СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама!

• 9 637
  • 218
  •   1
Отговори
# 180
Инка Hug newsm20,както винаги №1 във всичко,нямам думи babydust7,много са ти хубави децата Heart Eyes

# 181
Инче мила трябва да си отвориш фирма за анимация/тийм билдинг или за детски партита!!!
Направо си уникална-гостите на Рд-то са се пръснали от кеф Hug

# 182
Инка Hug newsm20,както винаги №1 във всичко,нямам думи babydust7,много са ти хубави децата Heart Eyes

Peace Hug Hug

Лизи днес кашля по-малко!Има малко сополи,но през нощта си спа и си диша през нослето без проблеми! Praynig

Сега лудее тука,пуска си пианото и танцува. Crazy

Мирта,вие как сте?Пресече ли болестта? Praynig

# 183
  • Гърция
Честит имен ден на Стилияна на Mari_Pz !

Виртуална почерпка и от нас

# 184
Черпя ви послучай именния ни ден

# 185
  • Асеновград
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТИЛИЯНА!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ!!!    bouquet

# 186
  • Кърджали, България
Момичета,  Hug Обмислям варианта, Ками  Wink

Болничките да оздравяват, че е много неприятно за децата. Ние всички прекарахме хрема и кашлица, някои (аз) още се влачим.....

Честит имен ден на Стелияна  Heart Eyes Да расте здраво и щастливо дете   bouquet Страшна почерпка, Мари!

# 187
  • ВИДИН, 10 км след края на света
МАРИ, да ти е жива и здрава именничката! мноого богата почерпка, потекоха ми лигите направо  Crazy
ИННА! няма думи  smile3501

# 188
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТИЛЯНИ на Тео И СТИЛЯНА на Мари dazzler1  ura Gift

Пебс,радвам се че Лизи има подобрение Heart Eyes,Тошко все още кърка с нослето когато спи друго няма,но минавам на коларгол,да пресака всичко

# 189
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТИЛЯНИ на Тео И СТИЛЯНА на Мари

Скорошно оздравяване на Лизи и Тошко!
Много мъчно ми стана за Ерай,горкото момченце как ли се е уплашил и как ли го е боляло милото.Много го нагушкай Беринка. Hug
Инче,моите поздравления  bouquetДечицата ти са много хубави и като гледам всички деца са забавлявали страхотно.А от това да гледаш колко са щастливи децата по-хубаво няма.
Браво на Валката!Голямо е вече момчето. Peace

# 190
Ей, моя дзвер заспа и сега е една тишина, голям кеф.И аз го изведох днес с количката за около час, ама бая премръзнаха ръцете му, нали не търпим ръкавици, сега спи на отворен прозорец, че у дома е страшна жега- на съседите отгоре внучето е тук и у тях е 30 градусам а у дома е 25, след 1 час проветряване пада до 23, ще го изнежим пак тоя кекльо. Май ще спираме да палим, докато са тук.
Ами Насе, аз винаги готвя посред нощите, че само тогава е спокойно- всичко тогава правя.
Пебсче, дано Лизи се оправи, защо не провериш дали да и дадеш бриония СН 9 ( нашата хомеопатка ни го изписа на предното разболяване и спасихме положението- беше по 1 път на ден осцилококцинум и 2 или 3 пъти бриония по 5 гранулки.  И Тошко да оздравява бързичко.
Беринка, “добра” изненада ти е спретнал нашия сладурчо.
Ками, ние пихме фенистил заради алергиите- Мустаков ни ги беше изписал, не знам дали става за болни дечица.
Да са ни живи и здрави именниците и да растат много весели, безгрижни  и усмихнати
.
Мами, имам проблем, който някой хакер може да ми помогне само- спешно ми трябва програма Pico2000, може ли някой да помогне. Че си купихме хадуеър, но ми дадоха компа с инсталираната програма, без диска, а ми твърдят, че са ми го дали. Тя се скапа и сега трябва да се преинсталира, ама няма откъде. Вече два пъти е на преинстал, беше си ок, но заради скайпа се прецака наново. А всяко поправяне е ходене до Търново, после ходене за прибиране, т.е. много време, пари, и най-вече много, много нерви. Теглих от дата.бг, но не става, явно трябва оригинална програма. Става дума за видеонаблюдение, сега не мога да кажа защо, че не знам дали само ние си четем тук, но по-нататък ще разкажа за какво става дума. То не е за казване, де, ама...Уф, дано някой може да ми я прати, че вече не знам къде да го нося пустия комп. А най-лошото е, че от фирмата "загубили" и техния резервен диск и така или иначе не ми го дадоха

# 191
Аз напослдедък съм зле с нервите-мъжа ми вика на доктор да ходя,ама аз от почивка психическа имам нужда,този уикенд сме във варна сами,та да видим дали ще релаксирам.
Напрово само беснея на детето или на мъжо.Ама и двамата не се спират с глупостите си Crazy

Stop нИдей така, щото ние както сами се гледаме /ни мама, ни баба/, отдавна вече трябваше да се водя на учет  Joy  пък ти спокойно можеш да си излезеш и вечер, и през почивните дни и да отпуснеш  Peace Hug

Инче, жестока си !!!!   bouquet

Честит имен ден на Стилияна! Да е здрава малката хубавица! мари, много си безсрамна - как можа да спретнеш такава трапеза  Blush

Мирте, с коларгола незнам дали ще пресечеш всичко - аз го ползвах 7 дни преди и накрая си мина от самосебе си като че ли ...

Павлинче, нямам я тази програма за съжаление ... а диск едва ли ще ти дадат, тъй като едва ли е легална  Mr. Green

от една седмица се каня да пиша, че сп. Моето дете им диск с 20 зимни песнички - супер са  Peace

павлинка, пратих ти на кюто 2-3 линка, пък дано нещо ти помогнат ... идея си нямам що не тръгва, не съм я ползвала

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 15:06 от vesela_

# 192
Ками,Веси е права! PeaceА  и ходиш на работа,което е разноонбразие,а ние... Rolling Eyes
Снощи майка ми специално дойде,за да мога аз да отида до аптеката.Умишлено излязох 1 час по-рано,та ходих да купя на Лизи някоя нова играчка и да се размотая малко,щото вече изпушвах! #Crazy

Забравих да ви се оплача-сутринта Лизи спа до 8:30,а аз в 7 часа  Shocked  ,ей такива очи!Умрях от яд! Imp

Мирта,що не опиташ с клеевата,или не искаш? Rolling Eyes

# 193
Тео, честит имен ден и на Стилияни  bouquet

# 194
Честит имен ден на Стелитата   bouquet Heart Eyes Да са здрави и щастливи кукличките  Hug

Инка направо ни скри шапката с този рожден ден  smile3501  newsm20 Дечицата наистина изглеждат страшно доволни (ама как няма и на мен ми беше супер интересно като разглеждах снимките  Party)

Бързо оздравяване на сладурите  Praynig

Павлинка и аз не мога да ти помогна с програмата. Дано намериш диск от някъде  Hug

Днес беше много хубаво времето при нас, но сега е едно дъждовно и мрачно. Поне отразихме близо два часа разходка по обяд  Party

За настроенията и избухванията, и аз се хващам че прекълявам понякога, но просто е неизбежно. Идва момент, в който просто изпушваш  ooooh!
Дано да не ни се случва често  Hug

Емук не е писала от доста време  newsm78 Как ли са с Васко? Веси чувала ли си ги? Дано се сеги да драсне някой ред скоро 

Общи условия

Активация на акаунт