Eскарина не знам дали не е някакъв вирус защото нали и ние имахме безсънна нощ от колики, мислех че е от яденето, но същата вечер му се разтече пак носът.
За работата - една колежка ми вика че сигурно ми било писнало само в къщи да си седя. Чудя се на тия хора как си го представят - та аз колко съм се задържала в къщи, само маахме по улиците и парковете, виждахме се с други мами, най-вече с Евтимчо и сладка Мама, може би защото беше лято, но определено ми беше сто пъти по-добре.
Но пък без пари не е много добре. То има и разлика от работа до работа, както и от домакинство до домакинство така да се каже.
Така че Ками напълно те разбирам и споделям!
По-добре си вземи отпуска, дано да ви дават, и избягвай овертайм защото то си се натрупва постепенно без да го усетиш и накрая човек се сдухва. Поне за мене така съм забелязала.
Аз пък се затварям в банята, защото там е изкъртена шахтата и той отива точно там и почва да копае и да яде, та докато съм вътре седи отвън и блъска по вратата.
АниБани много смешно разказа както винаги
ама на мъжо ти верно му кажи, че вече имаш опит година и нещо та в гледането на дете да не ти се репчи много много.Беринка, горкият Ерай, дано му минава бързо и леко! Не ми се мисли какви аварии могат да станат с манджи, кафета и т.н. Да ги пази Господ! че аз няма да мога да го опазя.
ДаниМакс защо да й пада зъбчето какво е станало? стискам й палци да й мине на малката сладуранка!
Инче страхотни снимки, страхотно парти! страшни сте там как ги измисляш!
И Люска ти ако си мислиш че си досадила аз съвсем се олях

Целувам ви и спокойна нощ!

Аааа Емук хванах те!!!
Да пишеш как сте с Василий! Чакаме весели историй! Утре ще влезна специално да проверя
. Емук, много образно си го описала. Мисля, че депресиите след като почнем работа, идват от това, че работим 10-12 часа и останалите 14-12 часа сме дежурните в къщи съвместяващи детегледачка, чистачка, готвачка и т.н.... Това си е овър стрес и води до пълно изтощение 
в близкия магазин влизам много рядко и то в ненатоварените часове, когато знам, че няма много хора и мога да спринтирам извътре, както и да мина бързо касата ... много ми е некултурно детето 
мноооого рядко, и то ако има ново возило. Ама всеки ден не е бабин ден 
не работи може би заради батериите. Проверено е на практика при нас.
)