С вяра в себе си творим, ний в ДОБРИЧ Коледен базар да сътворим (49)

• 16 295
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
Спинки, страхотни са! Гледам,че има вече и желаещи за тях.......

Ще може ли да се вредя за ей това шише?

И сега искам пълна тайна от Диди-Деми......Има вероятност в четвъртък да тръгна за Добрич, защото баща ми е в болницата. А и имам да си използвам едно безплатно пътуване с влак......Бях се отказала от пътуването, но като стана така с татко......Та шишето го плащам още тези дни!

Диде, ако обичаш шшшттттттт и нито дума на общите ни роднини...Нека да е изненада.

# 166
  • гр.Добрич
Диде, май ще има търг с наддаване Mr. Green

# 167

Явно или тайно?

# 168

Явно или тайно?
Явно , явно! Naughty
А другия вариант е още бройки  Wink   , но Спинки  , мила само то теб зависи.  bouquet

# 169
Момичета, някой ще дойде ли да ни подкрепи утре в 10.30 пред Общината? Няма да ругаем и да нарушаваме обществения ред #2gunfire само 10 минути -по цигара и кафе.
Благодаря!

# 170
Явно няма. Thinking

# 171
Краси, бих дошла, но съм на работа. Само дето не знам какво изобщо може да се случи с нашата Община. В нашата 8 градина, дето се прочу с откритото писмо за събирането на пари, имаше родителска среща с директорката. Жената ни обясни всичко, как просела пари оттук-оттам за пералня, за ремонти, отстъпките от куклен театър се оползтоворявали също за детската градина. Как я привикали в Общината и и искали обяснение какви са тези родители, дето си позволяват да пишат, обвинили я за всичко...Ужасно се почувствах. Възможно ли е в нашия град да няма и крачка напред, да си караме със сталинските принципи на заплахи и манипулация ...Заповедта за забрана за събиране на пари всъщност не решава въпроса с купуването на салфетки, тоалетна хартия и сапуни. От Общината уж щели да ги осигурят. Ако това се случи, ние ще започнем да пишем за осигуряване на учебните материали - лепила, моливи и т.н, за които също събираме пари, а трябва да са приоритет на Общината, защото в заповедта пише, че децата са най-големия приоритет...От цялата работа излезе, че ние ще страдаме, защото няма как да се организира кукления театър, някой от родителите ще събира пари, друг ще купува и ще доставя консумативите...нека да ни е гадно и да съжаляваме за времената, когато за всичко сме си плащали безропотно, а от общината се радват, че минават метър.
Ако се отпуснат пари за консумативи, ние имаме право да разберем колко са и дали наистина ще са достатъчни. За да пишем пак. Ако се примиряваме или пък не ни се занимава, така и  ще се отнасят с нас. Извинете за дългото излияние, но се подтиснах тази вечер, много безнадеждно ми се струва всичко. И все пак, има някакъв процес революционен сега, ако имате енергия, поне обсъждайте тези неща в  градините...

# 172
# 173
  • гр.Добрич
Какво става днес няма никой в темичката. Cry

Кеми, много са хубави нещата.

# 174
Кремиnewsm10

Такъв хаос е около мен. Децата втора седмица са по баби, а аз къща подреждам ooooh!...не съм навила късметите още Embarassed Confused

Краси, как мина пред общината? Да не би Кметицата да си мръдна д..то Tired

От цялата работа излезе, че ние ще страдаме, защото няма как да се организира кукления театър, някой от родителите ще събира пари, друг ще купува и ще доставя консумативите...нека да ни е гадно и да съжаляваме за времената, когато за всичко сме си плащали безропотно, а от общината се радват, че минават метър.
Най-много ме дразни това, че се извъртат така нещата, щото пак родителите някак си са довели до тази работа....Другият вариант на извъртане е, че едва ли не ти не си достатъчно всеотдаен за детето си....щом се опъваш на даването на поредните средства....Ясно е, че нещата са безнадеждни, но Общината стои все встрани от реалните проблеми.
Но и директорите не са стока. Пример: Имам позната, която работи в ясла. Тя сподели, че директорката изисква консумативите да се набавят единствено от Офис1. Никакви оферти, никакви опити за пестене.....
Остава ми успокоението, че децата са щастливи, ходейки на градина...Дано това не се промени.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:19 от МамиБлю

# 175
  • Добрич
Привет и от мен , момичета Hug

Креми   bouquet, страхотни са всичките , даже от сега се чудя кое да си заплюя newsm78   

Цоци, мила бъди спокойна  smile3505 на никого няма да кажа  Peace .

Бори, вече ще се местите ли  newsm78.

Момичета, ако искате Дядо Коледа да Ви посети и да зарадва децата Ви в Коледната нощ, може да се обадите на самия белобрад старец - тел: 0896710350 Румен Куртев

Такаааааа сега се връщам назад да прочета какво сте писали

Дори, сега и аз искам такава бутилка - страхотна е браво, а за шишарките, ако още ги искаш де, то аз съм напоследък и аз не мога да се позная , излиза че съм несериозна, въпреки че ти обещах да ти дам.  Утре вечер вече ще разполагаш с тях. Извинявам се още веднъж.

Креми , сега прочетох и съм готова да дам паричките.Утре ще намеря начин да се видя с теб!

Охххх, много обещания направих , дано да не сгафя пак .......

Хайде лека вечер

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 20:34 от didi_demi

# 176
  • гр.Добрич
Диде, няма да правя нищо със шишаарките вече, така че ако някой друг ги иска да каже. Красито ще прави още венци, така че може би ще има нужда от тях.

# 177
  • Добрич
Първото ми пробно шише с шампанско в момента отлежава и съхне  Simple Smile Чак днес успях да го направя. Ако се получи, ще понаправя още.

Спинки, твоите са много хубави   bouquet

# 178
Да дам отчет от днес-   направих 8 полуготови венеца (само пандела им липсва и опаковка) и 4 от сурвакниците увих прежди  (ама и там имам работа).
Мен малко ме е срам ама да питам -кои са датите за  бараза , че аз май нещо не съм разбрала пак  Embarassed
Кеми ще слизаш ли утре предиобяд към центъра и аз дда ти дам парички?

# 179
Мерито, мила, днес по този въпрос си говорихме с една симпатична собственичка на магазин за обувки по центъра. Наистина ви манипулира кметицата, защото реално това, което не трябва да давате и да вземат от вас директорките, трябва да го осигури общинския бюджет. Но той няма да го осигури защото не го е предвидил и няма да го предвиди.  Може да се намерят пари от други дейности, ама никой няма да си мръдне пръста, защото чиновниците знаят, че ще "лаят ще лаят и ще млъкнат". За пенсионерските клубове се намират пари за дърва, банкети и какво ли не, особено по избори.Мисля, че родителите трябва да дадат отпор и да настояват общинския съвет, а не кметицата, да намери вариант за финансиране на това, което доплащате. Със сигурност ще намерят ако окупирате вратата на общината.  МамиБлю, жалко, че днес колегите от телевизиите закъсняха и не успяха да снимат как пет ченгета пазиха общината от "нашествието" на няколко майки с инвалидни колички. Беше голям сеир.Най-смешното е, че ние не бяхме предупредили никой в Общината, че ще висим там, но сутринта по радиата  колегите са пуснали анонс, който е стигнал до кметицата. Тя до 10 часа е успяла да задейства полицията, и от едната ни страна бяха те-от другата мъжа й.
Представяте ли си- Ние първо мислехме да горим стратегията за социална поитика, после решихме да сме добронамерени и сложихме една сламена шапка с каранфил и левчета в нея-подпомагаме общината да намери пари за рампи.
Долу горе това беше. Но в това време кметицата беше на банкет в Съюза на инвалидите!

Общи условия

Активация на акаунт