Бъдещи мами Февруарки-сладки дебеланки,чакат бебета засмянки...

• 12 416
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
naiema няма проблем да са сребърни халките мои приятели миналата година се бракуваха със сребърни newsm10

# 151
naiema,моето мнение е че защо да не са сребърни...нали важно е да ти харесва.Халката е символ на брака ..пък било то сребро,злато платина..или каквото човек харесва.Май скоро ще те поздравим с добре дошла в отбора на госпожите Simple Smile Simple Smile

# 152
naiema ние с моето мъжле се оженихме по същия начин,както вие искате и това не ни прави по неженени от женените.На всичкото отгоре само аз имам халка,защото той изобщо няма да носи...Моята е бяло злато,защото и аз не харесвам жълтото.И само да ти кажа,че първоначалния ми избор беше стоманена халка...много яка!!!! обаче ми беше голяма,а нямахме време да чакаме за по-малка...Така че няма значение-със или без златни/сребърни и т.н. халки вие пак ще сте си женени.Както каза медицинската сестра,която ни взимаше кръв за Васермана..."със или без Васерман,вие пак ще си се ожените ако искате..."  Mr. Green
За мен халката е нищо повече от символ,но това,че мъжа ми не носи халка,не означава,че не ме обича..напротив,за мен е по-важно,че носи любовта и уважението към мен в сърцето си...и важното е,че ми го доказва всеки ден вече близо 7 години...
Успех и щастлив семееен живот ви желая!!!  bouquet

# 153
Момичета,имам едно въпросче...намирате ли това за приложимо  за количката през зимата http://www.tomuycukbaby.de/103/103beige2.jpg.

Според мен това си е напълно подходящо чувалче за зимата. Но нека по-опитните мами си изкажат мнението.

Момичета имам едно питане към тези от вас, които в момента са в болничен , но от онези до раждането. На вас паричките от НОИ за този месец преведоха ли ви ги? И принципно до кое число на месеца ги превеждат?
Моята братовчедка, която всеки момент трябва да роди все още нищо не е получила. Много странно newsm78

# 154
^desika^ аз съм в болничен от 2 септември и до момента нямам нито един лев изплатени болнични...Незнам в случая какво става и дали проблем имам само аз...

# 155
  son4e  Аз съм в Мошино , а и ти може да познаваш мъжът ми, защото преди да се оженим той живееше на Тева.Сега там са свекър ми и свекърва ми.Значи може да се засечем някой път  Hug а иначе термина ми е на 21.02.
 Аз да ви кажа как съм ги наредила февруари месец....да ми завиди човек.На 18.02 кумът ни има рожден ден, на 21.02 е брат ми, а на 22.02 е мъж ми...  Laughing  и между тях ще е бебчо.....ще има празници безкрай ...живи и здрави.

# 156
Няма никакъв проблем да са сребърни и тенекиени да са целта е да са символ на вашата любов,така че не се притеснявайте   Simple Smile
А защо не се ожените когато детенцето проходи,точно ще ви е шаферче  Simple Smile Една приятелка роди близнаци,те сега правят една годинка и лятото правят сметка да се оженят и близнаците да присъстват ще е много сладурско.
Сега ще ти кажа какви са ни плановете.Двамата с моя приятел намираме смисъл единствено в църковния брак и това е причината до сега да не сме се бракували,защото не може да направим църковен без граждански.Честно казано и не само това.Ние борихме дълги години стерилитет и аз много се страхувах да не би да не мога да родя детенце от него и някакси не исках да го обвързвам с брак.Благодаря му,че нито за момент не се огъна пред трудностите и винаги ми е дал повод да разбера,че със или без дете винаги ще ме обича.И заедно ще се борим да достигнем до мечтата ни за бебе по един или друг начин,но аз все пак се страхувах.
А пък и никога не съм имала мераци да се видя като булка  Wink Както и да е!!!!!Когато забременях решихме след като се роди бебо да сключим църковен брак.А пък сега си казахме: Що да не разпишем само,ей така без тържество,пък живот и здраве след година две ще си направим църковния брак.Та така,май май ще стана госпожа Blush
Благодаря на всички ви  Hug Hug Hug
На мен паричките от НОИ ми ги превеждат чинно два пъти в месеца-около 3-4 и 27-28 число,просто защото болничните ми се застъпват в месеца.А аз съм в болничен май вече 3 месеца.

# 157
Elisana и моето мило мъжле е родено на 21 февруари.. Mr. Green

# 158
 Какво да кажа....хубави и добри са мъжете риби... Mr. Green Laughing   или водолеи????

# 159
^desika^ аз съм в болничен от 2 септември и до момента нямам нито един лев изплатени болнични...Незнам в случая какво става и дали проблем имам само аз...
 Shocked Shocked Rolling Eyes

Стига бе, това направо е подигравка. Ужас! Аз нещо леко се смутих, защото ако тия не превеждат парите на време нямам идея как ще се оправяме като в началото на месеца плащаме заем  Rolling Eyes
Поредната малоумщина на нашата държавица

# 160
  • София
Добро утро!  Laughing

Да кажа първо добре дошли на новите мами, колко е хубаво, че ставаме все повече и повече, само така

cutesmallcat, много благодаря за подкрепата, имах нужда да чуя, че е нормално това, което си мисля  Hug

ioli, за зъба да ти кажа, на мен също ми се счупи скоро един кътник, 1/4 от него падна, а 1/2 пък си беше и без друго пломба, резултата сега е, че вече е 3/4 пломба:), нито ме болеше, нито нищо, на мен ми се счупи във вторник вечерта и в четвъртък по обед бях при зъболекарката ми, очаквах да ме боли, ама тя каза, че понеже не е минало много време не е замърсен и само ще го опресни и ще сложи пломба, изобщо не боля, а си говорихме и за дъщеря й, която е колкото мен и ще ражда май месец как си купила билети за Депеш мод и само искала да роди преди концерта, че да не ходи цялото семейство с нея да я пази в 9тия месец там:), тя също ще става стоматолог, та ще си имаме след години и лекар и за бебчовите зъбки:)

^desika^, за маршрутка не знам, за автобус също, но има трамвай, който ходи по България нагоре, колелото му е в един тунел след Билла, така че ще ти свърши работа, номера му не го знам, мисля че 7 беше, ама да не те излъжа, за по-сигурно провери в страницата на Софийски градски транспорт skgt-bg.com, мисля че така беше:)

hetera, много съжалявам, че съм те навела и теб на тъжни мисли, сега искам да се реванширам и да ти оправя настроението, та...вчера и аз реших да ис режа ноктите на краката, седнах по турски на дивана колкото мога и си приказвам, мъжът ми седи на фотьойла с гръб към мен, по едно време както съм се умълчала вече съсредоточено и се изцепвам: "ей, малкия, риташ не риташ, това е положението, мама трябва да си изреже ноктите, ще търпиш още малко Naughty", леле, мъжът ми се спука от смях с мен, а аз не, че много добре се справих със задачата, като не мога да се сгъна както трябва, сега са ми на вълнички и единият така съм го отрязала, че сега ме боли пръстчето, ама ще ми мине, няма къде да ходи, така че споко, не си само ти, не се притеснявай за тези неща:))) А, за какво друго се беше притеснила, грозна и дебела казваш, снощи се обажда бабата на милото, тя нали акушерка и разпитва сега, как съм, бебчо рита ли, колко килограма съм била качила, милото й каза, че съм качила 13, те са 12 ама айде и тя като почна, ама то за цялата бременност трябва толкова, много са, как може така, кръвно високо има ли, а и аз започнах от 74, така че верно си приличам на слонче вече, ама аз като се ядосах, така го насметох съкровището защо дава така ва ценна информация, ми питала жената, интересувала съм, после като почнах, дебела съм, не мога да ходя, не мога да дишам, направо се видя в чудо, вярвам че другия път като говори с нея със сигурност ще избегне темата, така че не се притеснявай и по-лошо има:))))

Мерси и за кафенцата и мъфинчетата, мисля че за мен не остана, ама ще се поровя да видя дали няма някои заблудени скрити някъде:)))

# 161
MamaZ, добре ме разсмя  Joy hahaha с тоя виц за таткото. Сетих се за истински случай: сестра ми ражда в Тина Киркова. Аз отивам на свиждане на втория ден и точно на вратата на родилното един татко се нагъзил, опитва се да види нещо, жена му очевидно ражда, защото много вика, а той един пълничък и стиснал здраво дупето, което трепери  Laughing В един момент излиза един доктор - мъж с леко кървясали ръце малко като касапин, позабърсва се и вика: Честито - 3100 кг. Таткото за малко да припадне, хваща мобилния и звъни на някого: Ало, роди се, 3100. Отсреща очевидно го питат какво е, а той: Ми забравих да питам  Joy hahaha Joy малко като парче месо стана  Mr. Green    
Деси, това ми изглежда приложимо и полезно, но бих го сложила в графата с ектрите, защото много малко време ще го ползваш и би могло и с най-обикновено одеало да направиш същата врътка. Но пък е много красивичко  Flutter
Ей, добре дошли на новите мами   Hug Живи и здрави, дано сме заедно и на финалната права  Praynig

Фокси, има проблем с болничния, душа. Провери дали е занесен, дали е бил попълнен коректно, защото съм чувала, че когато нещо е сбъркато просто си остават там, но не превеждат пари, докато не попиташ  Confused Възможно е да има проблем със самите осигуровки - дали са били превеждани през последните месеци, защото едно е да ти ги удържат от заплатата, друго е да ги внесат в НОИ. Десика на мен ми ги превеждат през първите 3-4 дни от месеца за предходния месец. Не мога да не ги похваля и с това, че получавам SMS, че имам преведена сума по сметката и също си следя преводите чрез онзи индивидуален код, за който ходих чааак до НОИ на Стамболийски.  

Найема, подготвяте щастливо събитие, пожелавам ви успех, халките нямат никакво значение  Wink нито роклята, нито ресторанта, нито нищо друго, освен вашето желание да се обвържете. За подробностите от брачния живот, ще говорим друг път  Joy Mr. Green Joy

# 162
  Момичета ,незнам защо става при вас така с болничните.Аз бях  3 дни - от 01.10 - 3.10 в болнични.Подадох го в НОИ на 4.11, а на 9.11 получих смс , че сумата е преведена.Говоря за в София.Да не би от счетоводството във фирмата да има проблеми???

# 163
naiema Tи ни даде повод да празнуваме.  Хайде черпя ви.

За халките няма значение.  Аз съм с бяло злато халка както и мъжът ми.  Не обичам жълто, макар да имам.  Не се притеснявай даже и да са сребърни.  Нали знаеш кое е най важното.  
Аз имам само църковен брак, но тук е законен.  Не исках никакъв друг.  
Когато имате възможност ще си го направите и бебка ще е с вас.
 Hug

# 164
Снощи явно е било време за мрънкане и оплакване.
И аз се включвам към Ивето и Хетера.
Цяла вечер мрънках на милото как съм надебеляла, че съм станала като една топка  Cry,че краката вече ми се търкат един в друг. А той твърди обратното, колко сексапилна съм била, че съм била мамата с най-сладкото и секси дупе. Ама аз не   Naughty не вярвам.И само мрън-мрън.

Gall благодаря за инфото, ще и кажа да си ги провери тези неща.

Иве мисля , че 7-ца беше трамвая, но ще се опитам да намеря някаква маршрутка или ще чакам милото да ме закара. Че не ми се дават една камара пари за такси.

Общи условия

Активация на акаунт