С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 11 002
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
А-а-а, сега ми кажете как да се нуча да плета, защото от снощи съм направо луднала. Микки, как можа да ги пуснеш тия красоти ooooh!

Масаж - и аз не правя, тук таме успявам да мацна с кремче, но не всеки път.

rajdo -    bouquet!!!

# 31
миленита, страшно звучи, добре че всичко е наред.

добре дошли на мама райдо и на Рая!

ние вчера имахме гости - Биляна и Магани. Биби и Емо се позабавляваха добре - Биби да разучава играчките на Емо, а Емо да й ги взима от ръцете, а ние пийнахме по биричка. ето и една снимка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8983849

# 32
Добро утро !

Честита ни нова темичка и много актуално заглавие! Hug

И при нас е напекло и ще има разходка . newsm44

Ваня , аз не правя масаж отдавна .Тя много се върти ,въобще не стои на едно място , едвам я обличам като я прилъгвам с разни неща .

Добре дошла на rajdo !

Много неприятни случки с малките бебчета .Като чета ми настръхват косите .Дано се оправят бързо и да няма повече такива неприятни изпълнения . Praynig Praynig Praynig

Ето и малко инфо за прохождането ,който се интересува .Аз съм напълно съгласна с написаното :

http://pepe.moetodete.bg/blogpost_266_0.html

Лек и безавариен  ден на всички!!!

# 33
  • София
Добро утро!
Честито на днешните месечинковци!  bouquet  bouquet

Добре дошли на Райдо и рая Hug

Мари- голяма е сладурана Даная Hug

Пипи- Емо ми е любимец Hug

Приянтен ден на всички.Днес има слънце, ще ходим на разходка Heart Eyes

# 34
Привет от мене, Яни и Мопси 2  Hug

Яна нещо изперколясва като правим вечерни разходки по тъмно. В събота се случи и вчера също- разхождахме се под лапмпите и по магазинчетата, тъмно беше, но пълно с хора.. И после в плунощ рев, сълзи, сополи и голяма драма. Успокои се само след намазване на венците (това от немай къде вече) и шише топло мляко..

Не вярвам да успея, те хората са казали -  мъжко д*** веднъж се .... hahaha
Що бе, Джули, амортизира ли се нещо? Thinking Thinking Whistling Joy

ооох ,а мен ме боли глава от снощи и не минава Tired
Айде сега да си признаеш защо те боли главата и какво прави снощи, а?  Flutter

Rajdo, рапорт приет!  Mr. Green Добре дошли с Рая, заповядайте, заповядайте... пък може и да почерпите  Joy

Гадинке, тъкмо ме хващаш след ръкопашна схватка с половинчо. Таз нощ не спал и мислил име на Мопси. Докато мислил изял и един хляб с гъши пастет и кило туршия.  #Crazy Та аз му бях казала, че не ме интересува името, но искам да е с буквичката К (на мама). Той пък се замислил да включи и баща си в името и днес ми влезе за пореден път с предложението: Красива.  #Crazy Смених три разновидности на буквата Ф и сложих вето. После обясних, че не държа да го кръщавам на баща му, че няма заслуги. И той предложи Красивена... Пак хърр-мър.. Сега е на тема Красина. Аз му предложих Константина...Гръцко било.. Най-накрая сложих точка на Калояна- че тамън и Калоян значи "хубав Иван" И хем ти дядото доволен, и аз си имам К-то.... Но най ми се иска Константина - Яни и Ини, Ян и Ин... абе войната ще продължи до напролет..  Crazy Мисля да изровя и малко литература по въпросните имена и да си изложа доводите по неоспорим начин..  Mr. Green Спукана му е работата  Heart Eyes

# 35
  • Варна
Влизам да се похваля, Сашко има ЗЪБ!!! Ама сега взе че вдигна Т, и незнам дали е от зъбчето или се е заразил от кака си, която е ужасно болна Sad На всичкото отгоре след като закуси, с не голям кеф, взе че повърна, даже не разбрах как, май нещо се задави Rolling Eyes Та сега съм в очакване, дали ще се разболеем или не!

Тедсън, Константина Peace Макар, че някъде бях чела че не било хубаво да се кръщават момичета с момчешки имена, но и моята Вава, е Велизара Wink

Добре дошла на новата мама.

Джул, като ти видях аватара и онемях, ама после се разсея мъглата. Аааа ще те вземе той, де ще намери друга дето да гледа 3 деца и толкова да го обича Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да чета назад, че нещо много неща ми убягват.

# 36
Мари, Даная е голяма сладуранка, как бързо маха с ръчички и бърбори, кукла малка Heart Eyes
Миленита, представям си как се уплашила! Боби пада всеки ден по няколко пъти, вчера 2 пъти назад на глава, колкото и да го пазя, неизбежно е Whistling
Тед, има достатъчно време да изберете именце на Мопси2 Simple Smile
Емо и Билянка са големи бонбони Heart Eyes
Ние се храним с метални чаени лъжички, че другите са ни малки вече Simple Smile
За осцилококцинума педи ми каза профилактично да давам зимата веднъж седмично по 15 гранулки, разтворени в малко вода.
Честито на днешните месечинковци  bouquet
Добре дошла на новата мама Rajdo и Рая Hug
Времето днес ще е супер и след малко отиваме с Боби да бягаме на стадиона Grinning
Приятен и слънчев ден Hug
И честито зъбче на Сашко  bouquet

# 37
Здравейте,
как за два дни отупахте още една тема?
Шапките са супер ама все за момиченца, ние със Сашко сме сърдити на индустрията. За момченцата по-малко хубави неща се предлагат. Но друго си е, цветенце, къдрички вобще мацински работи. Ще зарадвам моята племенница с една такава, даже пробвам да плета.

Привет на новите мами,
в предишната тема бяхте качили едни страхотни кафенца, тортички ... да не изброявам всичко, Благодаря и да са ви живи и здрави празнуващите.

Миленита, страшничко звучи, дано се оправите без да вадите зъбче.
С проходилката си е опасно, моя син обраща столове и шкафчета върху главата си. И то за секунди докато се обърна, не се упреквай, децата се развиват и щуреят.

mari_rus, Даная е голям бонбон, много е сладка, Саши докато гледаше клипчето писукаше и се радваше.

Да Ви разкажа за отказването от храната, породължи четири дни. При всяко хранене моето момченце стискаше устета. Не мога да го убедя да близне от лъжичката. Вчера излизахме да вършим работа, аз ходих на зъболекар после други неща и го оставих да поогладнее. Към обяд седнахме в един китайски ресторант, докато донесат храната малечко си хапна от любимото кашкавалче и хлебче. Приготвих му дълги резанчета за да може сам да отхапва и после опита пиленце със сладко кисел сос и оризче. Вечерта си хапна кремче и май мина периода с инатенето. Беше ме притеснил много, чудех се къде съм сбълкала какво не му харесва. Но явно е имал нужда от почивка.
Ето какво прави докато е вкъщи в лошото време.

Сега отиваме навън и на Вас приятни разходки.   bouquet

# 38
Здравейте,
как за два дни отупахте още една тема?
Беше лошо времето  smile3521 cold

# 39
Аз се позагубих, та сега да наваксам.

Луси, честита годинка на Стефчо! Да ти е здрав и усмихнат, да расте весел и безгрижен!

Честити месечинки и поводи на останалите!  bouquet

Ели, радвам се, че си пак сред нас, дано проблемите останат зад гърба ти!  Hug

Жужу, и Бояна е още без кьорав зъб Rolling Eyes  Laughing .

Като чета колко дипломирали се има, се чудя как намирате време да четете, бе, хора? Ако оставя малката без внимание за повече от 5 мин., настава такова дране, че искам да я подаря някъде в тия моменти.

Хм, и яденето... Остана ли някой, дето яде само по 1 път, а в останалото време се кърми? Аз вече почвам да се отчайвам много.  Sad

# 40
tedsan не се давай, ние сме с теб! Константина е много хубаво име и галеното Ина също. Аз за първото не се дадох, ще видим за второто дали ще се сборя.
Аз от 3-4 дни се опитвам да правя масаж вечер преди лягане,уж за укротяване, не че имам успех.
Добре дошли на новите мами!
Джуличка, като видях сватбената ти рокля се присетих за моята, понеже е от същия магазин като снимката и си я извадих, Боян беше вдъхновен, а мъжо се уплаши Joy
Миленита голям ужас си изживяла, колко ли пъти ще ни спира сърцето.
Мари Рус голям сладур тази твоя принцеса, направо ще хвръкне така бързо пърха с ръчички Hug

# 41
Eй ма на и мене! С поздрави с ритниче от Мопси  Hug

# 42
  • София
Теди, страхотно коремче!!!  smile3503 Ммммм, стана ми едно такова носталгично. Айде да минава още някой и друг месец и ..... ще се пробваме и ние.
Джулка, пък с тази булченска рокля така ме размечта. Искам пак сватба.... за същия  мъж де.   Simple Smile Да не си помислите нещо.
Хайде сега отивам да търся рецепти за пита. В неделя ще е и нашия прощъпулник, та днес съм решила да тренирам с питата. Ако някой има изпробвана лесна рецепта, ще съм благодарна да сподели тука. Обещавам после да почерпя ... със снимки!  Grinning

# 43
Еййй, много сте експедитивни ! Вчера се разписах, днес вече ни има на първа страница. Още веднъж благодаря !  omm
Тук, във Варна, егати коварното време. Поглеждаш през прозореца, слънце пече - приказка ! Излизаш ....един вятър - ужас. Изгълтахме всики пушилки от "чистите" варненски улици.

Честито зъбче на Сашко ! Бързо оздравяване и на двете дечица ! И аз все треперя баткото да не носи вируси от градината, ама да ми е жив и здрав с Цитросепт вече трета зима свеждам боледуванията му до минимум. То преди беше отит,след отит. Слабо място са му ушите на него. Дано малката няма такива слаби места.

# 44
  • до една звездичка
Даааа, rajdo сякаш е описала времето и при нас Thinking През прозореца е екстра, излезеш ли.... Не, че това ни спря, де Crazy Сега обаче ще му се наслаждаваме от вкъщи Naughty
tedsan, сладко коремче имаш Simple Smile И проекто-имената за Мопси 2 са хубави. Дано успееш да "пребориш" таткото и да наложиш свое. А хубави имена с "К" - много! Пък и време има до тогава Whistling
За масажа - аз правя. Не че Стела е кротка Naughty, в никакъв случай. Обаче не искам да го пропускам, каквото и да ми струва, защото установих, че откакто я мажа с Нахткерцен-а на Тайс, екземите изчезнаха Praynig Пу-пу-пу!
Ane,много хубав мъник си имаш! Hug
Ewito, снощи като гледах клипчето на Мърко си помислих, че си имаш един почти завършен танцьор по степ! Laughing Hug Кога проходиха тези деца, кога се научиха да стъпват/бягат така стабилно!...
Днес в един детски магазин гледах люлеещи се кончета, слончета и пр. И си мислих да взема на Стела едно за Коледните празници, само че не съм сигурна, дали не е още малка Thinking Вие как мислите? Имате ли такива?

А, момичета и един лекичко страничен въпрос (моля, не ми се сърдете, не ми се рови в другите подфоруми да питам) Embarassed Та, ако някой е правил салата с ролца от раци, може ли да ме подсети, каква царевица се слагаше - сладка, или солена? Hug

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:04 от ٠•● Dega ●•٠

Общи условия

Активация на акаунт