Бъдещи мами Февруарки-сладки дебеланки,чакат бебета засмянки...

• 12 412
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Досега се рових в Продавалника....Леле колко много неща харесах..Но ще ги разглеждам утре,че вече много ми се спи...Лека нощ и от мен,мили мои сладки мами  Hug

# 121
ДОБРО УТРО МАМИ! ВЕСЕЛ И СПОКОЕН ДЕН ОТ МЕН!

# 122
Добро утро и от мен! Познайте какво съм ви приготвила тука едни кафета-мафета. Обаче мафето не го барайте щото е за Албенка  Naughty. Лек ден на всички и гледайте да не изпишете темата още преди обед.

# 123
 Добро утро, сладурки!

Айде на мъфините, топли-топли, цяла нощ съм ги пекла   chef :

Вчера гледкам предимно тъжни поздравчета сте си пяли, затова реших днес да почнем деня оптимистично: http://www.youtube.com/watch?v=NqJAhQJdPeg

"Пожелавам ви да изживеете своя динамичен, стремителен и успешен ден днес и в България!"  Hug (вярно бе, какво стана с тази лелка?  newsm78 )

# 124
k.penkova    newsm44  Благодаря ти за мафенцето!  Hug

Добро Утро принцеси.

Фокси страхотна снимка.

Мартеничка Страхотни са с мафенцето ми тези Мъфенчета.  Как да ти откажа като си слугувала пред горещата печка цяла нощ.

Хайде поспаланки - какво ще празнуваме днес?  Викам да си намерим повод, че ми се е допило едно такова:

# 125
Добро утро , мами!
Ей , Албенче, чакай поне да стане ракиено време , че да му цапнем по едно коктейлче с тебе.
 Аз за отчета от снощната ми ФМ при Балев. Ами бебока е добре. Всичко му е в норма. 1700 гр е . Потвърдиха сините гащи. И ни пожелаха леко раждане. А за плацентата каза, че е идеална и хич не била паднала наникъде, както беше ми казала гинеколожката.
 Което значи , че ако искам секцио ще трябва да си го плащам вероятно. А хич не ми се плаща.

# 126
lukrecciana Честит мъж - бъдещо свеки  Flutter  Flutter  Flutter
Браво на вас, колко сте големи вече.  Тежи ли ти много?  На мен от седмица доста ми тежи корема, изведнъж порасна и сега се клатушкам като патка.

# 127
Здравейте мамчета, и аз чакам първото си дете през февруари. Термина ми е на 22-ри. От няколко дни чета форума и реших и аз да се включа.

# 128
Добро утрооооооо!!!!

Мозъка ми все още спи,затова и да искам не мога да си го напрегна и да измисля нещо повече от това Blush Албенче,би ли ми оставила малко мафенце и за мен,щото от него се събуждам най-добре Simple Smile
След малко пак ще ви пиша,че сега нищо не мога да измъдря Embarassed

son4e  Hug Леко бременеене!!! Казвай сега момче или момиче или и двете Joy И нещо повече за теб...откъде си,на колко си години и ако искаш можеш да ми изпратиш на лс рожд. дата и зодия,за да те впиша на 1 стр.

# 129
Добро утро и от мен, сладки майчета Simple Smile

Да ви се оплача вчера ми се счупи зъб Cry, кътник или мъдрец, последният ми е и не мога да видя. Имам пломба на него и се отрониха 3 парченца, в неделя ще ходя на зъболекар. Дано не е нещо сериозно. Такова нещо не ми се беше случвало до сега. Явно всичко ще ми се случи през оставащите месеци, да се подготвя психически Simple Smile.

Фокси, тамата е страшна Hug!!!

Относно присъствието, нашият тати не иска да присъства, но да си призная честно и аз не искам. Той е толкова добричък и миличък, като ме боли нещо, все едно и него го боли. След кюртажа си ревахме заедно, като си спомня колко беше притеснен...Аз ще раждам секцио, така че се надявам болка да няма, но все пак, не искам да го подлагам на някакви изпитания. Достатъчно сме преживели заедно и знам, че той ще ме подкрепи във всякакви ситуации.

son4e, добре дошла при нас  bouquet, да ти е весело и приятно, и едно хубаво бебче през февруари Hug
Мерси за кафенцата k.penkova, днес определено имам нужда, тук времето е много мрачно, сиво и схлупено и не ми се ставаше от леглото. Успокоявам се с факта, че ми остават още 20тина дни работа и после КОЛЕДАА, и после ще си остана вкъщи да с подреждам, чистя, гладя и спинкам Hug. Айде от мен да мине, ще хапна и един мъфин Wink.

Стана ми много мъчно за мамите с отсъстващи татковци, дръжте се момичета, всичко ще си дойде на мястото Hug
Пък нашия тати, като ми гали корема и вика "Ох на батьо" hahaha hahaha hahaha аз му казвам, че няма да е батьо, ама той нещо не може да си обърне езика. Та предполагам като се роди бебчето, ще има на бати, ох на тати hahaha Joy.

# 130
не ми тежи ,а порастна доста преди три-четири седмици. Не е тежко, но ми се пречка. Не мога да се навеждам и постоянно се блъскам в разни прагове и врати и столове и т.н щото не ги виждам Mr. Green
 А пък бръснене там долу не мога от месец. Само с опипване и каквото стане.
 Сонче , добре дошла , кажи нещо повече за теб.
 joli: Ох на бати , а? Ще види той едно бати Laughing

# 131
Добро утро и от мен!
Аз да се запиша, че днес имам 1000 задачки-закачки...
Относно присъствието но таткото - моя мъж ме гледа с едни големи сини очи, които ми говорят: Моля те, недей! Явно на нас тук половината мъжете ни са по 1.90-2.00 м. та и моя и той е толкова, ама душицата му като на дете. Та той и без това изпитва страхотно уважение към раждалите жени...повече няма накъде! Не виждам смисъл да му го причинявям - раждане по сценарии не става и не знам дали няма да възникне някое усложнение - за мен, че и за него...
Както много от вас казаха - хора различни!

# 132
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

son4e & Sonty  welcome smile3525

Аз днес за сега нямам с какво да се похваля или от какво да се оплача... Вчера искахме да сготвим пилето на йоли, но аз забравих рецептата в офиса  ooooh! и ядохме прости печени бутчета...
въобще май ми е бил много забраванческ иден  - Сетих се за О'шипка чак вкъщи...  Embarassed а там като комуникации имаме само радио, та сега имам аларма за 11ч. когато ще звънна да запазя маса Peace

Довечера сме на Ф.М.... хем нямам грам търпение, хем се притеснявам /а по принцип нямам повод/

Това е за сега милички.. Днес имам доста неща да отмятам, включително и да си събера остатъка от багажа в офиса, така че най-вероятно ще се включа пак само ако трябва отново да се оплаквам от някой тъп мишок Simple Smile

Много хубав ден на всички пожелавам и дано днес да грейне малко Чиполиновско слънчице за "колежките"   bouquetHug

# 133
Аз съм от Перник на 30 г. , зодия водолей 02.02.1978. Чакам момченце, термина ми е на 22.02.2009 г. Благодаря на всички за посрещането и хубавите пожелания. На всички хубав ден и  Hug
за коремчетата.

# 134
Добро утро и от мен сладурки,

на вън е много   Nature Sunny, но ако изляза сигурно ще  cold

son4e, Sonty добре дошли във Февруарския отбор  Hug

Мартеничка
благодаря за свежарския поздрав   bouquet, а сега един и от мен Don't stop me now  newsm68

k.penkova и аз се почерпих с едно от твоите кафенце, поне избор имахме  Wink

Carbo ти какъв багаж оправяш  newsm78 Нали щяхме да го работим до догодина  Joy /уф как звучи само/ Току що прочетох, че правителството ще гласува и втори Януари за почивен. Това е екстра-бъдещите татковци ще си поседят повечко време с нас.

Момичета днес съм решила да се поразчистя вкъщи и най-накрая да спретна на Ели рецептата за меденките   chef, ама ще видим как ще потръгне деня.

Имам едно процевдурно въпроссче, някои знае ли има ли маршрутка или нещо друго, което върви по бул. България, но нагоре към Билата?

Общи условия

Активация на акаунт