Зима чука ни на прага,МАРТенчето парти стяга!

• 13 145
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Дина, Голямо фръцкане, страшна работа Simple Smile

Гер4о, купете му едни батерии на човека да ви донесе подаръци Joy

Цеци, Успех на новото старо място!

Тася, мерси , че попита... На Кайо високата Т му мина за един ден, но от вчера пак вдигна, може би някакъв вирус. надявам се да му мине до вторник.

малко снимки и от нас. голям зор за тия коледни шапки да го снимам, егати и детето. С шоколад го подкупвах, и пак се дърпа и прави муцуни, дда не го снимам.

http://picasaweb.google.bg/tatyanaslaveykova/KayoKoleda#

и да се похваля какъв комплимент получих днес,

Мамо, ти си като сладка Магаринка. (мандаринка)

# 256
Здравейте, мами  Grinning

Денерис, честити ви апрески  Grinning Верно Али явно много им се кефи  Laughing

Кали, много са хубави снимките с кол.шапка  Grinning А тези голями конструктори в куфарчетата от къде сте ги купували. И Маги си пада по конструктори, но не мога да намеря с повече елементи и по-голями форми  Simple Smile

Радвам се, че започват да се оправят дечицата  Peace Да са готови всички на линия за партито  Grinning
Маги я подхвана някаква зверска кашлица от нищото. Педито каза, че явно е алергична, защото нищо друго й няма. Та сега се тъпчем с алергични сиропи. Дано се пооправи до събота  Grinning

ЦЕЦИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА!!!    bouquet

# 257
Здравейте!
Честит Никулден,на патерици!На всички именници,много здраве!
Също на патерици,честит рожден ден,Цеци!
И ако има студенти,честит студентски празник Simple Smile
Ние снощи ходихме на преглед до болницата,защото лекарката ни беше нощна смяна.Виктор още има хрипове и кашля,чисти си гърдичките.Продължаваме с инхалациите.В петък ще ходим пак на преглед и тогава ще разберем дали ще може да дойдем на партито.
Скъса ми се сърцето вчера в тая болница колко бебенца и дечица имаше Cry

# 258
Денерис,Калина,много хубави снимки и малки модели Simple Smile
Успешна седмица на всички.

# 259
Благодаря за поздравите Hug и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ  bouquet

Ние вече изселихме Ели от днес е на градин (ВЕЧЕ В ПЪРВА ГРУПА) В Разград.Сутринта я заведох , тя си влезе кротко и веднага се хвана за играЧКИТЕ.Градината е много хубава  и уютна , няма нищо общо с кварталната Софийска ясла.
И учителките са много свестни - утре ще споделя и впечатленията  на детето

чао засега Hug

# 260
Привет. Wink
Цеци,честит рожден ден на патерици и от мен.Здраве,късмет и успех в новото начинание.  bouquet
Янето също е добре.Хремата на 90% я няма,кашля малко,до събота се надявам да се е изчистила съвсем.Явно си беше някакво вирусче,макар и без температура,защото и ние с мъж ми се разсополихме,но вече и при нас нещата отшумяват.
Да ви питам за адреса на клубчето,че в нета само адреса на Бъни1 намирам.Къде точно на Била-България?
Денерис,много са яки апреските...и модела. HugИ Кайо е голям сладур,ама как е надраскал стените наистина... Laughing
Ние днес украсихме елхичката и си направихме фигурки с гланцовото блокче,по-точно аз ги правех,Янето ми пречеше усърдно.Ето ги:
http://nadeto7.multiply.com/photos/album/1/1#47

# 261
Веси, 3 вида са кубчетата. Кутиите са от 2 от тях. Едните са на Лего Дупло строителите, имаме сравнително малко от тях, и според Кайо са болни, защото не можели да се захванат за другите.
"другите". от които имаме много, са на ДЕДЕ, продават ги в Кауфланд, ок 18 лв струва голям плик с 120 части. Много ми харесват, защото пластмасата е мека и лесно се сглобяват и не се разглабят, както другите. (пробвали сме няколко вида).
Легото е по-хубаво, но 5 пъти по-скъпо.

И последните са едни пръчки от Джъмбо, те са с кутия също, 25 лв струват, но не са особено практични. Обикновено само ги събираме и изсипваме.

иначе държим играчките в един шкаф с пластмасови чекмеджета, 35 лв струваше, събира всичко, леки са чекмеджетата и може кайо сам да си ги пълни и придърпва. ако искаш, ще ти го снимам.

Наде, много весело изглежда у вас Simple Smile

Ние току що украсихме елхата коятоспоред Кайо е украса дърво, и изобщо не е елха. Сега да видим колко време ще остане.

# 262
Кали ,нашта елха дори не е украса дърво ,а е просто ,,украса,, според Алекс  Grinning, беше накачил всичките топки на долните клони ама плътно една до друга /на клонче по около 5 топки успявае да наниже / на нищо не приличаше та като му мина мерака и си отиде в стаята я свестих малко от малко.
Страхотни снимки сте пуснали, имам и аз малко нови ,но все не ми остава време да ги кача.

# 263
Привет  Wink

Ей, ужасно трудно избирам подаръци  Embarassed не мога да реша какво да взема на Илин / неговото желание е огромен багер с педали, който няма как да паркираме в хола/. Спряла съм се на Лего, но голямото чудене е  " Дали да е Дупло или направо да скочим на дребничките?" . Та, тъй като гледам има насочени към Лего, моля споделете на кое сте се спрели  Wink много  ще ми помогнете.
За елхата да кажа, че в събота отидох да избера играчки и като се връщам, мъжете я украсили с наличните Shocked  но лекичко я пренаредих, без да ги обидя , и вмъкнах новите. Илин много и се радва, страшно е доволен, че той е слагал играчките  Peace

# 264
Жужи, ние взехме лего от малките част защото Алекс до сега играеше с някакъв конструктор с големи парчета и реших ,че е време малко да разнообразиме. Проблема е ,че сме взели кофа с 1800 части  ooooh! как ще ги събирам незнам.
Ние вчера купихме основния подарък за децата ,незнам дали ви писах ,че ще е общт и за двамата-една много яка игра Wii се казва, изпробвахме я снощи с Боби /до 2 часа откарахме  Crazy/ чудя се за тях ли ще е подарък или за нас  newsm78
Харесва ми ,че поне се изразходва енергия /мен ръцете днес ме болят направо -май много се вживях  Mr. Green/
http://www.youtube.com/watch?v=73yDRm8KaWY ето я на който му е интересно
За тържеството в градината си е поръчал багер и го купих миналата седмица, сега ми остава само за партито да имисля да взема нещо ,но идея си нямам какво да е  newsm78

# 265
Утре ще пиша адреса - чякам да ми го пратят. Клуба още не е отворил, но собствениците ме увериха, че няма да има проблеми до събота. Та споко...

# 266
  • София
Мами на момиченца, кажете ми моля кои куклички са на мода за момиченцата сега Praynig Какво е най -подходящо да купя за 3г момиченце

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 21:48 от ketito

# 267
Мами на момиченца, кажете ми моля кои куклички са на мода за момиченцата сега са на мода  Praynig Какво е най -подходящо да купя за 3г момиченце
В момента май освен кукли на мода са и понитата, миналата година това беше  хит ,но все още е доста актуално http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.537

Като кукла това гледам ,че доста се харесва в обкръжението на Симона http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.290

Третия варянт е бебе ,например това http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.1189 или това  http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.894

А бейби борн сигурно го знаеш ама нещо много солена работа и самото бебе и аксесоарите http://www.comsed.net/search/searchl.php?lp=0&ps=0&idl=5

# 268
Аз на Маги последно й купих за Коледа бебе. С бабата решихме да се комбинираме, та от нея ще е количка аз бебето, от нас - бебето  Peace
Та другата кукла ще остане за РД  Wink

Кали, мерси за разясненията  Grinning

# 269
Аз на Маги последно й купих за Коледа бебе. С бабата решихме да се комбинираме, та от нея ще е количка аз бебето, от нас - бебето  Peace
Та другата кукла ще остане за РД  Wink

Кали, мерси за разясненията  Grinning

хахахахаха... ми те бебетата все са от вас, то е ясно Joy
Ох Веси, първо прочетох "от нас бебето" и реших че за истинското бебе говорите.
Hug

Днес отидох на работа за 2 часа и като се прибрах ме чакаше следната картинка. Леля (която гледа Кайо) И Кайо строени пред вратата да ми разказват за белята ... Белята ..... елхата на пода, топките предвидливо прибрани обратно в кашона и всички гирлянди подредени както си искат.
И  крилатата фраза на вечертта:

"Виж как сложих дървото – паднено е то"
и украсата в стойка "полегнала е тодора"

Общи условия

Активация на акаунт