Бъдещи мами Февруарки-сладки дебеланки,чакат бебета засмянки...

• 12 413
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Мозъка ми вече се събуди Mr. Green

Son4e Добре дошла в отбора на мъжките мами! Бая голяма мъжка дружина заформихме  :mrgreen:

# 136
  Добро утро    bouquet
Днес поне има слънчице навън и не е толкова мрачно.

ioli   Не се притеснявай за зъба, най-вероятно ще ти го пломбират само.Аз откак съм бременна сложих вече 2 коронки, сега трябва снимка да правя / което малко ме притеснява/ и имам още един счупен зъб, чакащ да му дойде реда.Май като мен друга няма...голяма закъсация е при мен със зъбите.

А иначе и на мен вече много ми тежи и кръст ме боли, а и стола в офиса не е от най-удобните, ама се успокоявам, че остана още малко.

Момичета дали има предпредродилна депресия  newsm78 Защото мен явно ме е хванала вече...Трети ден само ми се реве, в много скапано настроение съм.Лошото е,че мъж ми и дъщеря ми го отнасят.Ето вчера като се прибрах пак се разплаках и детето само идва при мен и - "моля те мамо спри да плачеш..."
Как може да съм такава.....

son4e  добре дошла и аз съм от Перник.Къде точно живееш?  А на 22.02, т.е. на твоя термин, мъж ми има рожден ден, та един вид догодина ще му направя подарък  - едно  newsm30

# 137
Добро утро и от мен!!!!!!Благодарско за кафенцето с мъфини - имах нужда да се поразсъня Hug
son4e,добре дошла в нашата компания   bouquet
^desika^,да кажеш как са станали меденките еййййй!!!!Че аз много обичам,но изпуснах рецептата - нормално с темповете с които пишем.Така че,ще се радвам ако я пуснеш отново.
Относно таткото при раждане можех да се обзаложа на 100 %,че нашия татко е против.Но снощи останах  Shocked Shocked Shocked когато все пак го попитах и той каза ДА направо зяпнах от изненада!!!!!!!Струва ми се,че май се прави на герой,но ще питам док и ще присъства щом иска,ако има такава опция в болницата.
Относно свободното време аз шия гоблени,чета,гледам филмчета,пренареждам си колекцията от захарчета за кафе,обикалям магазините и кафетата - абе ей такива работи  Wink Работата ми липсваше в началото,а сега въобще не ми се връща там.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 09:57 от naiema

# 138
  • София
Добро утро красиви коремчета  Hug

son4e  welcome

И аз като ioli имам да се оплаквам от зъб,снощи ми падна една пломба.Момичета някоя от вас казваше,че е питала лекаря си дали зъболекар може да й слага упойка и той и е разрешил.Така ли беше или се бъркам?Защото аз трябва да ходя на зъболекар спешно,но много мразя и много ме боли и ине искам без упойка,но дали няма де е опасна за бебо  Sad

Elisana за депресията не се притеснявай явно е нормално,аз снощи като ревнах пред мъжа ми и защо,защото не мога да си изрежа ноктите на краката и той милия ме утешава и казва,че той ще ми ги изреже да не плача,а аз рева...После плаках и затова,че ще стана грозна и дебела и най-накрая плаках от притеснения като iva_angel че щом съжалявам за такива неща значи няма да съм добра майка и изобщо поплаках си един час и после след успокоенията на милото май ми олекна.

# 139
Добро утро мами,
Отново си имаме страхотна закуска и кафенце, за което много благодаря на k.penkova и Мартеничка ,че така усърдно са се погрижили  bouquet
А за коктейлчето на Албенкаи аз съм навитак даже ще допълня картинката с това:

На новите мами

Много леко и приятно бременеене с нашата сектичка  newsm47
Айде варненски мамета последно повикване за Годзила  newsm03 дайте да решим дали ще е тази неделя за да знам дали да ходя да запазвам места ако не, може да се видим на лекцията ако някой ще идва  newsm51

# 140
Добро утро,красиви бъдещи мами Simple Smile
Сонче,добре дошла,лека бременност и сладко бебче през февруари.
Ама,много благодаря и аз за кафетата и мъфините..страхотни Simple Smile
Аз сутринта станах доста рано,като да не вярва човек... Embarassed и си направих една   bath1 с ароматни масла...ама не ми беше никак зле.Звъннах на мъжа ми на работа и му казах че съм във ваната с едно портокалово сокче..той #Crazy и каза..ама аз освен да си тръгвам за в къщи newsm78 Както не сме имали кекс от седмица беше готов за се прибира....Сега се глезим с бебко...пуснала съм му музичка,от играчката която има за  легълцето...от тези музикалните....
Албенче,това питие щеше много добре да ми се отрази във ваната... Simple Smile

# 141
Добро утро, мами!
Много сте ранобудни всички, аз ставам най-рано към 9.30 ч и то защото ми става гузно, иначе сигурно бих спала до обед  Laughing
Lukrecciana, страхотно за ФМ, много се радвам за хубавите резултати  Peace
За варненската среща - определихте ли точен ден и час, че да знам и аз, току виж и аз се разпиша  Simple Smile
Добре дошли на всички нови мами  welcome

# 142
Elisana - живея на "Тева". Твоя термин кога е?
 Момичета няма страшно на мен ми извадиха зъб преди 3 седмици, слагат ти безадреналинова упойка.

# 143
Гери по принцип се говореше за неделя 14 часа, но досега още никой не е потвърдил аз затова питам ако може до утре да се организираме дали ще ходим та да правим резервация

# 144
son4e Добре дошла при нас - Тук е весело всеки ден, особено като ни удари хормона  Hug
dessi06 Аууу завидях ти.  Аз съм още работа.  Дано скоро си пием коктейлчета в ваната всички.

wondertedy7 Край, убедена съм, че искам коктейл.  smile3505 на плажа.

hetera На мен даже ми извадих вече един от крайните зъби.  Гадна работа.

foxy81 Хайде дрън едно коктейлче и съвсем ще се събудиш.  Но бебчовците ще заспят.   Party

# 145
Момичета,имам едно въпросче...намирате ли това за приложимо  за количката през зимата http://www.tomuycukbaby.de/103/103beige2.jpg.

# 146
Момичета от мен  Hug и чао. Пожелажам на всички хубав и слънчев ден.

# 147
Добро утро бъбривки - още очички не отворили и вече изписали 2 странички - браво Simple Smile страшни сте. Благодаря за кафенцето и закуската Simple Smile Добре дошли на новите мами - лека бременност и живии здрави бебоци пожелавам.
За зъбар - коста ми настръхва, но следващата седмица и аз отивам че положението е нетърпимо. И предния път по време на бременността ми рухнаха зъбите, а никога не съм имала проблеми  #Crazy Излишно е да казвам че мразя зъбари ...

... ауууууу какви са тези коктейли маминкииииии - потекоха ми лигите, както съм зажедняла ... има да се облизваме още има-няма някой друг месец, пък при някой и година и повече  Hug

Сега бягам да закусвам че днес поукаснях малко с графика,  Hug от мен   bouquet и приятен ден.

# 148
Мами,искам малко мнения от вас.Ние с таткото май ще се бракуваме преди бебо да се роди.Съвсем скромно-просто само ще разпишем.Явно при церемонията няма как да избегнем халките,та искам да питам - пречи ли нещо да са сребърни?Не харесвам злато - никога не съм носила.Отхвърлих идеята за пръстени от платина,защото мъжо няма да си носи халката / има артрит на пръстите / и няма смисъл от толкова парички.Аз много харесвам среброто и дори и халка съм си избрала.Явно няма да са две еднакви,но за нас няма значение.
Планувахме да го направим по-късно - някъде към средата на януари,но аз малко се поуплаших,четейки форумите на ноемврийки и октомврийки,че бебо може и по-рано да се покаже!

# 149
  • София
Няма никакъв проблем да са сребърни и тенекиени да са целта е да са символ на вашата любов,така че не се притеснявайте   Simple Smile
А защо не се ожените когато детенцето проходи,точно ще ви е шаферче  Simple Smile Една приятелка роди близнаци,те сега правят една годинка и лятото правят сметка да се оженят и близнаците да присъстват ще е много сладурско.

Момичета мерси за инфото за зъболекаря,сега остава да си запиша час,плаче ми се,но няма как

Общи условия

Активация на акаунт