83 Американски пуйки по Тенксгивинг

• 16 303
  • 239
  •   1
Отговори
# 120
Честит 1ви Рожден Ден на  Александра и на мама Зора!!!  newsm59 Много щастие!!! и веело празнуване!!
Билейтед Честито и На Софкин Дани  nbirthday !
Хиър Направо е стряскащ списъка, аз вчера бях в един от гореспоменатите магазини- Сиркът Сити...на повечето техника имат 10% офф, на някои 20%
ще взимаме плосък екран заслужава ли си да чакам след Коледа да паднат цените?

# 121
penguin, снимката на малкото пингвинче е супер сладка!  Peace

Аз днес получих нови снимки на моя племенник и съм разстопена. Ето го, да се похваля и аз.

# 122
Пингвинче, може и да са по на сметка след празниците, даже след Януари, след като се изпозват коледните гифт карти.

Уинкс, забравих по-рано, за кой филм питаш? Ако е за вампирския, утре го пускат и ще ходим с няколко мами от парка на нощната прожекция в 12.01 тази вечер Crazy Ай ноу Mr. Green

Този списък е депресиращ Rolling Eyes мислех, че ще се оправяме, а то още има да потъваме ooooh!

# 123
  • USA
За него, да!  Mr. Green Радвам ти се на ентусиазма. Аз нощни прожекции правя само вкъщи.

Кюбит, много ти е сладък племенника. Да е жив и здрав!

Изи е много хубава с тази мечешка шапка.  Heart Eyes

# 124
Хиляди цалуффки за Александра, най-лична мома на Зора и на клуба!  Grinning

На Дани - на патерици! И се извиняваме за объркването на майка му  Hug

Ох, че нахилен племенник! Да ти е жив, здрав и вечно усмихнат! Колко е голямо това малко чудо?  baby_neutral

Изи е сладур бесподобен!  Heart Eyes

Пингвинче, аз ще чакам януари за семейните коледни подаръци в духа на кризата. И аз вчера бях там - според мен има накъде да свалят от цените!

Ааа, сетих се какво щях да ви пише преди седмица... значи избирате си един ден от седмицата и се заричате да не похарчвате нито стотинка - няма кредит, няма дебит, но кеш! Тайната идея е, че може и да се поспести от хилядите дреболийки ненужни, дето всеки ден ги вкарваме в бюджета. Който реши, че прийома му върши работа увеличава дните на 2/сед!  Mr. Green
Спестеното - за обувки! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
Честит 1-ви рожден ден на малката Александра и мама Зора! Много усмивки, здраве и щастие и за двете!  Grinning Grinning Grinning

Списъкът с магазините е плашещ..

# 126
Зора, да ти е живо и здраво порасналото момиче! Много да ви радва, и по малко да ви ядосва - колкото да ви държи в час! Весело празнуване!  newsm67  Party Time

Кюбит, сладур голям е! Да ви е жив и здрав!

# 127
Зора, честит ви празник, на теб и на Александра! Напраево не мога да повярвам, че е минала една година.  Laughing

Кюбит, голям е пухкавелко твоя племенник. Аз имам слабост към такива пухкавички бебета.  Flutter

При мен е -11 с вятъра и по този повод трябваше да изведа бебето, нали е роден минесотец да свиква да се калява, че те после по това се различават от нас простосмърните. Joy

Някой да ми препоръча заместител на краве мляко?
До сега съм пробвала оризово и соево и не стават.  Sick

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 23:01 от Atti

# 128
Зора, да ти е жива и здрава Алекс  bouquet
Кюбит, много ти е сладък племеника, и аз викам на брат си че искам племеник, ама няма отговор от другата страна #Cussing out
Изи е сладурана голяма
Агент , ние сме на такъв списък от около 1 година / има и по 2-3 дена в които не харчим за нищо/ Laughing
Хиър, този списък е  Shocked, вчера съпружето се прибира и ми казва че са му намалили часовете от 32 на 12, а на 3 човека са им казали да си ходят. И така днес се оказа че имаме свободно време / почивен ден за Мария/ и ходихме в мола, малкия игра, щуря и се прибрахме
Да се похваля, снощи след като се оплаках, взех да виждам лека светлина в тунела от това четене, мозайката взема да се подрежда, само дето май никой няма да има нужда от ПМ Rolling Eyes, че се чудя и май за какво уча

# 129
Честит Рожден Ден на Александра!!!   bouquet
Да расте все така хубава, здрава и да слуша майка си (може и татко си  Mr. Green)

Кюбит, племенникът ти е мнооого сладък!

този списък с магазините и мене ме стресна доста  Confused
какво ли има още да става...  ooooh!

Агентке, хубав 'почин'! Имам периоди от 2+ години, които съм карала на бюджет (в момента нямам) и с ръка на сърцето мога да заявя, че моят няма накъде да се трим-ва вече  (ако не искам да се откажа от неща, които смятам за важни).

# 130
Хубав племенник видях!

Искам да ви попитам къде продават хубави коледни картички в големи пакети - по 10, 20...ъм..50? Вчера взех от Сейфуей някакви си 6 от Hallmark, но са ми крайно недостатъчни.  Blush

# 131
Мерси! Голям е дебелан, много ми е миличък.  bowuu
Agent, на 3 месеца е.  newsm30
Ева, аз купих първия път от Deals and Discounts (били миналогодишни, не мисля, че има значение), после от Coscto. Пакетите са по-големи там. Имаше мисля дори 100.

# 132
Pixie,  аз правих на Ели миналата година такива инхалации. Като начало гледах да спи ( когато е възможно) и просто и го слагах пред носа. Другото беше,че и обяснявах ( нашето приличаше на муцунка на рибка), как сега ще си играем на Немо ( миналата година тя все пак беше около годинката и минаваше номера, и третото...просто натискаш и пищи....така гълта и повече въздух.  Rolling Eyes

Честито на всички, дето имат поводи, съжалявам, че не мога да изброявам поименно, но едвам намерих време да седна сега.  Peace

Ева- Michaels! Със сигурност има, аз купих съвсем наскоро бяха на разпродажба едни страхотни малко по-малки от нормална големина картичка за 1$ 10 броя!

И аз като Джена нямам какво да орязвам от бюджета. Пазари се 2 пъти в месеца, тогава плащам и сметки. Другото е инцидентно и много, много рядко. Дето се казва, аз 2 дни в месеца пазаря, няма какво да се опитвам да не пазаря 2 дни Simple Smile

Атти, за какво ти трябва млякото? Питам, защото да знам какво да препоръчам.  Peace

За списъка, за да е обективно трябва да се сравни с миналогодишен такъв, защото много магазини малки бизнеси затварят магазини, а големите просто реорганизират и отварят на друго място. Да не забравяме, че трябва да се съпостави и с това колко смятат да отворят, та не е просто 2+2...не че Съркът Сити не фалират...това е друг въпрос.

# 133
Ева видях страхотни картчки на много хубави цени в местния Росс на Коледния щанд  Peace

# 134
Пингвинче, аз ще чакам януари за семейните коледни подаръци в духа на кризата. И аз вчера бях там - според мен има накъде да свалят от цените!

ей така се прави дефлация, айде сега помогнете на икономиката да дръпне малко моля  Mr. Green

сладък племеник кюбит, много хубаво бебче. помня и аз как се радвах на моя, сега е 4годишен дангалак  Laughing

Атти - козе мляко опитай. другото вече сте го казали.

Общи условия

Активация на акаунт