,разкажи как мина рд на дете?

# 143
Четох преди време че се пести от 1 до 3К /година ако не се пие кафе и обядва/закусва навън в раб.дни в тоя ход на мисли..

Я, колко много пари сме спестили Laughing не пием въобще кафе, а през седмицата да ядем навън е голямо изключение....
спрях пазарите през седмицата от седмица, сега трябва отнякъде другаде да клъцна, за да избутаме след таксуването на северанс-а Thinking

Уинкс, никога не съм ходила на нощни прожекции, нямаше и сега да отида, ама понеже с тези мами правим бук клъб един път в месеца, та е тази вечер, и така или иначе ще сме заедно та ни хрумна лудата идея да сме тинейджърки още веднъж преди да минем 35 Laughing

Мишолинче, четеш ли книгата?

кюбит, сладур и половина е племенника Hug

Зора, снимки ?Flutter

днес  получихме от застраховката официална покана за кобра за скромната сума от $1 119 на месец Shocked...някой използвал ли е временни застраховки, идеи? Трябва ни за 2-3 месеца, след може да направим ЕйДж ще е покрит безплатно от щата.

# 144
  • usa
Защо не са му пуснали кръвни тестове, за да се види към какво е алергията е мистерия за мен, ама пратих мъжа ми на прегледа, а той не е настоявал. Та за сега ще пробвам бе някои неща, вкл. мляко за около 1-2 седмици, докато се изчисти.

най-вероятно защото тези тестове не дават никаква смислена информация. освен изключването на млякото от диетата, смени сапуна за миене с мек такъв, например dove, спри всички ароматизирани козметики, след къпане избърсвай веднага много добре. но най-вероятно екземата е заради студа, щом е -11 градуса. много ли е зле кожата?

честит рожден ден на александра прекрасна! много, много радост да ви носи, зора, и вие на нея!

# 145
  • usa
[днес  получихме от застраховката официална покана за кобра за скромната сума от $1 119 на месец Shocked...някой използвал ли е временни застраховки, идеи? Трябва ни за 2-3 месеца, след може да направим ЕйДж ще е покрит безплатно от щата.

Shocked Shocked Shocked! ако е за 2-3 месеца и не ви предстои някакво неотложно лечение, не допускате ли възможността да изкарате без застраховка? то по-евтино ще ви излезе ако се наложи да си платите за някое извънредно посещение на лекар, отколкото три месеца да плащате по хиляда и двеста лева...

# 146
Миз, не е толкова зле кожата, по тялото не се вижда, само се усеща с пръсти, все едно има лишеи. По бузките е и леко зачервено, но мисля, че това е защото го мия по-често там. И аз отначало си мислех, че е от студа, защото на мен ми излизат такива лишеи през зимата, но лекарката е била категорична, че е алергия към храна. Изборила е мляко, яйца, ядки (за мен), и риба, глутен, яйца (за него).

# 147
Не лева, миз, долара..  Shocked За Медикейд или нещо подобно не се ли класирате..

Мерси за картичките, още довечера ще щурмувам Майкълс.
Ох, кой какво прави, аз пак анализи пиша. На 9-ти завършваме 1 клас ( Crazy как звучи само) и ще ни водят на пица. Flutter

# 148
  • usa
Миз, не е толкова зле кожата, по тялото не се вижда, само се усеща с пръсти, все едно има лишеи. По бузките е и леко зачервено, но мисля, че това е защото го мия по-често там. И аз отначало си мислех, че е от студа, защото на мен ми излизат такива лишеи през зимата, но лекарката е била категорична, че е алергия към храна. Изборила е мляко, яйца, ядки (за мен), и риба, глутен, яйца (за него).

може и хранителна алергия да е, но без тестове няма как да се определи със сигурност. както го описваш обаче - на откритите места на кожата, според мен си е точно от студа. на моите и тримата през зимата им се появяваше екзема, на двама от тях през топлите сезони изчезваше безследно. пробвай да мажеш зачервените и сухи места с eucerin крем. крем обаче, не лосион.

знам, че е долара. но нямам ли право на художествени изкази Simple Smile?

# 149
Ясно, де, аз пък се възмущавах по този начин..
Ама наистина много пари за едномесечна застраховка!

Общи условия

Активация на акаунт