Да сте ни живи и здрави и майчици и дечица сладки

)

Как ще става този номер не знам. Той не изговаря правилно думите, даже в яслата въобще не говорел. Питали мъж ми като го прибира дали в къщи говори, защото там думичка не обелвал.
Все още истерясва редовно. Особено като ги съберем с Габи. Ревнува явно... Няма търпение да мине тази ужасна година и да си приберем детето. Дано да успеем да ги класираме в ОДЗ-то, че иначе не знам...
на всички.
ще ти напомня тогава 

Но ще пробвам съвета ти,да видя дали ще проработи и при мойто диване!В неделя пак такава сценка ми спретна,защото точно искал да ходи на гости в съседния вход на едно детенце,пък аз,видиш ли,го прибирам да обядва и да спи на обед!?Ей,направо пяна му излезе на устата,така беше побеснял

иначе много го харесвам.

ама пък, когато прави напук има много дяволита физиономия, а сега не е така.
в крайна сметка на 4 годишна възраст взе ,че ги научи от веднъж . До тогава не сме имали някъкви фатални липси от това ,че не ги познава .При Алекс явно не се получи така ,предполагам ,че покрай Симона ги е запомнил защото аз от ,,опит,,
въобще не съм си правила труда от толкова рано дори да му ги казвам ,но скоро установих ,че ги знае

и у нас колата е моя грижа, да не говоим че в нашата къща само аз съм шофьора

. Знам си аз, че детето е маймунче, ама те как разбраха
.
Да му се невиди,много ме е яд оттолкова малък.А иначе най-редовно си мие зъбите.