Затова пък някога толкова силно бяга, че без да иска от инерцията на някой завой се подхлъзва и ръбът на близо е неин. 
Веси, такъв точно нямаше друг, имаше един пак със същата големина, но той се закопчаваше нагоре. Но за три лева не си струва да се купува оттук
Трябва да се разтърсиш из Пловдив в тия магазини за втора употреба, сигурна съм, че ще намериш нещо. Но ако не успееш, аз ще ти купя оттук

Много почнах да я уважавам тази втора употреба да ви кажа. Накупила съм страхотни неща на Деси, при това са абсолютно запазени, без дефекти, абе изобщо - все едно, че друга позната майка ми е дала запазени дрешки. При това за смешни суми от по 1-2-3-4-5-6 лв. Купила съм и един страхотен тъмносин джинсов панталон с подплата (панталон и шапката е от там), един светлосин плюшен суитшърт, поларена блузка с дълъг ръкав и качулка (блузка), джинсов гащеризон за вкъщи (гащеризон), две кафеви блузки с дълъг ръкав (на едната пише Mummy's little monster
! Донесъл ми е любимият ликьор от Малта и сега ще се опиянчвам
! Взел е на Тони много сладко гащеризонче и най-накрая го оборудва с ръкавички и шапка, че сегашната ни е вече малка
!!! Давай водичка на често! Дано имате лека нощ! Прегръщам ви!!!
, все едно плъх или котка дращеше. Много ме стресна, а като го погледнах, той се хили като пача и веднага рипна да си играем! Едва се приспахме наново!
!
! От вчера големият хит е да снове напред-назад и да дрънчи с кошничката с формички

Деси е супер активна пък тия дни. Направо диваче и половина, особено днес! А сега видях докато съм писала, че не е само Деси, а и Мимо се е развихрил 
Сигурно има много хубави неща, една позната само от там си пазарува
Само едно елеченце й взех, с якА и това е. А бях се настроила за шопинг