Пебс,ами аз незнам ама от тоз коларгол плаче детето,а клеевата нали щипе

и много да спинкат и да слушкат
и аз да не знам 

да му минава по бързо.

Стоил, а и всички останали са били възхитени от теб, както и ние тука - евала!

пробвай първо на твоя нос 
нека има повече подаръци за сладурките 
кофтито е само, че животът на българина е събран в няколко стаи и не можем да осигурим пространство на децата - без забранени неща, ел. уреди и т.н. Тъй че от известно време се замислям и вместо да кажа, а пък днеска каква беля направи, казвам на мъжа ми - ох, днеска знаеш ли, че забравих вратата на кухнята отворена и т.н., или пък че съм си оставила кафето на ниско и т.н. ... 

не работи може би заради батериите. Проверено е на практика при нас. Нашето също спря и моят мъж го разглоби цялото чудо, за да види къде може да има прекъснати връзки и т.н. Оказа се, че няма нищо такова. После се сетил да смени батериите и то проработи
Явно на голямото копче му трябват повече тоци
/ ... наобяд не лягам да спя, защото имам да измия пълна мивка от сутринта и обяда, тогава мога да пусна и пералнята, а ако спи повече от час и таткото ще закъснее, трябва да направя и нещо бързо за ядене/. Кафе пия на екс максимум за 1-2 минута ... тия дни детето не спи наобяд - спи само навън
пък ако живея с майка ми - естествено, че част от домакинските, да не кажа изцяло, задължения ще ги поема тя /както всяка майка разбира се/

споделяй, всеки има някакво напрежение, сори за предишния пост, че съм те обидила 

Момченцето изглежда прекрасно!
Дано бъде здравичко и щастливо!

и целувки за сладките ти дечица
!
Когато обаче започна да остава сам с нея по цял ден и видя какво е да гледаш малко дете, вече не бърза да ми се кара за всяко детско падане и синина. 
Когато имате някой до вас, който да ви помага, не е страшно, нито тежко.

няма ревове няма нищо даже не усещат какво става.Аз деиствам така(въпреки че няма проблем и да е буден не ми протестира много) но предпочитам за да не го стресирам да му слагам докато спи.И ние сме със сополи от една седмица слагам коларгол и давам капки зиртек на самолечение сме вижда му се края.