СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама!

• 9 632
  • 218
  •   1
Отговори
# 30
Краси, ще отмине този период. Научават се да се пазят. Е, винаги има какво ново да измислят и как да бързат за някъде и понеже не могат да мислят и съобразят толкова бързо, се случват и инциденти. Деси например от опит научи, че на масата в хола си удря главата, както и на масата за гладене. Сега винаги внимава, когато минава покрай тях Wink Затова пък някога толкова силно бяга, че без да иска от инерцията на някой завой се подхлъзва и ръбът на близо е неин.  Crossing Arms

Веси, такъв точно нямаше друг, имаше един пак със същата големина, но той се закопчаваше нагоре. Но за три лева не си струва да се купува оттук Wink Трябва да се разтърсиш из Пловдив в тия магазини за втора употреба, сигурна съм, че ще намериш нещо. Но ако не успееш, аз ще ти купя оттук  Peace  Grinning

Много почнах да я уважавам тази втора употреба да ви кажа. Накупила съм страхотни неща на Деси, при това са абсолютно запазени, без дефекти, абе изобщо - все едно, че друга позната майка ми е дала запазени дрешки. При това за смешни суми от по 1-2-3-4-5-6 лв. Купила съм и един страхотен тъмносин джинсов панталон с подплата (панталон и шапката е от там), един светлосин плюшен суитшърт, поларена блузка с дълъг ръкав и качулка (блузка), джинсов гащеризон за вкъщи (гащеризон), две кафеви блузки с дълъг ръкав (на едната пише Mummy's little monster Mr. Green) и един плюшен комплект в сиво горнище и долнище (долнище). На другите неща нямам снимки, но са все хубави и качествени дрехи на хубави марки (H&M, C&A, Disney и др.) Ще ги снимам и тях някой път. То просто си е престъпление да давам луди пари за определено некачествени и с не много добър дизайн дрехи, като мога да си взема супер качество на безумно ниска цена. Е, разбира се, не всичко се купува оттам за едно дете. Има и хубави работи по нашите магазини понякога  Wink

# 31
  • София
Хайде, добрах се до компа и аз  Grinning !
Много се ядосах днес на работа, заради една смръдла невиждана, че още ме държи като се сетя. Но пък мъжо се прибра от командировка и ме зарадва  Heart Eyes ! Донесъл ми е любимият ликьор от Малта и сега ще се опиянчвам  Crazy hahaha ! Взел е на Тони много сладко гащеризонче и най-накрая го оборудва с ръкавички и шапка, че сегашната ни е вече малка  Confused !

Лили, стискам палци бързо да се оправи Едуард  Praynig !!! Давай водичка на често! Дано имате лека нощ! Прегръщам ви!!!

Куши, Елсе, мандарините при нас предизвикаха невиждан фурор. Предната седмица му дадох за първи път; то не бе радост, не бе чудо - много ги хареса  Peace !
За режима - аз хем не обичам да ставам рано (голяма мъка ми е!), хем Тони по-късно от 8:00 не става. И все едно има вграден часовник - очичките така  Shocked към 7:30ч., светва лампата и започва да крещи  Crazy ; луд да станеш!!!!
Снощи ми изкара акъла към 2:30ч. Събудил се нашият и си лежи в кошарата без гък да каже, но с пръстенцата драска по мрежата на кошарата - няма такъв гаден звук  ooooh! , все едно плъх или котка дращеше. Много ме стресна, а като го погледнах, той се хили като пача и веднага рипна да си играем! Едва се приспахме наново!

Ески, чувалчето изглежда много хубаво! Особено с екстрата за удължаване  Peace !
Страшна снимка на Деси  Hug !

Мики, много да го нагушкаш сладура  Hug ! Исках да ти кажа, че играчката от теб предизвика цели 40мин. заиграване, без да се сети за друго. Рингчетата обаче са всичките нахапани и деформирани от това - кога успя да ги съсипе, така и не разбрах  Tired ! От вчера големият хит е да снове напред-назад и да дрънчи с кошничката с формички  Crazy !

Краси  Hug ! Няма да навреди една пита! Дано се пази повече Анито. То верно ние сме непрекъснато около мъниците, но никой не е застрахован от подобни неща. Тони, например, днес си сцепи сам венеца - падна и нацели една от пластмасовите си играчки и рееев  ooooh!  !

Аня, и при нас е станало по-поспаливо; следобедният сън на Тони от 2 часа, вече е 3-1/2 часа. И аз, като Пебс, си мисля, че е от времето.

# 32
Lilian_V дано бързо се оправите Praynig
Escarina, много е сладка Деси Hug,а покупките са супер.
Аз днес много се притесних, прибирам се от работа и свеки ми каза, че Нани е повърнала, такмо я гушнах и тя пак почна да се напъва. Установих  че е от храната , бях и направила пастърва за обяд с картофче, но сложихме и малко кромит лук, уж да го въведа. Но явно не беше най-добрата комбинация. Обадих се на педи и тя каза че може да и дошло тежичко, въпреки че пъстървата е лека риба. За сега спря да повръща, а и то не беше съвсем повръщане , но оределено се притесних. А и като се замисля дано е от храната, сега 2 дни ще хапва по-леки неща.
Хайде лека нощ

Kally May наздраве cheers

# 33
  • морето и сините вълни :)
хай,хай,хай

Малееее да не  ви чуя повече да се оплаквате че децата ви ставали рано в 8-8,30 часа Shocked
Аз какво да кажа аааа.Като моя кукуиряк в 5-5,30 изгряваше до скоро ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Не парцал ами  незнам какво бях през деня
Сега  няма да казвма в колко става че д ане ме чуе дявола Embarassed Mr. GreenЧе все като с епохваля и  се преобръщат нещата #Crazy #Crazy

Аз вече тотално отбих Влади.Много е тежък 14 кг е почти.Беше 2 месец ана кисело мляко но вече и него спрях,защото вечер си яде супата ,отделно ние като седнем да ядем  иска да плЮска в буквалния смисъл.Сочи с пръст и докато не му дадеш не  млъква. ooooh!
Та затова е и малко на диета.Спрях всякакви бисквити-поради този факт дднеска нашия си отворил сам шкафа и се самопочерпил с две бисквити.А аз в спалнята  и си викам-"бе туй дете нещо се утеши"Отивам а той  ги нахапал двете оставил ги на дивана и  си преглъща с водица човека да му размине на  гракляна hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Другите новости при нас са-че тази вечер ми  скъса тапета.най безцеремонно си дръпна и го съдра #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Изявява желание да яде сам.давам му малка виличка и чиниика..и той си бучка и хапва човека  .Няма да остане гладен hahaha hahahachef bowuu bowuu bowuu

Та това общо взето при нас Peace

Влади не харесва мандарините-обаче з амсетка на това смао да види круша и полудява Crazy Crazy Crazy

Кали-това със събуждането при нас е редовен номер-само че Влади се изпрая прав във кошарата и почва да цвили #Crazy,вика и мрънка.Аз в тъмнината в просъница гледам  срещу мен някъв силует и в първия момент е малко стряскащо #Crazy
отивам,гътвам го  давам му вода и айде..А инъче редовно си ставам по 5-6 пъти на нощ...да пие вода.Да взема да му направя едно капково напояване че бактисах вече с неговото пиене на вода.Ето на сега пиша и го чувам като мрънка оттатъка-за вода ooooh!А е заспал в 9,30. ooooh!
Сокове,нектари и разни подобни не признава-предпочита пресен плод.Което е хубаво от една страна Peace
ох улях се
айде стига ви толкоз Joy Joy Joyлека вечер

айде наздраве аз пих едно винце  bowuu

# 34
  • гр.Варна
Най-сетне успях да се вредя на компа, след като всички вече спят! ooooh!
Страхотни снимчици разгледах-срещичките, Криска, Деска, рождения ден на кака Ники. Много сладки тез дечица! Направо да ги мачкаш, щипеш и т.н. от любов! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лилиан, дано бързо се справите с вирусчето и да няма по-тежки последици! Стискам ви палци и много прегръдки ! Hug Hug Hug
Лекси, Хекси, съчувствам ви,милички!  Hug Моят мъж много ми помага в грижите с децата, но и той от време на време ми излиза с изречението "Уморен съм, имам нужда от почивка!". Направо ми завират чайниците тогава. Но такива изпълнения, като на вашите, не е правил. Naughty
Хекси, и аз мисля,че това ще е инцидентно при Алекс и ще те гушка и ще ти се радва винаги, когато се прибираш вкъщи. Още веднъж, късмет с новата работа! Peace

Мимо чувалчето не го търпи.Имаме две ,но си стоят в шкафа.
Иначе неговият режим е лягане в 21.30, ставане 6.30-7.00 и два пъти сън през деня. В последно време му се случва да прескочи сутрешния сън, ако е станал към 7.30. При нас май е обратното-нещо не му се спи много напоследък, все е във вихъра си. ooooh!
Днес за първи път му дадох да опита портокал и мандаринка. Първата хапка беше на сила натъпкана в устата, но после сам ме гонеше да яде от плодовете. eat

Беринка, идеята ти е хубава, но честно да ти кажа не съм ходила в детски клуб от миналата зима и въобще не знам вече къде какво има. Чувам, че в МОЛ-овете имало детски центрове, но не знам дали са подходящи за нашите мъници.

Асенче, дано да е само от храната и да не се мъчи по вече Нани! Praynig

Кали Мей, наздраве по хубавия случай! newsm24
Браво на мъжа ти, хубави подаръци ви е донесал! smile3501

Ани, радва се,че сте добре и че Влади е фурия! Hug Hug Hug

И за финал, две заглавийца за новите темички:
"Дядо Коледа,при нас ела, маха септемврийче със ръка!"
"Греят коледни звездички, септемврийчето щастливо мига със очички."

Лека и спокойна нощ на всички! Hug
(за трети път ще се опитам да пусна поста си  ooooh!)

# 35
Само моето дете ли е наопаки пак?  newsm78 Деси е супер активна пък тия дни. Направо диваче и половина, особено днес! А сега видях докато съм писала, че не е само Деси, а и Мимо се е развихрил  Hug

Мейски, да не би ликьорчето да е от кактус? Щото ако е това и аз много го харесах. Една колежка ходи в Малта и донесе да почерпи - страхотно розово удоволствие беше  Crazy

Асенче, сигурно е било от храната. Понякога е възможно да има такива реакции от раздразнен стомах. А пък лукът щом е бил толкова малко, едва ли е от него. Може би е от рибата, може да й е дошла по-мазничка, не знам как си я приготвила де  Peace, а понякога продават картофи дето имат вкус и вид на картон, та знае ли човек какво са били обработвани...  ooooh! Дано да нямате повече проблеми!  Praynig

# 36
  • Асеновград
Ески, при Ани досега не е имало поспалив период  Crazy във вихъра си е ,както винаги  Crazy  Hug

Кали,браво на мъжа ти,много хубави неща ви е донесъл  smile3501  Hug

Асенче, дано е било от храната  Praynig Praynig
Я кажете къде в Пловдив има хубав детски център  newsm78

# 37
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Цитат
Ако не сте виждали скоро Прасчо, ето го и него
Joy Joy Joy сладур!
и Валето тия дни е много спокоен и поспалив, а са го нападнали едни зъби  newsm78 да се неначуди човек  Thinking
и като ходи все се занася като пиян  ooooh! както си стои и като се олюлее... обаче ме кефи как пада моя хубостник, напред на коленца и длани, много професионално. за сега не сме имали кървави инциденти и цицини (обаче сега като го похвалих кой знае какво ме чака  ooooh! ) лошото е че обича да се върти докато му се вейне забрадката и навири краката #Crazy
аз пък имам някакви предубеждения към дрехите втора ръка, знам че някои са напълно нови ама не знам и аз какво ме спира, никога не съм и влизала в такъв магазин, а сигурно има интересни неща  Thinking

откриха ни най-после първия хипермаркет, та ходихме да позяпаме, да живее новия кмет (и да не краде много)
после малко на кифе, та сега съм се вмирисала на тинейджърка. бях забравила колко се пуши  #Cussing out

# 38
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден искам да пожелая на всички!

# 39
Здравейте и от нас
Виждам, че пиянска вечер се е заформила снощи  Mr. Green Ние бяхме на гости на кумците, че отдавна не сме се виждали ,мъжовете сърбаха винце, а ние ги гледахме отстрани, че аз бях шофьора, кумицата бременна  Rolling Eyes
Ама и ние ще наваксаме някой ден

Големи каскади чета, че правят сладурите, ама мадамите май по-палави се очертават  Thinking
Краси, дано започне да се пази повече Анито, че и на мен ми настръхват косите като видя Криси да полита към някой ръб  Confused

Лили
, дано сте овладели нещата и да няма повече неразположения Еди  Praynig Пиши как изкарахте нощта  Hug

За плодовете, ние ядем от всичко, чак си и казва какво иска. Като види ябълка вика- Аба, на мандарината- манина, портокала е покакал, на банана казва бабан и всичко си познава, гладника мамин  Heart Eyes

Ески, много хубави неща си накупила от втората  Hug Ама и аз да си призная не влизам в такива магазини  Whistling Сигурно има много хубави неща, една позната само от там си пазарува  Rolling Eyes Деска е голям бонбон  Heart Eyes

Аз пък да се оплача, вчера тръгнах по магазините, исках да накупя по-дебели джинси, дънки, панталонче, пуловерчета и такива неща, но се оказа, че нямало още  Shocked Те пролет чакат да пукне, та да заредят с дебели дрешки сигурно  Close Само едно елеченце й взех, с якА и това е. А бях се настроила за шопинг  Tired

# 40
Айде и аз малко заглавийца по повод предстоящите празници:

За Коледен купон готов е СЕПТЕМВРИйският бонбон
Голям екшън предстои - СЕПТЕМВРИйче елхата ще реди
Светят коледни звездички, греят щастливите СЕПТЕМВРИйски очички

Илиянче, как така няма зимни дрешки?! Тук има и то много, при вас защо така не знам, ама те верно чакат пролет май...  Thinking

Весел и усмихнат ден на всички! Hug

Редакция: Люси, сега видях, че едното ми заглавие е почти същото като твоето. Нещо ме накара да погледна какви бяха твоите предложения и ето. Съвсем случайно е станало, щото аз ги гледах вчера, но явно нещо подсъзнателно е останало или и аз не знам  newsm78

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:34 от Escarina

# 41
  • ВИДИН, 10 км след края на света
здравейте!
при нас е 20 градуса! не ми е ясно как утре ще вали първия сняг  #Crazy ooooh!
миналата година на 16 декември чак валя, направо съм в чуденка и ме хваща депресията, какво ще го правя тоя бръмбар само вкъщи  Crazy
не че онзи ден не тренираха с майка ми за шейна... насадил се нашия в панера за пране, майка ми вързала един кабел и се теглиха по паркета по стаите  Joy а аз припявах авторски кавъри на коледни песнички  Mr. Green

# 42
записче  bouquet

Как е Едуард ,дано бързо му отмине Praynig

# 43
Привет и от нас.И на Самуил времето му действа преспивно ,изобщо спи когато си поиска.Дано бързо да се оправят всички болни.Това време  емного шантово и при нас е 18 градуса.Самуил днес го оставих на една частна занимачница ,малко е плакал но аз като отидах беше спокоен и си играеше.Идва един момент когато си координират движенията и няма да падат като круши Peace

# 44
  • Асеновград
И тук времето беше страхотно днес,много топло.

Илиянка,как така няма дебели дрешки?И в Асеновград е пълно,идвай тук да пазаруваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да полегна,че нещо безсънните нощи все по-зле ми се отразяват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт