С бързоходните крачета ЯНУАРЧЕ вкъщи шета

• 10 989
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аууу пипи,браво на Емо,много добре се справя.Знае какво трябва да направи и преследва целта си вкъпреки,че рингчетата са малко палави.

# 106
Пипи, браво на Емо,страшен е! Пускайте повече такива клипчета. Не знам Боби дали се стимулира от клипчето или просто му е дошло времето, но после взе да нанизва рингчетата. Преди изобщо не им обръщаше внимание,само ги хапеше. Освен това взе да пуска и кубчетата в музикалния жираф. ..най сетне схвана, че трябва да ги пуска вътре а не да си пъха цялата ръка с кубчето и после да я вади, здраво стиснал кубчето разбира се!

# 107
Добър ден и от мен!
Пипи, браво, не съм се стила за такава играчка, но ние и без това всичките ги третираме днакво, гътаме на земята и после ги тъпчем. newsm78
Отдавна искаш да ви питам, има едни кошчета мрежести, специално на снимката на Ханна в албумчето се вижда до леглото на Миша, искам да взема такова за играчките на Мърко, но не знам къде ги има, може би в Метро, Ханна вие от къде го взехте?
За брачната нощ, нашета си беше тъкмо в първата нощ, т.е. сутрин и си беше както си трябва, не мога да си кривя душата Embarassed.
Аз от сутринта чистих, ходихме до кухнята с колата този път, вън има вятър, доста силен, но топъл, но все пак днес не ми се мърда много, мъжете спят вече, аз ще си пусна да гледам Триона 5-та част - кеф.
Да ви се оплача мног ми се пукат ръцете, особено палците чак се цепи кожата, уж се мажа, ама мног е неприятно, сега съм с 3 пласта креми едвам пиша, но трябва да ми мине вече.
Кремче ще взема на нивея против студ и вятър, когато се сетя...

# 108
  • София
ЧЕСТИТ ВИ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!
Нека във всички семейства цари любов и хармония! Да сте здрави и щастливи!

Браво на малките човечета за новите умения.  Hug Мойта за сега толкова се е впечатлила, че вече може да ходи стабилно, че само прави тигели насам, натам с вдигнати ръце и пищи от кеф. Simple Smile
Ринговете засега само ги бута от стойката и ги търкаля.

Теди, нормално е да ти минават такива мисли през главата. Нали забранения плод е най-сладък. А пък и от толкова време си на диета. Човешко си е.  Simple Smile

Евито, такива кошчета има в магазините за 1 лев. Аз засега държа играчките в една голяма платнена торба и в една картонена кутия на земята. Че да може Ивана да си се самообслужва.  Grinning

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:28 от Мирка 76

# 109
Емо благодари за поздравленията Simple Smile
браво и на Боби, така трябва, да се стимулират взаимно!
иначе за ринговете на Емо му показвам какво се прави от 1-2 седмици, но той държеше да ги маха и да ги бута, снощи за пръв път изяви желание да ги нанизва и наистина е упорит, нищо, че не винаги улучва от първия път Simple Smile

дама, нашта такава играчка Емо обича да я блъска силно да се въртят нещата, не обръща особено внимание на огледалото. ама преди повече си играеше с нея, сега не е много на почит.

# 110
Здравейте и от мен

Пипи,Емо е голям сладур и много сръчен.
Тед,като ти гледах коремчето ми се прииска пак да съм бременна.А и честно да ви каже вече се замислям за 2-ро,но мъжа ми се дърпа.

Аз бяла сватбена рокля не съм имала,защото нашето беше само подписване.
Добре,че ме подсетихте за кремче за студ и вятър.Утре като излезнем ще му купя,днес забравих.

# 111
Пипи, браво на Емо! Колко е сръчен само!
На Нели играта напоследък е да чука с всички играчки по замята, колкото по-силно,толкова по-доволна е от себе си Laughing Иска да седи на ламината, защото там се чува най-добре Mr. Green. Друго, което обича е да сложа пред нея целия кош с играчките и тя да се навре почти цялата в него и да вади и хвърля всичко. А като пипне някоя плюшена играчка, почва да си полягва на нея и да я гали. Много е смешна Laughing
Одеве и аз забелязах пъпчици от едната страна на дупето, по-скоро около срамната устничка, едни такива са като все едно опарено от коприва. За сега мажа с крем Здраве. Може би да е от зъбките - горните два се белеят, остава само да прережат венеца.
Честит празник на християнското семейство! Нека във всяко семейство да има много разбирателство, уважение, любов и дечица!

# 112
  • до една звездичка
Честит ден на Християнското семейство и от мен!
Да има много щастие, здраве, любов и хармония във всички семейства!

Браво на Емо и на всички дечица за уменията! Много са сръчни. Явно се дължат на упорити тренировки и постоянство Grinning
Днес се разходихме доволно със Стела, времето тук беше чудесно. И сигурно е един от последните топли дни за тази година...
Едно ми е такова объркано и разхвърляно...Другата седмица ми предстоят изследвания и се притеснявам малко от резултата.

# 113
  • Пловдив
Хайде, и днес откарахме цял ден навън  Simple Smile
Духче, ще кажа за грешната теория на мъжа ми  Laughing
Еви, да, от магазин за 1лв. е купено кошчето. Естествено не е качествено - Михаела го влачи и мрежата от едната страна вече е скъсана. Но все пак върши работа.
Пипи, браво на Емо!!! Определено знае какво да прави с ринговете. И ние имаме такива рингове. Подсети ме да и ги извадя пак да видим сега дали ще им обърне внимание.
Имаме и едно, в което се пускат пластмасови фигури - квадрат, триъгълник, кръг, звездичка .. разни животни. И с него не се справя, но и е интересно. Може да му потърсиш нещо подобно на Емо Simple Smile
Първа брачна нощ (сутрин) аз нямах. Мъжът ми заспа докато се върна от банята  Embarassed  hahaha с костюма и обувките. Та му свалях обувките, но го оставих по сако .. и без това не си легнахме в легло с чаршафи, а и бяхме смъртно уморени  Simple Smile

# 114
бРАВО НА Емо, и аз съм решила да купя подобна кула на Яни

Е Теди много далечна дата си си избрала, а защо не 09.09.09???? Mr. Green
Тогава ще кръщаваме Мопси  Flutter Joy

Одеве и аз забелязах пъпчици от едната страна на дупето, по-скоро около срамната устничка, едни такива са като все едно опарено от коприва. За сега мажа с крем Здраве. Може би да е от зъбките - горните два се белеят, остава само да прережат венеца.
ТОчно тез пъпчици коментирах и аз днес. С Блуайс. А и преди време и Лалка ми се оплака от тях.

Нещо много бързо ми минават дните. Сутринта закуска на Яни, кафе на тати, глезотийка за хапване за мен, после кухня и малка разходка, следобедния сън на Яни, разходка, вечерна проверка- рапорт даден-рапорт приет, новините, сериала, заспивам пред тв-то, а мъж ми кат ме прати да си лягам се пазаря, че аз не спя и не ми се спи всъщност.... Confused Имам чувството, че нещата се случват и без мен......

айде оставям ви, че щерката яде мазната салфетка от дюнера ми...  ooooh!

# 115
Добър вечер Hug
Днес цял ден навън изкарахме, Боби каталяса от ходене Grinning
Пипи, Емо е страшен, как готино си реди ринговете, много е упорито момчето Heart Eyes
Боби като чуе някоя песничка и започва да танцува, като потропва с едното краче, много е смешен Heart Eyes, а като казва Маммма, на всяко Ма - изкарва по един голям балон Laughing
Стелли, аз също съм готова за второ, но и мъжа ми се дърпа Crazy. Ние също само подписахме, нямаше време за организация, аз му предложих в последния момент, и исках да си е на нашата дата Heart Eyes
Дега, всичко ще бъде наред мила Hug

# 116
Честит ден на Християнското семейство и от мен!
Да има много щастие, здраве, любов и хармония във всички семейства!

Браво на Емо, Пипи много сръчно дете.....моето пък като хване играчка НЕ Я ЛАПА, никога нищо не иска да лапне, обачеее едно оглеждане от всичко страни и с едно пръстче-показалец, човърка ли човърка.
Аз ви чета редовно ама нямам много време да пиша и за да не ни забравите

За 10 мес. отчета, 4 дни по-рано- 10кг +200гр , 75см. + 3см

Голяма мъка ни бяха долните два зъба, а днес какво да видя..... горен зъб  Shocked тръгнал да расте, че се помолих да си стои така още малко да мога да забравя кошмара от първите 2.
Доста голям ми се вижда. Горните зъбки трябва ли да са по-големи от долните?

# 117
Браво на Емо, много е сладък. Не се отказва детето лесно, упорит е.
Рая има пирамида, но засега само гризем ринговете.

Абе това с първата брачна нощ ми се струва мит, също и като медения месец. Кой ти дава цял месец почивка? Ние имахме медена тридневка  Joy

# 118
  • София
Aaaa ние си имахме 1-ва брачна нощ. Миличкият ми мъж се беше погрижил да организира цялата сватба, защото аз имах предния ден дипломна защита. А за вечерта беше закупил червени сатенени чаршафи и червени свещи  hahaha Сега се чудя дали от тях да ушия коледна покривка или карнавален костюм на червената шапчица за Ева, защото за друго не стават  Grinning Изненадата дойде на сутринта, когато се оказа, че аз нямах у тях никаква дреха различна от сватбената рокля с която пристигнах, а нямахме тогава и кола - та тича да ми купува нещо с което да мога да излезна...ееех спомени  Wink

Пипи, Емо ми събра очите. Точно преди месец някъде казвах на Мимозето, че май никое едногодишно не може да нареди тези рингове. Ама вие и двамата амбициозни беее - ти да му показваш седмица, а той да ги реди. Моят маха ринговете и почва да гризе пръчката  Crossing Arms

Честит ден на Християнското семейство! Ходихме на църква и пуснахме Жоро да я обходи пълзейки (че нямаше никой). Много беше заинтересован от новото място  Simple Smile

# 119
  • София
Питката стана! Питката стана!  newsm44
Направих я по рецептата на Люси. Дано утре успея да я повторя. Praynig
Даже направихме пробно търкаляне.

Общи условия

Активация на акаунт