ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ, да поговорим-12

• 87 433
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 1 185

Благодаря ви за стиснатите палци, сигурна съм, че с цялата ви подкрепа чудото ще се случи Hug Hug
Dendy , толкова се радвам newsm51. Скоро да ни се похвалиш, че си чула сърчице.
Боже, сигурно няма нищо по-хубаво от това!

# 1 186
Burbu6on4e,  Hug Hug Hug сега е наш ред да те окуражаваме...и ще започна първа
Миналата седмица ЧХГ - 10, и нещо.....днес - 304,8...оказва се , че съм бременна...не че мога да го осъзная, но явно Бог чу молбите ми и ми помогна.Пожелавам ви да стори същото и за вас.Стискам палци Praynig Praynig Praynig

# 1 187
 Dendy  ivu6a БРАВО
 Praynig всичко да е наред
Ей такива хубави новини да чета от тук нататък
Хайде и останалите момичета да се похвалят

# 1 188
Боже, Ивушка, браво , миличка!  newsm68 newsm44 това е страхотна новина! Ох, милата, ти толкова беше под напрежение, а сега спокойно и смао положителни мисли! Там вътре расте и хубавее твоето бебче!Прегръщам те! Hug Peace
Бурбошонче, може и да са двенки преживели размразяването, но те са най-борбените ембриончета. Нямам търпение скоро и ти да ни се похвалиш с положителния резултат който съм сигурна, че ще бъде такъв. както казват момичетат- сега е сезонът на замразените ембриончета и на бременните мамчета с тях!  Hug Praynig Peace
Имам Вяра, силно стискам палци за успешен старт на 05.01.09 и щастлив завършек!  Praynig Hug newsm10
Денди, браво и на теб и честито за точицата или точиците (извинявай, ако си писала, но аз не съм разбрала )!
Бейби, струва ми се цяла вечност, откакто не си писла тук. Sad Как си, мила, надявам се да имаш само приятни гинекологични изненади покрай празниците  Praynig Hug
Грацийка, и ти ни липсваш много! Как сте със Снежко/ка?
Кюбит, как изкарваш празниците? Зареди се с много положителна енергия и ще те чакаме и теб на фронта от януари-февруари!  Peace Hug
Момичета, успех на всички, които не см споменала поименно и не забравяйте, че отчетните ни чакат, а там са толкова гостоприемни!  Heart Eyes Hug
Момичета, аз днес ще ходя за трети кръвен и доки решил днес да ме срещне с точицата или точиците, като видял последното ми ЧХГ. Така че по обяд сме и на ултрасаунд. Praynig

# 1 189
ивуша браво момиче толкова се радвам ,че ЧХГ се е повишило ,браво Hug Hug Hug
бурбошон сега започваме да стискаме палци мила,пожелавам ти хубаи тлъсти 2 чертички EFP
денди радоста ти предполагам е много голяма,дано и аз да усетя това щастие ,да видя точицата,успех мила и леко  preggo
дениварадвам се и за теб мила,пиши като се върнеш от прегледа Hug
успех и на всички др момичета който съм пропуснала   bouquet
аз за сега съм добре ,последното ми ЧХГе7735.66 това е 23 ден от трансфера,дано да остискам,че много ме боли корема ,а и страното е че нямам никакви симптоми ,нито гърди ме болят ,нито нарастват ,нищо само болки в корема това започва да ме притеснява,и най страното е ,че БТ е 36.9  newsm78

# 1 190
  • София
Бурбушон, с теб съм. Ще се моля всеки ден за две чертички в твоя тест!  Praynig
Денди, чудесна новина!  Heart Eyes
Ивуша, от тук нататък само хубави емоции ти пожелавам.  Hug
Денива, чакаме да разкажеш за твоята среща с точицата или точиците.  Laughing
Бейби, липсваш ни.

# 1 191
Моми4ета бях на док -  бременна съм в 5г.с и 4 д.  Hug Пожелавам на всички да усетите това което на мен Господ ми подари  Hug
бурбошон специални палци имаш от мен  Peace
Успех на всички, ще успеете повярвайте- аз след близо 5год. никога не съм изгубвала вяра и 4удото стана  Hug

Много се радвам за теб  Hug

# 1 192
Здравейте,незная дали ме помните или не-може би някои си спомнят,че аз имах неуспешен опит икси 06 м.тази год.и тогава писах и четях редовно,а после от време на време ви хвърлях по едно око за да съм в час.В началото на другата година ми предстои нов опит икси,но това което ме притеснява е,че и в февруари и в март месец има петък-13,а при мен първия опит икси приключи неуспешно точно на петък-13/дори тогава ми тръгна 3 дена по-рано/та се чудя какво да правя да почвам ли с хапчета януари месец или да отложа за февруари-та поне чакането да е април,а не март месец.Незная искам да започвам възможно най-скоро но...а може би всичко това за петък-13 няма никакво значение и само си внушавам,как мислите.Успех на всички чакащи и честито на успялите

# 1 193
  • Пловдив
Слава,дано греша,но ти не беше ли с хидросалпингс?А иначе за петък 13-то число си мисля,че е просто ден като всички останали.Понякога дори ми върви много повече на такива дати.

# 1 194
Да,аз наистина бях с хидросалпингс и може би това беше причината за първия ми неуспех,но ноември правих нова лапароскопия на която се премахнаха хидросалпингсите и до година ще правя нов опит икси-успешен...

# 1 195
  • Пловдив
Чудесно,миличка,това се надявах и аз да си направила,ти може и да си писала,но ще ме извиниш,че съм прпуснала.Естествено,че ще е успешен опита,желая ти го от сърце!

# 1 196
БЛАГОДАРЯ-Цецинка

# 1 197
Здравейте на всички. Честита Коледа! Пожелавам на всички момичета и на момчетата до тях първо да са много здрави, да се обичат и да бъдат силни заедно, в очакване на Щастието!
С малко закъснение, но нямах дълго време нет. От днес се гмурвам и аз в морето на стартиралите. Направиха ми инжекцията за блокаж и след 14 дни започвам стимулацията, доколкото си спомням /от нерви забравям и името си дори/. Обещавам да пиша редовно /а не само да чета/. Стискайте палци. Много ми е притеснено, ама предполагам че като за първи път е нормално. Надявам се и да е последен.
Пожелавам на всички успели през новата година да се радват на здрави и хубави бебета, а на останалите - да последват първите и да се похвалят с две хубави черти!  Hug

# 1 198
Здравейте на всички. Честита Коледа! Пожелавам на всички момичета и на момчетата до тях първо да са много здрави, да се обичат и да бъдат силни заедно, в очакване на Щастието!
С малко закъснение, но нямах дълго време нет. От днес се гмурвам и аз в морето на стартиралите. Направиха ми инжекцията за блокаж и след 14 дни започвам стимулацията, доколкото си спомням /от нерви забравям и името си дори/. Обещавам да пиша редовно /а не само да чета/. Стискайте палци. Много ми е притеснено, ама предполагам че като за първи път е нормално. Надявам се и да е последен.
Пожелавам на всички успели през новата година да се радват на здрави и хубави бебета, а на останалите - да последват първите и да се похвалят с две хубави черти!  Hug
Успех ти желая  Hug. Стискам ти МНОГО палци... както всички тук ... го правят за мен. Моят опит е също първи и се моля за ЩАСТИЕТО!!!  Praynig

# 1 199
PLAM имаш и моите стиснати палци. Както днес казах на съпруга на една приятелка - ние винаги се справяме, каквото и да преживеем, но най-важното е и кой стои до нас.

Общи условия

Активация на акаунт