С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 10 988
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
  • Карлово
А, Джул, моля, моля, в старата тема съм постнала линка, тук пък в поста на Миа е другия , пак за шапките, нищо не крием

Мале, къф съм заплес, вчера трябваше да водя Ангел на консултация  ooooh!

и май щях да спя...

# 16
  • София
Привет!
Ей, докато ви изчета тя темата взела че свършила. Вие деца за гледане нямате ли си, че само във форума висите  Grinning
Мойто тия дни ми стопява лагерите. Само 2 дена не сме излизали, а ми се струва че цяла вечност сме затворени. Затова утре дъжд, сняг обаче сме навън. Ще има да цопа из локвите....
Миленита, леле, аз само като чета и ми настръхва косата. Добре че не е било нещо сериозно.
А шапките са направо разкошни! Красота! Още утре ще пратя линковете на свеки, да видим какво ще сътвори.
Хайде за тази вечер толкова, утре - пак!

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 23:38 от Мирка 76

# 17
Хайде и аз в новата темичка.Чистих досега,следва баня и после лягам ooooh!
Да ви питам правите ли още масаж на малките??? newsm78

# 18
Цоооп и аз на първа страничика Simple Smile
Добре дошла rajdo Hug
Аз да се похваля , успях да кача най-накрая едно не много ново клипче на малката, но защо качеството толкова се влоши newsm78незнам.
Не е нищо особенно, Даная вика и бърбори нещо Grinning
http://ru.youtube.com/watch?v=GyL6v7ZlsYw

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 02:49 от mari_rus

# 19
Здрастииииииииии по нощите...
Добре дошла на новата мама   bouquet
Нещо исках да питам.... ама като се сетя  newsm78
За масажа - не успявам да го направя, цапна малко с кремче и бързам да я облека, че става война след баня  Twisted Evil а е толкова сладка във ваната  Heart Eyes Кога ли ще започне сама да се къпе и облича? Да кажат мамите с по - големи дечица...
Хайде лека ви нощ!

# 20
  • Карлово
Добро утроооо!
Снощи до късно висите във форума, сега спите,а?
От лиготии забравих да приветствам новата мама  Hug
И да кажа на Монд как давам осцилококциума. При първи симптоми давам три пъти през 6 часа, след това по едно на ден.

# 21
Добро утро! И нашето Мише тази нощ пак се изяви,изнесе цяла програма;сега спи блажено а майка му дреме на компа  Tired.Да не се заричам,но и ние днес сме навън -студ не студ, не се трае вече  #Crazy.
Добре дошла на rajdo!
Масаж правя от време на време,доставя ми удоволствие, но вече трудно ми се отдава,не стои мирно детенцето.Irchick,голямото момче /7 години/още се къпе с баща си под душа-татко му го трие с гъбата,няма му доверие сам да го остави,щото натриването няма да е много качествено.Айде,слънце,топъл ден и разходки ви пожелавам!

# 22
  • Карлово
Ето че пак се включвам, ама няма да е за последно Twisted Evil
Масаж не съм правила изобщо. Колкото до къпането и обличането сами, Ирчик, Мартина вече се къпе и облича сама на три години е. Някъде от втората година започна постепенно да иска сама да прави едно или друго нещо по обличането. Вече дори дънките си закопчава ципа и копчето. Под къпане сама-откакто се роди Ангел иска и тя да се къпе в корито. Дори й купих пяна за вана и й правя вана с много мехурчета, давам й гъба и тя си се мие, търка, аз накрая само обливам с чиста вода. Понякога даже и това иска да прави сама.
А, да, и тук грее слънце, така че след малко ще излизаме и ще си отдъхнете от мен Mr. Green

# 23
Ето ме и мен-кукнала рано рано.Едно кафенце да предложа

Mari,малката е много сладка,да я нацелуваш от нас.
Микки,браво на малката мадама0иска самостоятелност Hug

# 24
  • Варна
Добро утро и от мен!
Заглавието е  супер  Peace
Ваня, не правя никакъв масаж, то не стои мирно и за секунда, освен това вече й се спи, гладна е...време няма за масаж  Grinning

# 25
  • София
Здравейте, здравейте  Hug!

Честито на всички, които са имали повод за празнуване и които не съм поздравила - на месечинковците, на пешеходците, на рождениците ...!
Добре дошла на Rajdo!

Гледам снощи сте се вихрили по нощите, аааа ааа а?! И сега спитеее, аааа аа а?!  Crazy
Миленита, добре че е не е било нищо сериозно  Praynig! За съжаление от сега нататък започва с паданията, синините и т.н.
Аз масаж не правя - не мога да го удържам след баня - то е въртене, шаване, тръгва да се измъква и така. Масажа е мираж!
Иначе за яденето - нещо от няколко дни насам не иска да яде и реве по нощите - та пак май сме в зъбоникнещ период и ще чакаме зъб номер 5. И с това неговото нощно реване е някакъв ужасТ. На първото му изреваване и мое събуждане много ми се спи, на второто - не чак толкова, на третото - вече лежа в леглото и се чудя да ставам или не, ама като погледна часовника, че е 3,30 ч. и се отказвам. И така ... весело е по нощите у нас.
Пък и за капак на всичко решава по някое време, че не му се спи и започва да стърже по кошарата или пък се изправя прав, втренчва поглед в мен и започва да надава бойни викове ... та пак не може да се спи.  Crazy Абе луда работа  Laughing.
Джулс, за втора сватба не знам ... ама вземи организирай една втора брачна нощ! Ам' тъй де, хм ... то за какво е иначе цялата сватба  Embarassed
Айде оправяйте се по-скоро и дано на Марчело не се наложи да му вадят зъбчето. Горкия - колко ли се е уплашил  Cry. Да го цункаш!
Иначе аз утре не съм на работа - свеки има работа и моа - е в отпуска. Поне ще се понаспя и ще си помачкам Васко цял ден, освен че трябва да вземем да отхвърлим някой и друг ангажимент.
Така, че - Слънчи, Габи - да се видим утре ако искате? И ако времето позволява ... пък ако ли не - можете да ни дойдете на гости или пък в МОЛа.

Ами за сега май това е!
До скоро   bouquet!

P.S. Хубаво заглавие! БравоС, Гад-е!

# 26
Добро утроооо!
Мари Даная е много сладка,голяма песен изкара детето Simple Smileа Радито през цялото време и пляскаше Grinning
Миленита, добре че не е пострадал по-сериозно Митето!
ама много са хубави тези шапки, особено на Малена направо ми останаха очите в тях!
ооох ,а мен ме боли глава от снощи и не минава Tired

# 27
Благодаря за топлото посрещане !
Да ви представя накратко госпожица Рая : пълзи, ходи хваната за мебелите (на собствен ход все още не), има 3 зъба + 1 на път, умения ... дава боц с пръстчето, показва лампичките. Опитах се да я науча да пляска с ръчички, докато аз пея някоя детска песничка, не става.... не ми оценява таланта това дете и едно "браво" не и се откъсна от сърцето.  Crossing Arms
По темата : масажи вече не правя, въобще не мога да я задържа на едно място.
За осцилококцинума : първи ден по 1/2 тубичка на 6 часа, след това на 12 часа пак по 1/2 тубичка (това според нашия педиатър)

# 28
  • София
Добро Утро!

Снощи се насилих да изгася комп-а, за да не напиша още два-три поста, ама ако знаех, че Микки и Джулка няма да си легнат щях да остана и дружно да оспамим първата страница, че никой друг да не успее да се намърда  Mr. Green

Да-а-а масажа е изключен вече и при нас: то е едно мяткане, едно теглене. Освен това го облича татко му, а той такива неща като бебешки масаж не може да се съсредоточи да направи.

Ева хич не обича да се къпе извън ваната (само с душ), че нали голяма игра пада вътре. Но доста отдавна се къпе сама. Може би от около 2 годиша: то са песни в банята, то са пръсканици...много е смешна. Обличането също: в началото зор да се облича сама и го може, ама сега защо да не се полигави вечер и пеейки да си нахлузва долнището на пижамата на главата, а пантофите на ръцете - детска му работа.

Добре дошла на rajdo    и Рая  Hug

# 29
тези шапки на yellbaby хамерикански ли са? направо се влюбих в тях, а баджанака си идва другия месец от щатите, та да побързам да си поръчам? нещо не мога да се ориентирам от сайта докъде правят доставки. микки?

Общи условия

Активация на акаунт